zacznijmy od tego, że to nie jest "kumpel" tylko pała xD
Kumple sobie lasek nie odbijają, a zresztą nie powinno się nikomu wpieprzać w związek.
na razie to możesz mu obić buźke jak ktoś wyzęj napisal, ale to i tak nic nie da, bo jak mu zależy to i tak będzie walczył. Szczerz Ci powiem, że laski i tak siła nie zatrzymasz, a chyba nie zamierzasz każdego który zagada do twojej dziewczyny zaraz bić. Przecież związek powinien opierać się na zaufaniu.
Jeśli porządnie go zleje i nastraszy to da - nie mówcie mi, że żaden z was nie czuł nigdy strachu (można go najwyżej przezwyciężyć). Nawet najtwardsi się boją. Zamień jego życie w koszmar, zanim on to zrobi z Twoim i potem olej go. I nie chodzi tu czy dziewczynę się siłą zdobywa czy nie. To walka, którą mężczyzna toczy sam. Jeśli Cię kocha to rzeczywiście nie odejdzie; ale jeśli TY ją kochasz to zawalczysz o nią i nie pozwolisz żeby ktoś inny do niej się bezczelnie podwalał.
Po prosu podejdź i powiedz. Ona teraz jest moja, zostawisz ją w spokoju, czy nie? Jeśli odpowiedź będzie negatywna bomba w twarz, kolano w krocze (czy jak tam wolisz ) i potem powiedz, nie pozwolę żeby ktoś tak traktował moją dziewczynę.
Jeśli tak postąpisz - zrobisz to co słuszne - nie czekaj na nic Pozdrawiam!
Nie ma czegoś takiego jak miłość u czternastolatków. Zauroczenie, co najwyżej.
Nie, to nie offtop, bo głupotę trzeba egzekutować.
Rozumiem co masz na myśli, ale nie o to chodzi. Niech od najmłodszych lat postępuje jak mężczyzna.
Darzysz ją uczuciem i nikt Ci tego nie odbierze, ani jej. Zawalcz o nią jak tygrys!
Nie słuchaj tego mięczaka, zrób to co podpowiada Ci Twoje dzikie serce.
Szefo a może ja zacznę wyrywać Twoją dziewczynę, a Ty będzie miłym gościem i grzecznie mi na to pozwolisz?
Nie ma czegoś takiego jak miłość u czternastolatków. Zauroczenie, co najwyżej.
W ogóle sie nie zgadzam. Bez urazy, ale to jakaś denna, zdesperowana opinia... Dobra, może większość związków w tym wieku nie jest poważnych. ale można się też porządnie zakochać. Wiadomo jest to rzadkie zjawisko ale na pewno ISTNIEJE.
Co do tematu: Bożę, co to za kumpel w ogóle, jakiś nienormalny. Ja bym przestała się z nim zadawać w takiej sytuacji. A dziewczyna? jak kocha nie zostawi . Poza tym on ją przecież oskarżył o kradzieź... Ja bym nie wróciła do takiego chłopaka. Pozddro
Pinkie, znasz chociaż jedną parę, która związała się w wieku ok. czternastu lat, są po ślubie, żyje im się bosko, kochają się, ich miłość jest bezwarunkowa itd.? Nie? No więc.
_________________ Ucz swoje dzieci milczeć. Mówić nauczą się same.
Jeśli masz rzecz przykrą do powiedzenia, opanuj złość i przemilcz - ucz się mądrości wcześniej niż inni.
givesyouwings, No akurat nie. Ale wiesz, jeszcze nie jestem w takim wieku, żeby znać pary po ślubie . Ale znam taką, która poznała się w wieku 14 lat i są już razem trzy. To sporo, no nie? niewiadomo może się pobiorą kiedyś
która poznała się w wieku 14 lat i są już razem trzy.
naprawde są ze sobą aż 3 dni?? to swiadczy o ogromnej miłości bez granic hehe
pozdro
Tigra napisał/a:
Jeśli porządnie go zleje i nastraszy to da - nie mówcie mi, że żaden z was nie czuł nigdy strachu (można go najwyżej przezwyciężyć). Nawet najtwardsi się boją. Zamień jego życie w koszmar, zanim on to zrobi z Twoim i potem olej go. I nie chodzi tu czy dziewczynę się siłą zdobywa czy nie. To walka, którą mężczyzna toczy sam. Jeśli Cię kocha to rzeczywiście nie odejdzie; ale jeśli TY ją kochasz to zawalczysz o nią i nie pozwolisz żeby ktoś inny do niej się bezczelnie podwalał.
Po prosu podejdź i powiedz. Ona teraz jest moja, zostawisz ją w spokoju, czy nie? Jeśli odpowiedź będzie negatywna bomba w twarz, kolano w krocze (czy jak tam wolisz ) i potem powiedz, nie pozwolę żeby ktoś tak traktował moją dziewczynę.
a ty Tigra, każdy problem masz zamiar tak rozwiązywać??
jeśli dla Cibiei jedynym wyjściem jest używanie siły to naprawde wysoki poziom reprezentujesz(bez napinki)
a ty Tigra, każdy problem masz zamiar tak rozwiązywać??
jeśli dla Cibiei jedynym wyjściem jest używanie siły to naprawde wysoki poziom reprezentujesz(bez napinki)
pozdro
Najprawdopodobniej zazdrościsz mi siły. Ale nie w tym rzecz. Ja nie wszystko załatwiam na pięści. Ale o kobietę potrafię walczyć. I są w życiu takie sytuacje, gdzie trzeba zareagować ostro i zdecydowanie, i użyć siły fizycznej. Zresztą to nie tylko moje zdanie na tym forum. Dziwię się tylko, że akurat czepiłeś się mnie, zazdrościsz mi zdecydowania? Jednak nie zamierzam Ci się z tego tłumaczyć. Pewnie! Najlepiej jest nic nie robić w takiej sytuacji, lub załatwić to w "pokojowy" sposób - no dobra, tylko pokaż mi jak,