forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziewczyna z klasy
Autor Wiadomość
matmaster2
Nowicjusz

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 11:05   Dziewczyna z klasy

Witam ! Jestem tu nowy ale mam nadzieje ze mi doradzicie :P
Mam problem - w mojej klasie jest pewna dziewczyna która mi sie podoba, lecz nie zbyt dobrze mnie zapamietala z 1 i 2 klasy, ale po tych wakacjach sie calkowicie przemienilem fizycznie i psychicznie ... no ale dosc o mnie. Wracajac do niej - od okolo miesiaca rozmawiamy razem na przerwach itp i przedwczoraj dopiero sobie uswiadomilem ze sie w niej bujnelem ... i teraz nie wiem kompletnie co robic ... chce po trochu sie do niej zblizac ale nie wiem co mowic itp zeby sobie nie uswiadomila ze mi sie podoba ... wiec co mowic ? chcialbym jej mowic komplementy ale jakie mowic zeby sie nei skapczyla ? A i ona nie jest jak inne laski (tzn nie w stylu fotkowiczek "mhmhmhm piekna focia ;***" tylko interesuej sie CSem samochodami ... czasem klnie ale za to bardzo czesto jest mila ... aa i jest (tak mi sie zdaje) trudna do zdobycia i by mnei napewno odrzucila jak na ta chwile wiec wole to zachowac w tajemnicy
Wiec co robic ? Tylko prosze nie mowic zebym jej powiedzal "poszlabys ze mna na miasto ?" bo i tak sie nie zgodzi .... bo jak na razie musimy sie nazwzajem poznac lecz calkowicie nei wiem co do niej gadac jak sie zachowywac zeby nie podejrzewala ze sie w niej bujnelem

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 11:45   

matmaster2 napisał/a:
ale po tych wakacjach sie calkowicie przemienilem fizycznie i psychicznie ...

Jasne.
matmaster2 napisał/a:
uswiadomilem ze sie w niej bujnelem

Zajebiście.
matmaster2 napisał/a:
Wiec co robic ?

Posiedź by książkach.

taka_k 
Początkujący

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 12:50   

hihi ;p Sofia 100% racji :)
..To się lubi co się ma...

Lady_Hate 
Maniak
Czarnobiała.

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 13:41   

Pomóż jej w zadaniu domowym na dobry początek :) .

W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji.
Wolę być czarnobiała.

Monolith 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 14:09   

matmaster2 napisał/a:
(...) chce po trochu sie do niej zblizac ale nie wiem co mowic itp zeby sobie nie uswiadomila ze mi sie podoba (...)

Ty właśnie masz jej uświadomić, że Ci się podoba. Kilka banalnych rzeczy jak pomoc przy nauce na początek powinno wystarczyć. Praktycznie nic o niej nie wiemy; do każdego człowieka powinno podchodzić się inaczej, a Ty lepiej ją znasz od nas. Za mało szczegółów, za dużo pytań - Twoja walka.

terrorysta 
Amator
Seryjny smobójca :P

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 14:26   

matmaster2 napisał/a:
po tych wakacjach sie calkowicie przemienilem fizycznie i psychicznie ...

na gorsze? Bo to co piszesz to się kupy nie trzyma
matmaster2 napisał/a:
chce po trochu sie do niej zblizac ale nie wiem co mowic itp zeby sobie nie uswiadomila ze mi sie podoba

no właśnie...

Idzie zima, zbliżają się chłody, zróbmy więc w piciu wódki zawody

matmaster2
Nowicjusz

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 14:38   

terrorysta napisał/a:
matmaster2 napisał/a:
po tych wakacjach sie calkowicie przemienilem fizycznie i psychicznie ...

na gorsze? Bo to co piszesz to się kupy nie trzyma
matmaster2 napisał/a:
chce po trochu sie do niej zblizac ale nie wiem co mowic itp zeby sobie nie uswiadomila ze mi sie podoba

no właśnie...

a no sorry jakos zle to ujelem :P
zmienilem sie na lepsze
a co do "chce po trochu sie do niej zblizac ale nie wiem co mowic itp zeby sobie nie uswiadomila ze mi sie podoba" chodzilo mi o to zeby za szybko sie nie zorientowala ...

a i jeszcze jedno: zawsze jak powiem "Hej K. (jej imie)" to jak zaczyna usmiechac szerokim usmiechem - to moze byc jakis znak ?

arturo90 
Początkujący

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 15:56   

myśle drogi kolego, ze powinienes sie sam najpierw zastanowic co Ty od niej chcesz i dopiero napisac ten temat... ale skoro juz go niestety napisales to powiem tyle...miłosc w klasie ?! to moze sie nie udac, uwierz... na nic nie licz, bo to bedzie ciezko dla Ciebie i dla niej

terrorysta 
Amator
Seryjny smobójca :P

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 16:02   

matmaster2, no wiesz, po tym co piszesz to jakoś nie widać że na lepsze.
Postaraj się zęby między wami powstałą jakaś więź, często z nią gadaj pytaj sie o takie przyziemne sprawy ale też rozmawiaj na bardziej poważne tematy, dobrze jakbyś wykonywał w jej strone jakieś małe gesty, w których dawał byś jej do zrozumienia że jest dla CIebie kimś więcej...

matmaster2 napisał/a:
a i jeszcze jedno: zawsze jak powiem "Hej K. (jej imie)" to jak zaczyna usmiechac szerokim usmiechem - to moze byc jakis znak ?

no widać że darzy cie dziewczyna sympatią

arturo90 napisał/a:
miłosc w klasie ?! to moze sie nie udac, uwierz...

co ma do tego że do jednej klasy chodzą miłość zależy od ludzi a nie od tego że to jedna klasa jest...

Idzie zima, zbliżają się chłody, zróbmy więc w piciu wódki zawody

matmaster2
Nowicjusz

Wysłany: Pią Paź 03, 2008 16:16   

arturo90 napisał/a:
myśle drogi kolego, ze powinienes sie sam najpierw zastanowic co Ty od niej chcesz i dopiero napisac ten temat...

Powiedzmy ze uroda nie szczyce wiec dlatego chce zeby pierw poznala moje wnetrze :P
arturo90 napisał/a:
.miłosc w klasie ?! to moze sie nie udac, uwierz...

tak jak napisal terrorysta to zalezy od ludzi :P

Mroczna Sadystka 
Znawca
Niewyżyta ;*

Pomogła: 40 razy
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 09:28   

Wybacz, ale w moim slowniku nie ma takiego slowa, jak: bujnąć się w kims. Mysle, ze spokojnie mozna to zastapic slowami: ze dziewczyna ci sie spodobala, albo po prostu zauroczyla cię.

Nie znam jej, nie znam ciebie, wiec trudn tutaj cokolwiek adzic. Kazda dziewczyna jest inna i kazda w rozny sposob reaguje na wszystkio. Ty mowisz, ze chcesz ja poznac lepiej, dawac jakies komplementy, ale nie w taki sposob, zeby ona zorientowala, ze sie tobie podoba. Dobry sposob, jak juz ktos radzil wczesniej, pomoz jej w zadaniach domowych. Albo na przerwie podejrz do niej i zwyczajnie zacznij rozmowe, zapytaj o cos, wy[ytaj o zainteresowania, moze a nuz sie okaze ze macie wspolne! Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa. Odwagi troche i pozytywnego myslenia.

Odpowiedz do tematu