Wysłany: Czw Sie 21, 2008 20:39 Jak powiedzieć chłopakowi, że mi się podoba?
Podoba mi się pewien chłopak. Jak mu to powiedzieć tak, żeby mnie nie wyśmiał albo co? A jeśli nie to jak się dowiedzieć czy czuje do mnie to samo? Proszę o radę.
Jak mu to powiedzieć tak, żeby mnie nie wyśmiał albo co?
Ile macie lat? A znasz go? To wszystko zależy od tego jakie są wasze relacje... Tak jak już Maybach napisał spróbuj okazać mu zainteresowanie, wybadaj go
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
Podoba mi się pewien chłopak. Jak mu to powiedzieć tak, żeby mnie nie wyśmiał
Jeżeli jesteś na tyle odważna, żeby do niego podejść i zagadać to już coś mamy Tylko teraz mała lekcja. Jak podchodzisz do chłopaka to nie zaczynasz rozmowy od cześć, podobasz mi się. Po prostu nawiąż z nim kontakt, porozmawiaj, poznaj, a reszta sama wyjdzie najaw.
Oj ja uważam, że lepiej nie mówić. Mężczyźni to z natury zdobywcy i wolą zazwyczaj ubiegac o kobietę. Poza tym, jeśli nagle powiesz mu, że Ci się podoba- chłopak się wystraszy i pewnie zacznie Cię unikać.
_________________ 'Bo jeśli się boisz, znaczy to, że masz jeszcze o co walczyć.'
Nie mów mu tego wprost-: "ohhh Kocham Cię Andrzejku" tylko dawaj jakieś znaki ,że Ci się podoba, że jesteś nim zainteresowana i traktujesz go wyjatkowo. Stopniowo małymi kroczkami..
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze
Jeżeli jesteś na tyle odważna, żeby do niego podejść i zagadać to już coś mamy Tylko teraz mała lekcja. Jak podchodzisz do chłopaka to nie zaczynasz rozmowy od cześć, podobasz mi się. Po prostu nawiąż z nim kontakt, porozmawiaj, poznaj, a reszta sama wyjdzie najaw.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1519 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 11:25
W dobie XXI w. podrywanie ' nieznajomych' jest banalne.Wystarczy Ci numer gg czy tam telefonu + inteligentna rozmowa i jest Twój :] Pomyśl co by było w średniowieczu,kiedy za zagadnie do nieznajomego,do tego z wyższych sfer wylądowałabyś na stosie !
A no i upewnij się czy nie ma jakiejś dziewczyny lub nie jest zakochany w innej,bo będziesz stracona,a tego przecież nie chcemy :]
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Nie przedstawiłaś waszych relacji, więc dość ciężko pomóc ci.
Jeśli znacie się, tak jak już wcześniej kolega Maybach, napisał, wykaż więcej zainteresowania. Jeśli natomiast nie znacie się wcale, postaraj się zdobyć jakieś namiary na niego, napisz sms'a.. Wtedy z pewnością wyczujesz czy jest zainteresowany.
_________________ Póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo.
Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1426 Skąd: Od mamy
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 11:39
Cytat:
Jak powiedzieć chłopakowi, że mi się podoba?
Podobasz mi się, nie wiedziałam jak to powiedzieć więc wywnioskowałam, że to co najprostsze jest zarazem najpiękniejsze. Twoje zaskoczenie nie jest nieuzasadnione, ale wolałam wypalić z grubej rury
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 14:28
Mogę Ci powiedzieć na moim przykładzie, jak dziewczyna się koło mnie kręci i zachowuje się inaczej niż przy innych to daje mi wyraźny sygnał. Ale nie wiadomo jak by było z tamtym... Cóż, może nie być kumaty i inaczej to odebrać?