Kiedy ustalaliśmy termin spotkania napiałem żeby się fajnie ubrała żebym ja znalazł i zaczeło się: "to znaczy że się źle ubieram" Ja - nie wiem, nie widzieliśmy sioe jeszcze Ona: to lepiej się zastanów co piszesz bo jak dalej bedziesz tak pyskował to nie bede chciała sie z toba widziec <foch> - no i skonczyła i dałem sobie z nia spokój...
Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Dołączyła: 10 Cze 2008 Posty: 137 Skąd: z garnka ;D
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 12:23
Ej Ej... Miłość przez neta do przereklamowana sprawa;p Mówi wam znawczyni, bo sama to przechodziłam A ta laska jakaś dziwna, obrażalska i w ogóle Sama nie wiem o co jej chodzi
_________________ No tak, taka własnie była, ta cała nasza przyjaźń...
Pomogła: 14 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1449 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 11:25
Mustang napisał/a:
ę: "to znaczy że się źle ubieram" Ja - nie wiem, nie widzieliśmy sioe jeszcze Ona: to lepiej się zastanów co piszesz bo jak dalej bedziesz tak pyskował to nie bede chciała sie z toba widziec <foch> -
Trochę zarozumiała ta laska :]
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Fakt, widząca chyba tylko czubek własnego nosa, ale na pewno znajdziesz swoją miłość Ja właśnie z jedną "miłością" się wczoraj pożarłam, widzieliśmy się w realu zakochał się, ale że ja mam kogoś innego na oku to z góry na początku znajomości mu zakomunikowałam żeby później rozczarowań nie było. Przedwczoraj chciał znowu przyjechać ja mówiłam, że przez rodzinne sprawy nie dam rady a on sie focha ale udaje,że jest ok. Choć przyznam,że są miłości przez neta które trwają...........
Dobra rada? Dobrze ze sobie ja odpusciłeś. I tu bez obrazy - "...Tyle tego na swiecie chodzi..." wiec spokojnie sobie kogoś znajdziesz, i najlepiej irl, na realu. pozdro