Wysłany: Sob Sie 30, 2008 18:18 Jak to rozegrać, żeby z nim być? ;))
Hejka! Ostatnio mój eks powiedział mi, że podobam się jego koledze, no to ja na to, że skoro się mu podobam to czemu nie zagada na gg, czy nie napisze sms'a? a on powiedział że jego kumpel jest wstydliwy... I mój eks postanowił wziąć sprawę w swoje ręce i nas zeswatać zorganizował nam spotkanie ) Było fajnie (przynajmniej jak dla mnie), ale było minęło i teraz nie mamy żadnego kontaktu, bo nie wymieniliśmy się nr telefonu, ani nic ;( Chociaż ja mam jego nr (ale on o tym nie wie), ale nie wypada chyba żebym się pierwsza odezwała, bo on mieszka dość daleko i to ja do niego pojechałam na to spotkanie więc teraz chyba powinnam czekać na jego ruch, no nie? Ja na naszej-klasie mam podany nr gg i nr kom więc jakby chciał to by sobie mógł odpisać, albo zapytać kolego o mój nr... I właśnie ja nie wiem jak zrobić żeby on się odezwał, bo tak ogólnie to spoko koleś z niego ) Wymyślcie coś i doradźcie Proszę ;]
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: Immaterium
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 18:27
orzeszek_pistac napisał/a:
I właśnie ja nie wiem jak zrobić żeby on się odezwał
Jak sprawić, żeby w jego umyśle powstałą myśl: "a może do niej zadzwonię"?To zadanie dla Supertelepaty! [tamdadaaaam!]
A tak serio: żadnych pomysłów, prawdopodobnie nie zrobi nic, dopóki sama nic nei zrobisz. Twój ruch, a nie jego. Bo bedzie jak w tym kawale z dwoma szachistami:
-Rusz się wreszcie.
-Przecież twój ruch.
-CO?? Czemu nie powiedziałeś mi tego trzy dni temu??
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 18:36
No widzisz - tu jest problem. Czasem trzeba wyjść na natręta. A z resztą - wcale nie musisz na niego wyjść. A może on też myśli, że wyjdzie nan atręta i dlatego nie pisze? Ktoś musi zrobić 1szy krok. On nie musi go robić, a jeśli Ty go nie zrobisz, możesz go stracić. Być może na zawsze.
chyba masz rację... najwyżej się wydurnię, ale bo to raz w życiu się wydurniłam xD ale poproszę mojego eks o jego nr, bo może go jakoś wtedy uprzedzi że będę się chciała z nim kontaktować to nie będzie takiej niespodzianki
[ Dodano: Sob Sie 30, 2008 20:36 ]
mam jego nr, ale zrobiłam tak że napisałam do eks z prośbą o nr do tego kolegi, ale mi nie odpisał więc może ten kumpel nie chce ze mną się już więcej kontaktowac, czy coś...
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 20:43
orzeszek_pistac napisał/a:
mam jego nr, ale zrobiłam tak że napisałam do eks z prośbą o nr do tego kolegi, ale mi nie odpisał
No tak, nie zareagował natychmiast = coś jest nie tak. Sam czasem odpisuje na smsy dziesiątki minut po przyjściu esa, czasem nie odpisuję całe godziny.
Zaproponuj, że dasz mu dupy.
Ponoć to zawsze działa.
Tak słyszałam...
Piszę wierszem,
Jestem Mickiewiczem nowej ery.
nie jestem dzi***, wiesz?
[ Dodano: Sob Sie 30, 2008 21:46 ]
Nic Z Tego Jose napisał/a:
No tak, nie zareagował natychmiast = coś jest nie tak. Sam czasem odpisuje na smsy dziesiątki minut po przyjściu esa, czasem nie odpisuję całe godziny.
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 20:54
Echhh, znam to uczucie. Spokojnie. Ten kolega na pewno odpisze, ale czy ja wiem, cyz mu powie... zakładasz, że mu powie. Nie musi tego zrobić. Ja bym od razu walił do tego zioma, co Ci się podoba. ALe jak chcesz.
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 21:05
Lol i zacznie się kłótnia. Myślę, że wszystko załatwione. orzeszek_pistac powinna sama zgadać - imo - do tego chłopaka, i tyle. Nic iwęcej nie trzeba pisać.
Hoakina wiesz co? nie mam zamiaru się kłócic z takim prymitywem jak ty! dlatego przyznam ci rację, tak NIE JESTEM DZIELNA I OGRANICZAM SIĘ DO SMS'ÓW! chociaż liczba gwiazdek się nie zgadza ale niech już ci będzie!!!
Hamuj się. Zważaj na słowa. a czerwonego moge uzywać tylko ja, albo jakis inny moderator. Przeczytaj regulamin. Ost.//Mroczna Sadystka.
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 21:26
A to bardzo źle! Sam kiedyś próbowałem ciągnąć znajomość, porozumiewając się tylko przez kome (smsy) i gadu-gadu. To nei ma przyszłości. Więc musisz osobiście z nim gadać, inaczej - zapomnij o związku. Wiem, co mówię.