Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 19:52 ehhh pech w miłosci
Mój problem jest taki że zawsze musze sie nieszcześliwie zakochać . Problem jest w tym ze zawsze jest jakas wada i ta wada zawsze jest odległosc :(:( i w tym problem ...
Poznałam fajnego chłopaka , jest miły , zabawny i w ogóle , znamy sie osobsicie mamy ze soba kontakt ale mieszka trochę daleko od mnie i w tym problem bo ja sie w nim zakochałam ale nie wiem co teraz zrobić .
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1426 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 19:56
Cytat:
znamy sie osobsicie mamy ze soba kontakt ale mieszka trochę daleko od mnie
Jego szczęście.
Cytat:
ale nie wiem co teraz zrobić .
Kup bilet miesięczny.
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 20:07
Angelika, zależy w jakim jest wieku. Jeżeli jest to miłość z wzajemnością, to możesz starać się na odległość utrzymywać z nim kontakt, ale takie coś pociągniesz maksymalnie rok.
_________________ Najpiękniejszy mój świat, najpiękniejsze dni, zostawiłem tam kolorowe sny. Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak, będę leciał co sił tam gdzie moje sny.
Angelika, zależy w jakim jest wieku. Jeżeli jest to miłość z wzajemnością, to możesz starać się na odległość utrzymywać z nim kontakt, ale takie coś pociągniesz maksymalnie rok.
wiem ze przez rok bo tak juz miała
nio ja mam 15 lat on 17 ale wiek nie ma roznicy ?
[ Dodano: Sro Wrz 24, 2008 21:12 ]
rozkołysz świat napisał/a:
Kobieto pociesz się tym że ja mam większego pecha uwierz mi na słowo :p
nio wiesz Tylko ze ja juz sie tak 3 raz zakochałam
Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2008 Posty: 82 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 20:14
Angelika, więc ma 17 lat, jak chodzi do liceum to byłaby druga klasa. Zakładając, że za dwa lata skończy edukacje, będzie całkowicie wolnym człowiekiem i może wyjechać gdzie chce, nawet do tych 60km. Niestety to jest bardzo optymistyczny plan milejdi i nie wróże temu wielkiej przyszłości...
_________________ Najpiękniejszy mój świat, najpiękniejsze dni, zostawiłem tam kolorowe sny. Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak, będę leciał co sił tam gdzie moje sny.
kurde tylko on mi mowił ze mnie kocha i ze chce byc ale jest odległosci nie on sobie z tym nie da rady ... ale ja wiem ze bys my dali .... ja nie wiem co mam robic i zgubiłam sie w tym juz wszystkim
no 60 km sporo .. ale da się przeżyć może utrzymacie ten związek chociaż ja za bardzo nie wierzę w miłość na odległość wydaje mi się że na dłuższą metę to nie ma szans ale może się mylę to zależy od Was.
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
no 60 km sporo .. ale da się przeżyć może utrzymacie ten związek chociaż ja za bardzo nie wierzę w miłość na odległość wydaje mi się że na dłuższą metę to nie ma szans ale może się mylę to zależy od Was.