Wysłany: Wto Sie 12, 2008 14:32 Jak zapomnieć o chłopaku, którego kocham bez wzajemności?
Siemka. macie może jakie fajne smsy albo opisy na gg na temat miłości bez wzajemności..
A i jak zapomnieć o chłopaku ,w którym jest się zakochanym własnie bez wzajemności
a i On mi powiedział ze chce sie ze mną spotykać ale zeby to była znajomosć na luzie...;/
Za kolejne złe nazwanie tematu będzie ost.//Mroczna Sadystka.
Hmmm... Może "Tonę w morzu smutku i cierpienia, moje serce przecięte wpół krwawi mrokiem i samotnością" ;s EMO STYLE!! (nawet nie trzeba mieć talentu by pisać EMO opisy ;s)
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 15:52
A musisz ogłaszać całemu światu i wszystkim osobom na gg, że właśnie jesteś nieszczęśliwie zakochana i nie masz już ochoty, by dalej żyć?
A na odkochanie polecam znienawidzenie tej osoby. Działa fenomenalnie.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
No, jak dla mnie to takie opisy trochę śmiesznie brzmią, w stylu słitaśnej niechcianej...
A co do lekarstwa... to przede wszystkim czas.
Staraj się nie myśleć o nim, zapomnieć na jakiś czas, nie zwracać na niego uwagi (jeśli np. spotykacie się przypadkiem)
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam.
Wyrzekam bo
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak TY...
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 18:39
Jest dużo stron z opisami na gg, wystarczy wpisać w google, choć to bez sensu.
Co do odkochania się to nie ma jednej skutecznej recepty. Jak to Neska powiedziała- najprościej znienawidzić, bo to też silne i gwałtowne uczucie.
Poza tym- silna wola, chęć i motywacja, by się nie pogrążać samemu + upływ czasu.
Nie jest łatwo,ale podstawa to właśnie nastawienie.
Hmmmm... wiesz... moja koleżanka, niegdyś, żeby sie odkochac o zapomnieć o takim.
Znalazła sobie jakiś fajny widoczek w Internecie na tapete pulpitu
Pozniej w Paincie po prostu napisala na niej:
"Nie kocham X, bo:"
a pod spodem rozne dokonczenia <lol>, np.:
"on mnie nie kocha."
"jest głupi."
"jest chamski i arogancki."
"nie zasluguje na moja uwage."
"ma tluste wlosy." <lol2> itp.itd.
Twierdzi, że pomogło w bardzo krótkim czasie ;D
_________________ Największym złem, na które cierpi świat
jest nie siła złych, lecz słabość dobrych.
- Monteskiusz
To śmieszne... Tylko dlaczego nikt się nie śmieje?
Dlaczego każdy odwraca wzrok?!
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 93
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 23:09
Jest tak: albo się zakochać - tym razem z wzajemnością. Albo zakupy - baaardzo długie (mnie zawsze pomaga jak się pokłucę z P.) Albo wyobrazić sobie tego chłopaka w jakiejś bardzo głupiej sytuacji np. dłubie w nosie na środku ulicy I przypominaj sobie to jak tylko pomyślisz że go kochasz
_________________ ...Cos kosztem czegosc...
..To zyciem zwana gra..
...Jak sie nie ma co się lubi...
..To się lubi co się ma...
"Siemka. macie może jakie fajne smsy albo opisy na gg na temat miłości bez wzajemności.. "
A po co będziesz mu to pokazywać; jak bardzo Cię rani, i jak bardzo zależy Ci na nim?? Po to, żeby miał jeszcze wiekszą satysfakcje z tego. Nie rób tak. Pokaż mu, że masz go w d*pie.
"A i jak zapomnieć o chłopaku ,w którym jest się zakochanym własnie bez wzajemności "
Postaraj się wyjść z domu, spotykać z ludźmi: tz. koleżankami, innymi kolegami. Będzie Ci łatwiej i szybciej zapomnisz o tamtym, na pewno nie będziesz o nim ciągle myślała, jak będziesz miała jakieś zajęcie.
"...a i On mi powiedział ze chce sie ze mną spotykać ale zeby to była znajomosć na luzie...;/"
Czyli koleżeństwo, ewentualnie przyjaźń, pogódź się z tym, nie masz innego wyjścia..
"Opisów nie znam a najlepszym lekarstwem na starą miłość jest nowa miłość "
Mądrze powiedziane, zgadzam się w 100%.
_________________ chcialabym poczuc ze na Ziemi sa dobrzy ludzie, ze nie wszyscy mysla tylko o sobie...