Byleby nudno nie było. :O
Każdy jest inny i ja bym najbardziej np. chciała na randce iść z chłopakiem na piwo i bym się dobrze bawiła (jakby stawiał).
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomógł: 8 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 330 Skąd: Trowbridge
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 18:24
Buuu napisał/a:
Rozmawiaj z nią.
Wlasnie po to Buu zaproponowal Ci rozmowe z nia, abyscie sie blizej poznali. Staraj sie zeby rozmowa byla plynna, swobodna, luzna i interesujaca. Zeby taka wlasnie byla staraj sie byc spokojny, pewny siebie (niekonieczne, ale nie wykluczone) i naturalny.
Albo pomysl tak: co zwykle robisz jak poznajesz nowa osobe?
Jęzeli dobrze się ze sobą dogadujecie, to raczej problemu nie powinno być. Najważniejsze, żeby nie siedziała znudzona i nie zerkała co chwilę na zegarek.
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 18:40
makoo, ale ty przezywasz widze tę randke. chyba ci bardzo ta dziewczyna w glowie zawrocila, wiec chcesz, zeby wszystko poszlo idealnie. Powiem ci tak: planowac mozesz, ale niezbyt dokladnie, bo i tak nigdy nie zaplanujesz, co masz powiedziec co do zdania i gestu. duzo zachowan wychodzi samo z siebie.
Mniemam, ze to dopiero twoja pierwsza randka z ta dziewczyna, a wiec wypadaloby ja gdzies zaprosic np. na sok lub piwo (jezeli lubi). Oczywiscie zaplac za nia, to zrobisz lepsze wrazenie i duzo zyskasz w jej oczach. siądźcie najlepiej naprzeciwko siebie i rozmawiajcie. w sumie, to nawet niewazne o tym, mozesz mowic nawet to, co slina na jezyk przyniesie. Tylko bez przesady, bo jezeli widzisz, ze ja nudzisz, to zmien temat. Moze pozniej jej cos zaproponujesz do zjedzenia itp. Na koncu mozecie sie rowniez przejsc gdzies razem i tez porozmawiac, na pewno by jej bylo milo, jakbys ja do domu odprowadzil i zaproponowal kolejne spotkanie ktoregos tam dnia.
Pamietaj, nie denerwuj sie, bo nic z tego nie wyjdzie. Będzie dobrze, glowa do gory. Jak nawet cos nie wyjdzie, to nie jedyna dziewczyna na swiecie.
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: Immaterium
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 18:42
Nie ma dobrej randki, jeśli z góry coś wymyślisz. To będzie tylko przedstawienie. Na prawdziwej randce powinieneś improwizować. Chcesz odegrać spektakl, wykuwając na pamięć tematy rozmów? Poza tym ona może lubić różne rzeczy, a niektórych nie lubić. Np. zaproponujemy, żebyś rozmawiał o sytuacji politycznej w Kazachstanie, i okazę się (dlaczego nie?), że dwa dni temu zmarł jej tam wujek, mieszkający od zeszłego wieku tam właśnie na stałe. Natomiast może uwielbiać rozmawiać o pogodzie, bo po prostu to lubi i cześć, a nikomu z nas nie przyjdzie do głowy, by Ci ten temat zaproponować.
Musisz sam coś wymyśleć, i to już na randce. Sory, Winnetou
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 18:46
Cytat:
ale chodzi mi ze niezabardzo ja znam i niewiem czym ja zainteresowac
Tak. Mało jest tematów na świecie, błahych i patetycznych.