Wysłany: Czw Sie 21, 2008 20:52 ee czy mam byc zazdrosna?
Witam! Mam chłopaka, który mieszkał kilka lat w Poznaniu. Przeprowadził się do mojego miasteczka i od kilku miescięcy jestesmy ze sobą. Czesto tam jezdzi na kilka dni. Dzisiaj własnie wyjezdzał na 3 dni i przyszedł się pozegnac. Rozmawialismy i ja w pewnym momencie mowie ''nie ogoliłeś sie Skarbie'' ( czesto tak mu mowie, bo on wie, ze nie lubie jego zarostu). A on mowi '' a po co mam sie Słonce golic na podróz? Pozatym Kasia lubi jak jestem nie ogolony.'' Kasia to jego przyjaciołka.. czy to normalne, ze dla przyjaciolki zapuszcza zarost? cos ich moze łaczyc czy cos.. nie wiem czy mam sie czus zazdrosna..
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 791 Skąd: z horroru
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 20:55
panikracy, tak, masz rację. Na forum siedzą same wrozki i czarodzieje, ktorzy zajrza do kart, albo do swojej magicznej kuli i odpowiedza ci na to pytanie.
Moze zamiast pisac posty na forum, to zapytaj sie o to jego wprost. W koncu to twoj chlopak, nie? Chyba rozmawiasz z nim szczerze i ufasz mu, więc w czym problem?
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 21:04
tak jak napisal Maybach, gdyby cos Ich laczylo to probowalby to ukryc, a nie mowic Ci, ze Ona lubi jak sie nie ogoli. Pewnie chcial zebys poczula sie zazdrosna. Ja tez mam bardzo dobrego kumpla, bo przyjacielem jeszcze nazwac Go nie moge, znam Go za krotko. On ma dziewczyne, z ktora jest bardzo dlugo i wiem, ze On by Jej nie zradzil. Chociaz niektorzy czesto mysleli, ze to moj chlopak Ale mozesz tazke z Nim pogadac o tym. Poznac Ja.
Popieram posty wyżej- chciał wzbudzić zazdrość. I zapewne mu sie to udało. Ale nie martw się, ja też w takim przypadku bym poczuła się lekko zazdrosna jakby wspomniał o przyjaciółce
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze