Nic sie nie przejmuj widocznie nie docenial ciebbiel lub sie mu znudzilas widocznie byl glupi ja jestem zalamany bo niema dziewczyny i strasznie mi tego brakuje
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 05 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: Tu i Tam...
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 16:41
Nie można od razu tego chłopaka skreślać gdyż z jednej strony postąpił dobrze, bo nie oszukiwał Cię a powiedział Ci co i jak tyle że szkoda że w tak banalny sposób SMS. To swiadczy o jego tchórzostwie.
Wiem, że jest Ci z tego powodu smutno i w ogóle, ale żyje się dalej. Pamiętaj iż widząc go na ulicy nie powinnaś od niego uciekać a wręcz przeciwnie, wyjść mu na spotkanie!!! Przywitać się i zagadać. Pokazać iż kompletnie już o całym tym zajściu zapomniałaś. Jeżeli będziesz chodziła nadąsana to on może poczuć że góruje czyli nadal go kochasz a on "zalicza" kolejne panienki. Dlatego pamiętaj: głowa do góry!!! ;*
_________________ "Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami."
wiem ze na pewno jest Ci ciezko i byc moze pomyslisz ze latwo mi pisac takie cos ale nie powinnas sie zalamywac z jego powodu:) to ze nie bedziesz wychodzic z domu nie bedzie najlepszym rozwiazaniem a wrecz przeciwnie takim sposobem pokazesz mu ze bardzo Ci na nim zalezy. moim zdaniem powinnas za wszelka cene pokazac mu ze nie jest pepkiem swiata i mimo trudnosci starac sie chodzic z podniesiona glowa:) trzymaj sie:)
Hm... Typowa sytuacja- ale nie wychodź z niej typowym wyjściem. Bądź dumna z siebie. Ot tak, dla świata. Facet to nie jest powód dla którego powinnyśmy kiedykolwiek się martwić. Był taki, będzie następny. Nie próbuj już naprawiać tego, co on przerwał. Najwidoczniej tak miało być. Głowa do góry!
Na pewno siedzenie w domu nie jest dobrym wyjściem ... tylko wyjdź z domu spotkaj sie ze znajomymi a jego olej jak będzie chciał to napisze znowu i może się jeszcze ułoży... bo przecież musi być dobrze no nie ?? głowa do góry
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 20:28
takie życie... nie ty pierwsza nie ostatnia cierpisz przez faceta./ nie zadręczaj sie i pokaz mu ze cie to nie obchodzi , ze jestes silna... wyjdz na dwór i stan mu twarzą w twarz .. badz taka jak zawsze a jego traktuj jak powietrze
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie
Zachowuj się, jak gdyby nic się nie stało. Życie takie jest, jeszcze nie raz coś się przytrafi. Nie ma się co pogrążać
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Taak...popisał się faktycznie Napisał Ci w sms'ie PAPA. Czyli nic nie warty koleś, bo nie miał odwagi Ci tego powiedzieć wprost. I to ma być facet?? Nie przejmuj się Jesteś na pewno fajną i młodą dziewczyną i nie warto sobie takimi głowy zawracać. Lepiej złapać wiatr we włosy i do przodu koleżanko Powodzenia.
_________________ Ja, stoję w ciszy wszechświata
Zmarnowany płomyk dnia
Za mgłą wiecznej niemocy
Wokół tylko blask nocy
Załamany w świetle świec
Opuszczony w ciszy sens
Jak kometa spadam w dół
Zagubiony w locie słów