Otoz jakies 3 miesiace temu poznalem super dziewczyne. Spodobala mi sie juz na 1 spotkaniu. No i zaczelismy sie spotykac coraz czesciej ale jako kumple potem przyjaciele a gdy zaczalem napominac ze chcialbym czegos wiecej to ona sie tlumaczyla ze woli wszystko powoli i na spokojnie wiec sie zgodzilem i dalej bylo okey. A od pewnego czasu nagle z dnia na dzien zaczela mnie olewac. Gdy sie spotykalismy w wiekszym gronie zaczela mnie unikac.. i wszyscy to widzieli, potem juz w ogóle nie chciala sie widywac a teraz juz nawet nie chce ze mna gadac na gg... Nie wiem co sie z nia stalo.. Moze ktos z was wie o co jej moze chodzic?? Pomocy!!!
Cóż za niesamowity przypadek!
Właśnie wczoraj byłyśmy na kawie i Ona mi wszystko opowiedziała! Czyż to nie cud?
A skąd ja mam wiedzieć o co Jej chodzi? Nie siedzę w Jej głowie, nie znam Jej.
Może już Jej się znudziłeś, może ktoś Jej coś o Tobie nagadał, może nie chce się z Tobą wiązać i przez to ochładza Wasze stosunki, może uświadomiła sobie, że jest lesbijką?
Dwa wyjścia:
- unosisz się dumą i także zaczynasz Ją olewać czekając na dalszy bieg wydarzeń.
- nie unosisz się dumą, idziesz do Niej i starasz się wszystko wyjaśnić, szczerze porozmawiać.
Wybacz za szczerość, bo pewnie ci na niej zależało - ale lepiej niech ci nie zależy. Taka laska nie jest warta fajnego gościa. Mam takie kumpele. Zamiast szczerze powiedzieć jak jest, to wodzą takiego biedaka jak ty pół roku na pokuszenie, a pozniej zrywaja kontakt. Glupie i niedojrzale. Szkoda. Ale lepiej za wczasu dac se spokoj z taka.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 15:55
Marcin14 napisał/a:
Tez olej ja.. jak jest taką głupią kurwą to badz taki sam jebaj ją w [automat-cenzura] jak stąrą szmate, jak dziwke z pod latarani
Cytat:
Wyluzuj chłopcze bo za mało jeszcze wiesz o życiu..znasz znaczenie chociaż jednego słowa ktore napisałeś? chcesz dawać takie głupie i dziecinne rady to pogadaj z równie inteligentnymi jak ty kolegami.Tutaj jest wyższy poziom kultury i zachowania.
A do autora,zapytaj jej co się stało że nawet nie chce z Tobą rozmawiać,zaproponuj spotkanie jeśli odmówi odpuść sobie na pare dni,będzie chciala to sama przyjdzie,jesli nie to zapomnij ;] choć ja zawsze pierwsze co doradzam to rozmowę !
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 23:38
Zgadzam sie z Oska, jak zawsze ;D Spytaj jej, czy to było zwykle zauroczenie, czy cos wiecej. Spytaj na czym 'stoicie'. Zgadzam sie z ' rozkołysz świat'.
Nie mogę wiedzieć o co jej chodzi... Widocznie jej na Tobie nie zależy. Ale jeśli Tobie naprawde bardzo zależy to z nia porozmawiaj. Zapytaj się co i jak. Może jednak jej tez zależy....