Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 18:05 Kolega chce mi odbić dziewczynę.
Witam mam mały problem.A więc kolega chce mi odbić moją 1-sza miłość...Skad to wiem?
Bo ja z kumplem znamy sie całe zycie i mi o tym powiedział...On z nią chodził ale zerwał bo oskarżył ją o kradzież telefonu choć nic z tym nie miała wspólnego...On w czasie gdy z nia jestem zaczyna sie do niej przymilać i nie wiem co robić... gadałem z nim ale niby go nie uderzę bo to mój kolega jest i nie wiem co mam zrobić... a do niej czuje bardzo dużo i ona o tym wie...plsss pomocy...
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 10:43
Zrób tak jak to w pozytywizmie czyniono, kup ją.
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 14:42 Re: Kolega chce mi odbić dziewczynę.
Shady napisał/a:
Witam mam mały problem.A więc kolega chce mi odbić moją 1-sza miłość...Skad to wiem?
Bo ja z kumplem znamy sie całe zycie i mi o tym powiedział...On z nią chodził ale zerwał bo oskarżył ją o kradzież telefonu choć nic z tym nie miała wspólnego...On w czasie gdy z nia jestem zaczyna sie do niej przymilać i nie wiem co robić... gadałem z nim ale niby go nie uderzę bo to mój kolega jest i nie wiem co mam zrobić... a do niej czuje bardzo dużo i ona o tym wie...plsss pomocy...
Spuść mu łomot - ja bym tak zrobił Teraz to niech się goni, ona teraz jest Twoja i wara od niej innym samcom
W takich sprawach gadanie z kimś nic nie pomoże.
Podoba mu się ona to będzie o nią walczył i nie ważne co mu powiesz.
Niektóre sprawy trzeba załatwiać pięścią i według mnie on nie powinien być twoim kumplem tylko wrogiem...
A jeśli ta dziewczyna wybierze tego chłopaka to w moim punkcie widzenia to zwykła ku*** i szmata. Jednak myślę, że zostanie przy tobie.
Trzym się.
I pamiętaj jak będzie sie do niej coraz bardziej zalecał to wal go ;D
zacznijmy od tego, że to nie jest "kumpel" tylko pała xD
Kumple sobie lasek nie odbijają, a zresztą nie powinno się nikomu wpieprzać w związek.
na razie to możesz mu obić buźke jak ktoś wyzęj napisal, ale to i tak nic nie da, bo jak mu zależy to i tak będzie walczył. Szczerz Ci powiem, że laski i tak siła nie zatrzymasz, a chyba nie zamierzasz każdego który zagada do twojej dziewczyny zaraz bić. Przecież związek powinien opierać się na zaufaniu.