forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak zagadać
Autor Wiadomość
Madź 
Nowicjusz
Madź17

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 18:58   

Po prostu podejdź przedstaw się i powiedz że chcesz ją zaprosić na pizzę!!! Jak będzie kulturalna to nie odmówi!!!
Powodzenia:P

Briareus 
Początkujący

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 19:30   

Mam pytanie typowo do dziewczyn, chyba ze jakis facet czuje sie kobieta :ganja:
Co chcialybyscie uslyszec od typowego faceta, gdy byscie po raz pierwszy w zyciu ze soba zagaili?? Wszystkie panie pisza: wez zagadaj do niej. Moze nie wiecie, ale malo ktory facet, w tym ja nie mam bladego pojecia, Co powiedziec dziewczynie i JAK ona zareaguje. Moze dalybyscie tu kilka przykladow?? :jezor:

Lady_Hate 
Maniak
Czarnobiała.

Pomogła: 17 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 19:32   

Najlepiej poproś Waszego wspólnego znajomego, żeby Was sobie przedstawił, bo kiedy podejdziesz do niej i po prostu powiesz: "Cześć! Jestem {imię}. A Ty? ", to to wyjdzie trochę.... głupio.

W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji.
Wolę być czarnobiała.

Ocelot 
Nowicjusz
Dobry chłopak ...

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 19:37   

Nie ma sie czego bać :D podchodzisz mówisz cześć i dalej musisz mieć wszystko ułożone w główce co i jak dalej prowadzić rozmowę żeby cisza nie zapadła bo od tego 99% zależy :)
Mów spokojnie i średnio wolno i nie za cicho stój wyprostowany - Musisz uwierzyć w siebie ... Nie wiem jak one to robią ale widzą wszystko :olaboga:
Nie patrz sie na usta noi na dekold bo ci wygarnie np. że ma sutki większe niż twój mózg
Patrz w oczy :crazy:
co tam jeszcze ?
Jeśli widzisz że ją zainteresowałeś powiedz ja musze lecieć i papa :)
Wróc sie i powiedz ojej zapomniałem telefonu :D
Noi masz fona :D
zadzwoń za pare dni i już :jezor:
Nie mów czasem w stylu - Gdzie chciała byś isć ?
Bo w jej oczach wypadniesz blado nie wiem czemu :zly:
Mów - Dzisiaj pizzeria "nazwa" o 18 :)
Ale sie rozpisałem :lolek: :lolek:
Jak jakiś podrywacz :lol:
Dziewczyny poprawcie mnie jak coś żle napisałem bo to wychodzi z mojego doświadczenia :nana:

emti16 
Nowicjusz
...:::FCB:::...

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:19   

Witam! To mój pierwszy post na tym forum i odwołam się do tego tematu.A konkretnie-jak mam poznać jakąś dziewczynę? Mam 173 cm wzrostu,brązowe włosy...Ogólnie brzydki chłopak nie jestem(nie chwalę się).Mam problem z poznaniem dziewczyny,a mam już prawie 18 lat.Bardzo chciałbym poznać jakąś fajną dziewczynę,brać ją na spacery,przytulać(rozmarzyłem się). Głupi nie jestem (średnia w szkole średniej 4,93),kujonem nie jestem(broń boże),całe dnie gram w piłkę(nawet w klubie mojego miasta gram w pierwszym składzie) ale dziewczyny nie mam.Jestem dość śmiały, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy widzę fajną dziewczynę na ulicy, podchodzę do niej i CO DALEJ??? Jeżeli uzna mnie za durnia i jakiegoś napaleńca to się spalę.Jeśli chodzi o internet, to nie wierzę w wirtualną miłość. Jeśli już to na żywo kogoś poznać(np. w szkole).Internet,choć pomaga(jest się bardziej odważnym) nie przekonuje mnie.POMOŻECIE??? Dziękuję za wszystkie szczere odpowiedzi. Głupie komentarze będę ignorował.Pozdrawiam

funky_boy
Nowicjusz
bwahahaha xd.

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:25   

emti16 napisał/a:
Bardzo chciałbym poznać jakąś fajną dziewczynę,brać ją na spacery,przytulać(rozmarzyłem się).

to wygląda jakby pisał to 12-latek XD
emti16 napisał/a:
Ogólnie brzydki chłopak nie jestem(nie chwalę się)

emti16 napisał/a:
Głupi nie jestem (średnia w szkole średniej 4,93),kujonem nie jestem(broń boże),całe dnie gram w piłkę(nawet w klubie mojego miasta gram w pierwszym składzie)

normalnie idealny, a do tego śmiały. hm. aż dziwne ; p.
ja polecam rozmowe, chyba, że nie lubujesz sie w werbalnych sposobach komunikacji :d.

emti16 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:29   

Do funky_boy: mam 17,5 lat, pisałem szybko więc tak to ująłem.Ideałem nie jestem.Nigdy jeszcze nie próbowałem podrywu.Tak dla wiadomości.

Widzę,że sie dziwisz tym moim opisem,ale to prawda.Dziennie uczę się może 30 minut, na lekcjach mam dużo minusowych punktów(za gadanie na lekcji), i nie chodzę do byle jakiej szkoły.A piłka nożna to moje życie.

funky_boy
Nowicjusz
bwahahaha xd.

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:32   

emti16 napisał/a:
.Nigdy jeszcze nie próbowałem podrywu.Tak dla wiadomości.
to jak przeżyłeś te 17 lat XD. po prostu bądź sobą. to wszystko. nie warto nikogo udawać. przynajmniej u mnie to się sprawdzało xd.

emti16 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:37   

Po prostu nie próbowałem.Może dlatego,że nie miałem czasu.Albo odwagi.Piszesz że mam być sobą.Rzecz jasna,nie będę udawał kogoś innego.Lecz boję się kontaktu słownego,pierwszych słów.Nie wiem, jak ona to odbierze.Nie chce z siebie zrobić debila.Zrozum mnie...

XavI 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 01:40   

emti16 napisał/a:
Po prostu nie próbowałem

Najwyższa pora - nie spróbujesz, to się nie przekonasz.

emti16 napisał/a:
Może dlatego,że nie miałem czasu.Albo odwagi

Odwagi.

emti16 napisał/a:
Nie chce z siebie zrobić debila

Po pierwsze uwierz w siebie. Po drugie szukaj sobie okazji np. w szkole. Nie musisz od razu podrywać dziewczyn na ulicy; tu o to trudniej. W szkole masz pełno okazji do zagadania i wspólnych tematów do rozmowy.

Herbal
Nowicjusz
Wielka Polska

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 12:48   

Cytat:
Ciekawe jak byś się zachował na przyjędziu u ambasadora np. Niemiec gdyby ci się panna podobała? Jak bedziesz wiedział to :piwko: dla ciebie.

Zachowalbym sie normalnie. Czy ty dalej wierzysz w te brednie, ze kobietom trzeba usługiwać, pomagać i być na każde ich zawołanie, bo tak wymaga od nas kultura osobista?

Apropos zagadywania do nieznajomych lasek...

W gruncie rzeczy to, jaki sposob zagadasz nie ma zadnego znaczenia. Pierwsze slowa nie sa tak istotne jak to, co zrobisz potem. Pamietaj, ze dziewczyna nie bedzie pamietac po paru miesiacach znajomosci, co jej powiedziales zapoznajac sie z nia.
Oczywiscie wykluczam przypadki skrajne.

Pozdrawiam
Herbal

Szefo 
Początkujący

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 13:39   

leon600 napisał/a:
Może dziewczyny inaczej to przyjmują, ale mi się ciągle wydaje, że to tak głupio zabrzmi jak jej powiem ładnie wyglądasz czy coś w tym stylu...
Jedyny moment to jak będzie sama z koleżanką, myślicie, że jakoś wtedy się to załatwi?

Zamiast : Klaudia ,ładnie wyglądasz ,albo Klaudia ślicznie wyglądasz w tym bolerku powiedz:

Oo Klaudia jakie fajne bolerko :)

Ocelot 
Nowicjusz
Dobry chłopak ...

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 15:27   

_Maciek_ napisał/a:
Zamiast : Klaudia ,ładnie wyglądasz ,albo Klaudia ślicznie wyglądasz w tym bolerku powiedz:

Oo Klaudia jakie fajne bolerko :)

Racja Święta :D
Przykład - Fajne masz te nowe jeansy - ZŁE !!!!
Przykład - Zajebiście wyglądasz w tych jeansach fajnie podkreślają Ci piękne nogi :D - GOOD !!

hello kitty 
Amator

Pomogła: 2 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 17:36   

Monia* napisał/a:
Matikx napisał/a:
możesz jedynie powiedzieć że ma piękne buty...

Chyba nigdy takich rzeczy nie gadacie.

a zdziwiłabyś się. mi kolega powiedział, że mam "fajne buty i chyba sobie kupi takie same" . hahah :crazy:

[ Dodano: Sob Maj 03, 2008 23:40 ]
XavI napisał/a:
W szkole masz pełno okazji do zagadania i wspólnych tematów do rozmowy.

racja, chociażby głupi tekst "co tam?", a dalej jakoś może sie rozwinie rozmowa. tylko nie chwal jej się ile masz (o ile w ogóle masz) ucieczek albo jedynek, czy też ile piw wypiłeś podczas ostatniej imprezy <- dobra rada :peace: hehe
Who's Man United, here we go !

Glory Glory Man United
Glory Glory Man United

Helga18
Nowicjusz

Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:05   

Ja naprzykład poznałam się z jednym chłopakiem na gg przez pezypadek, poniewaz jeden chlopak z mojego miasta ma taka sama ksywe jak ja i gostek sie pomylil i tak juz dosyc dlugo rozmawiamy. Juz nawet z nim tanczylam i sie calujemy na przywitanie. i przez czysty przypadek mam ladnego, sexownego i milego kumpla :yahoo: :peace:

Odpowiedz do tematu