Pomogła: 3 razy Wiek: 20 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 289 Skąd: z Camelotu :)
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 12:25
Cytat:
hahahaaha i co sie takiego strasznego stało że wypił to jedno piwo??zabił kogoś??
sądze iż nie bo bys o tym wspomniala. wez sie troche zastanow nad soba i nie czepaiaj sie chlopaka o byle co -.-
ej ludzie czy wy w ogóle spojrzeliście ile ona ma lat?? jeśli uważacie że zrobiła źle mówiąc 14-latkowi że jest palantem bo bierze się do piwska to nie rozumie Waszego toku myślenia...to nie jest przestępstwo wypić jedno piwo fakt- każdy kiedyś próbował i próbuje nawet w tym momencie...ale jak dla mnie to nie w tym wieku...
_________________ "chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady"
Hahahaha... dzieci już w wieku 10 lat próbują a on wypił 1 piwo. Co to jest? Co prawda głupio zrobił, ze wypił je tylko dlatego, ze chciał być fajny (jeżeli rzeczywiście o to chodziło). Zrobiłaś co uważałaś za słuszne teraz czekaj na to co się stanie.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
wlasnie ,ze dobrze zrobilas, chociaz w sumie jego sprawa czy pije. Jak napisala poprzedniczka, teraz co mlodszy siega po alkohol . No, ale 14 lat to taki glupi wiek, wiadomo, kazdy chce zaszalec, poprobowac zycia. Mysle, ze bardzo madrze mu odpowiedzialas nie masz sie czym przejmowac. jak kocha to wroci
_________________ "Idź za własnym, wewnętrznym światłem.
Nie wstydź się szaleństwa.
Mówisz, co chcesz, wtedy,
kiedy nie dbasz o to, kto słucha(...)"
Hmm... a czy ktoś próbował sie postawic na jego miejscu? Wyobrazcie sobie jak on to widzi, poszedł sobie na ognisku spytał sie laski o chodzenie ta mu dała kosza to co ma robic? Pewnie chciał sie zabawic i jakos zapomniec... rozumiem jeżeli by sie zalał to mogłabys miec do Niego pretensje ale po 1 piwie?
Powiem więcej, ja w takiej sytuacji jeżeli bym bardzo kochał to bym sie zalał w trupa więc i tak widac ze sie powstrzymywał
Ja myslę, ze dobrze zrobiłaś że go ochrzaniłaś. Chłopaki amjacy po 14 lat myslą, ze właśnie piwem czy fajkami zaimponują dziewczynom, a tak naprawdę nie jest.
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 05 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: Tu i Tam...
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 17:08
Jego życie, jego decyzje. Nie jesteś jego matką a nawet dziewczyną więc moim zdaniem trochę za ostro zareagowałaś. Mogłas mu przynajmniej zwrócić lekka uwagę. Przepraszać też nie musisz bo w sumie nie ma za co. Każdy czasem wybucha, a ty z jednej strony dbałaś o jego dobro. Ale ludzie teraz czy później i tak wkońcu spróbuje alkoholu, tak wygląda rzeczywistość polskiego nastolatka wiec te 1 piwo nie robi różnicy!!!
_________________ "Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."
oj różne macie pogłądy..ale eee tam ta jego miłość przeszła z tym incydentem:) wogle się już nie odzywa... ajjjjjj wcale mi nie szkoda:P
dzieki za odpowiedzi ;*
Według mnie to nie powinnaś go ochrzanić bo w końcu mu odmówiłaś i nie masz prawa decydować o tym co robi ani o jego życiu...
Tu się z nią zgodzę. Ale gdybyś była jego dziewczyną to ja na jego miejscu zapytałbym się ciebie czy nie masz nic przeciwko temu żebym sobie tam np. wypił to piwo. Jeśli byś mi nie pozwoliła nie zrobiłbym tego ale nie wiem jak on a poza tym nie jesteś jego dziewczyną. Po drugie sam byłem raz na piwie z kolegą rok temu i powiedziałem sobie, że nie zrobie tego wcześniej niż jak będę miał przynajmniej 16 lat po co chować się po krzakach mogą mnie wywalić za to ze szkoły a za pare lat będę mógł robić już to legalnie A co do papierosów to jakoś mnie do nich nie ciągnie mimo iż ani razu ich nie próbowałem.
Dziwne czasy... zaczynam widywac sporo "szczylkow" pijanych ktorzy pija po 4-5 piw..normalny dramat! Laski bez biustu i chlopaczki przed mutacją nawalenia jak meserszmity!!
Pomogła: 3 razy Wiek: 20 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 289 Skąd: z Camelotu :)
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 21:54
Cytat:
Dziwne czasy... zaczynam widywac sporo "szczylkow" pijanych ktorzy pija po 4-5 piw..normalny dramat! Laski bez biustu i chlopaczki przed mutacją nawalenia jak meserszmity!!
tylko się zgodzę... niestety
_________________ "chociaż krowie dasz kakao, nie wydoisz czekolady"