na pewno nie szukaj na siłę bo to nie ma sensu...
Poza tym oni nie są warci naszego zainteresowania. Może wyjdę na feministkę ale oni wszyscy są tacy sami!
_________________ Nie kłam, że kochasz mnie,
Nie kłam, że weźmiesz gdzieś daleko tak,
Że nie znajdą nas...
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 00:28
Aaa wlasnie, ze nie ;D Jak widze brzydką dziewczyne to spisuje ją na straty. Jestem Ciniczny itp. Lubie sie bawic ludzkimi uczuciami ;o A zwlaszcza takiej dupy ze szkoly ;D.
Oceniam z pozoru ^,^ Jak wiekszoc chlopakow...
Aaa wlasnie, ze nie ;D Jak widze brzydką dziewczyne to spisuje ją na straty. Jestem Ciniczny itp. Lubie sie bawic ludzkimi uczuciami ;o A zwlaszcza takiej dupy ze szkoly ;D.
nie masz się czym chwalić "kolego". Chociaż do jednego przyznam ci rację: :jak większość chłopaków". Każdy z was jest taki sam- pieprzony cynik, myślący że jest panem i władcą i że jesteśmy na każde jego skinienie !:zly:
Że nie znajdą nas...
Cyniczny to ty może jesteś, ale chyba tylko w tym poście.
Red_Tulip17 napisał/a:
Każdy z was jest taki sam- pieprzony cynik, myślący że jest panem i władcą i że jesteśmy na każde jego skinienie !
Po pierwsze - wymyślasz.
Po drugie - jak ktoś jest cyniczny, to zły od razu?
Cyniczny to ty może jesteś, ale chyba tylko w tym poście.
Red_Tulip17 napisał/a:
Każdy z was jest taki sam- pieprzony cynik, myślący że jest panem i władcą i że jesteśmy na każde jego skinienie !
Po pierwsze - wymyślasz.
Po drugie - jak ktoś jest cyniczny, to zły od razu?
dobra może nie wszyscy tacy są, ale po swoim przykładzie wiem, że większość. I jak słyszę takich ludzi co to odrzucają kogoś tylko przez wgląd na urodę to szlag mnie trafia...
Że nie znajdą nas...
Przyjaciele są ważniejsi od dziewczyny/chłopaka bynajmniej dla mnie, bo chłopaka/dziewczynę stracisz, ale przyjaciele zostaną ( o ile to naprawdę są przyjaciele ) na zawsze, i to oni będą cię wspierać , Ja też mam dylemat bo nie mogę sobie znaleźć dziewczyny ale na szczęście mam przyjaciół którzy zawsze są,byli,będą wierni ...
Ale jak by jakaś dziewczyna sie z Płocka z forum znalazła to rash06.fotka.pl
_________________ Nie ważne jaka cena pokaż mi swą drogę przyjaźń jest bezcenna ja zawsze ci pomogę
poprostu badz soba, nie staraj sie znalezc go na sile bo sie trafi jeszcze jakis palant na pewno z czasem sam do Ciebie przyjdzie tej jedyny "ksiaze z bajki" zainteresowany twoja osoba pozdrawiam
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 17:38 Re: Jestem Sama...!
Misiaczek69 napisał/a:
Szukam pomocy .... Niemam chłopaka a bardzo chiałaby miec poniewaz zle mi z myskla ze niemam tego na ktorym moge polegac ktory bedzie mnie wspierał zawsze i wszedzie. (...)
co mam zrobic, zeby wreszcie nikomu nieprzeszkadzało ze np. jestem młodsza o 4 3 5 lat. Jak rozmawiac z chłopakiem zeby zaczoł sie mna coraz bardziej interesowac? (...)
Z gory dzieki buZzzzka :*:*
Przyłapano: znowu stadium: Chłopaka-Chcę-Mieć-Od-Zaraz
Masz 15 lat i szukasz kogoś o tyle starszego? Powodzenia.
A tak na serio to byłoby miło, gdybyś potrafiła wypowiedzieć się na każdy interesujący temat a nie tylko rozprawiać że aHhh AHhmm, tAk Mi SmuTTno, tAAKk mI źlE gDy cIĘ nIE ma Na gGG!
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 05 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: Tu i Tam...
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 17:55
Pytanie o takie rzeczy na forum nie załatwi Twojego "problemu". Uwierz mi ale nie jesteśmu Ci akurat w tej sprawie pomóc. Miłość to zjawisko które przychodzi samo i nie ma nią jakiegoś przepisu czy rady. Przkro mi, ale też nie mam chłopaka a mam juz 17 lat.
_________________ "Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4734 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 18:03
dam Ci rade, usiądź i płacz. Albo najlepiej idź się potnij... czemu nie potrafisz zrozumieć, ze to nie od tego, ze jesteś ładna czy fajna zależy, czy masz chłopaka? być może nie znajdujesz tych właściwych
_________________ 'Lepiej żeby mnie
nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali
kogoś, kim nigdy nie będę.'
Kurt Cobain
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1272
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 19:40
audrey nie przesadzaj Niektórzy wchodzą tylko na forum, gdy mają problem.
A co do autorki tematu- nie szukaj na siłę. Nie patrz na każdego osobnika płci przeciwnej jako potencjalnego chłopaka, bo to odstrasza ;p Bądź sobą, w końcu go znajdziesz.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”