Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 233 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 17:37
Booster napisał/a:
Takie postępowanie świadczy tylko o tym, że nie jest wart Twojej fatygi. Zapomnij o Nim. Nawet jeśli uda Ci się coś wskórać, to prawdopodobnie rzuci Cię po kilku dniach - wtedy ból będzie jeszcze większy.
pewnie masz racje:(
_________________ Zajebista i tyle bu$$ dla Ciebie
A może zrobiłas cos złego, tylko nie wiesz co?
Też by mi zależalo na twoim miejscu bo 2 lata to długo. Idź do niego i staraj się z nim porozmawiać, niech ci powie szczerze, dlaczego zerwał.
Jesli nie chce otwierac drzwi i unika z tobą kontaktu, widocznie to on ma powód, którego się wstydzi ci powiedzieć.
Może zabrzmiec głupio, ale ja bym dalej walczyła. Nigdy nie odpuszczam, i wszystko ciagnę do końca. Moze chłopak potrzebuje więcej czasu?
_________________ Czas nie leczy ran, a przyzwyczaja do bólu...
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 23:40
Łał, chcialbym wiedziec jak to jest ''byc zakochanym''. Olej typa i sprobuj pokazywac sie dla niego z jakims innym facetem ;]. Widocznie nie jest wart Ciebie
walcze o niego ale nie mam juz sposobów, smsy, telefony, gg, jezdzilam tam
Muszę cię zmartwić - takim narzucaniem się zniechęciłaś go do siebie jeszcze bardziej.
Cytat:
co mam zrobic by znów z nim być?
Walnać młotkiem w głowę, związać i uwięzić w jakiejś mrocznej kwaterze. Będzie twój dopóty, dopóki nie ucieknie. Bo z własnej woli, o ile do tej pory się na to nie zdecydował, nie zechce z tobą być.
_________________ Słowem do krwi - jak tasakiem w głowę!
O, słowa! Słowa ostre i złote!
Słowa prężne i drapieżne,
Jak lwy! Jak lwy!
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 14:33
Skoro on nic do Ciebie nie czuje, to czy jest jakiś sens by znowu z nim być?
Spróbuj zapomnieć, zacznij rozglądać się za innymi chłopakami. I tyle
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 21:33
rozkołysz świat napisał/a:
Piszę,dzwonię i nic.. nawet rozmawiać ze mną nie chce,a zerwał ze mną 2 miesiace temu
Wybacz Marta, ale dla mnie to zalosne uganiac sie za chlopakiem.
Co do autorki tematu, daj sobie siana, nie warto. Dla mnie to byloby upokarzajace. To chlopak ma o mnie ubiegac, nie na odwrot. Ale co ja tam wiem, nigdy zadnego nie kochalam.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
też jestem tego zdania ale z własnego doświadczenia wiem, że często bywa że to dziewczyna musi walczyć o miłość .. ehh no i do czego to doszło... ;/ buu
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Nie dręcz faceta, bo nie ma to celu, ani przeznaczenia. Może na miłości się nie znam, ale wiem, że człowiek nękany i zmuszany nie jest skłonny do niczego.
Monia* napisał/a:
Ponad to zgadzam się z Monią. Coś tu się popierniczyło.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 10:13
Monia* napisał/a:
rozkołysz świat napisał/a:
Piszę,dzwonię i nic.. nawet rozmawiać ze mną nie chce,a zerwał ze mną 2 miesiace temu
Wiem,to nie tylko żałosne ale i upodlające i poniżające.. ale co zrobić..już się nie uganiam,leczę depresję teraz. Poczytajcie ; http://kominek.blox.pl/20...PORZUCANIA.html
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~