ja bym raczej odradzał sms-a bo jeszcze pomyśli że jesteś jakimś pedałem który chce ją zgwałcic, najlepiej poczekać, albo dużo na dwór wychodzić z myślą że ona też wyjdzie, dziwne ale ja też jedną dziewczyne poznałem w Kościele, ale to już inna historia, najlepiej być samemu , a ona z koleżankami, podejść, być wyluzowanym i powiedzieć: "Witam, witam jestem .....(imie)", a najlepiej zwalic wszystko na kolegów że chcą je poznać
ja powiem Tak.. Napweno ja spotkasz.. i gdy ją spotkasz zagdaj.. i pogadaj znia.. siemka co tma u Ciebie nazywam sie tak.. czy jak na mnie mówią.. pogadamy?? I bądz miły ale nie zabardzo... Bo to moze ją zawstydzić.. ZNam z własnego doświiadczenia.... A jęlsi jej nie postkasz w jakiś tydzień.. po prostu.... Napisz jej esa siemka widziałem Cie w kościłku.. Bardzo mi sie spodobałaś,,,, z regłuły jestemc hłopakiem na loozie ale twoi rodzice mnie onieśmielili... I spytaj sie czy chciła by sie zponac czy intreseuje ją spotkanie.. jesli dopsze ze tak.. to masz sprawe załtwioną
Życze owodzonka;) Buźki;)
nie zgadzam sie z Anita-sweet, tak nic nie załatwisz, napisać o sobie że jestem chłopakiem na luzie?? weź przestań żartować, przecież to jest autoreklama, a nikt nie lubi tych co sie w jakiś sposób chwalą, po prostu podejdź zagadaj i masz, a najlepiej jak sam coś wymyślisz, ale nie aż tak oficjalnie bo ja na miejscu dziewczyny bym sie zeżygał jak bym usłyszał albo przeczytał taką gadkę jak Anita-sweet wymyśliła.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4691 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Maj 22, 2006 12:18
zagadaj do niej sam, nie przez sms-a bo jeszcze pomyśli, że ktoś jej wkręca...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus