Co do opisów: Pomyśl czy to coś zmieni, jeżeli będziesz sobie ustawiać takie opisy?? Nawet jeżeli on zmieni kiedyś zdanie i powie, że możecie być razem to nie będzie to prawdziwe i wtedy jeszcze bardziej cię zrani.
Jak zapomnieć??
Zakochać się w kimś na nowo. Inaczej się nie da. Wiem z autopsji, nawet czas nie pomaga. Mi przez trzy lata nie przeszło, nie mogłem o niej zapomnieć, próbowałem się do niej zbliżyć na różne sposoby i zawsze kończyło się to tym że się tylko ośmieszyłem. Dopiero gdy się na nowo zakochałem w innej dziewczynie, to udało mi się zapomnieć.
Co do opisów: Pomyśl czy to coś zmieni, jeżeli będziesz sobie ustawiać takie opisy?? Nawet jeżeli on zmieni kiedyś zdanie i powie, że możecie być razem to nie będzie to prawdziwe i wtedy jeszcze bardziej cię zrani.
Jak zapomnieć??
Zakochać się w kimś na nowo. Inaczej się nie da. Wiem z autopsji, nawet czas nie pomaga. Mi przez trzy lata nie przeszło, nie mogłem o niej zapomnieć, próbowałem się do niej zbliżyć na różne sposoby i zawsze kończyło się to tym że się tylko ośmieszyłem. Dopiero gdy się na nowo zakochałem w innej dziewczynie, to udało mi się zapomnieć.
No ja też jestem zakochany w pewnej dziewczynie 2 lata ... Wydaje mi się , że mógłbym znaleźć inną ale jestem w niej zbyt zakochany , inne dziewczyny przestały mi się podobać ... kiedyś kumpel wyciągnął mnie na impreze , tańczyłem długo z 1 laską , ale tylko dlatego , że to ona tego chciała a mi głupio było odmawiać , kumple twierdzą , że jest ładna , dla mnie nie ma ładnej , jest tylko jedna "ona" .
Wątpie , żebym zakochał się na nowo .
ehhh .... tez tak miałam i wiesz co ze zwracanie na jego uwagi nic nie da ... lepiej go olej a chłopak od razu się zakocha ... ja tak zrobiłam i było ze ja się odkochałam a on się zakochał . poznej za jakieś 2 tygodnie przyszedł do mnie i się zapytał o chodzenie a ja mu powiedziałam ze już za pozno
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 13:00 Re: Jak zapomnieć o chłopaku, którego kocham bez wzajemności
melcia napisał/a:
A i jak zapomnieć o chłopaku ,w którym jest się zakochanym własnie bez wzajemności
a i On mi powiedział ze chce sie ze mną spotykać ale zeby to była znajomosć na luzie...;/
To proste - olej go i daj mi numer do siebie - mam otwarte serce
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 17:20
a po co Ci 'smutasne opisiki'? musisz wszem i wobec to ogłaszać? ehm?? odkochać? Jeśli na prawdę kochasz... a sądząc po opisach, nie, to nie wiem jak... ale to uczucie, którym ty go darzysz, przejdzie samo.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 347 Skąd: ze Wszond
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 23:05
Cytat:
a po co Ci 'smutasne opisiki'? musisz wszem i wobec to ogłaszać?
Nie wiem czy wiesz, ale to naturalne u kazdego czlowieka, ze chce pokazac innym swoje emocje, chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami, chce by inni uslyszeli jej krzyk, wolanie o pomoc. Moze chcesz mi powiedziec, ze Ty jestes taka twarda, ze potrafisz przemilczec kazde swoje cierpienie? Latwiej jest to z siebie wyrzucic, a ta dziewczyna robi to wlasnie w taki sposob.
@temat
Nie zapomnisz na sile, nie ma szans. Czas, czas i jeszcze raz CZAS. Daj czasowi czas, czas plynie i zabija rany.
_________________ A bird that has lost his wings
cannot fly in the sky known as memory.
But, I still believe
that as long as I'm living in the present
memories are like flowing time
being born anew.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 11:16
Bonyfreeq, owszem, można powiedzieć o swoich sposobach, ale nie w taki żałosny sposób jakim są opisy, czy statusy...;/ Mnie osobiście takie statusy wkurzają i robienie czegoś takiego jest na poziomie podstawówki. Przynajmniej dla mnie. Czas jak masz rację złagodzi rany, ale te opisy tylko pogorszą jej stan.
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus