forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Ma chłopaka?
Autor Wiadomość
monia429
Nowicjusz

Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 06:25   

nie ona pierwsza i nie ostatnia! bedzie dobrze,....
dobrze ze zapytales..przynajmniej wiesz na czym stoisz...po co uganiac sie za dziewczyna ktora jest juz zajeta..nic z tego nie bedzie .. wiec odposc sobie...

stelline 
Amator
pretty in pain

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 13:25   

Pytanie ,czy jest z kimś nie jest żadną wielką deklaracją miłości, więc jeśli boisz się powiedzieć jej ,co czujesz, nie zdradzi Cię w żaden sposób.
Strasznie mnie dziwi to, jak ludzie sobie utrudniają życie, jak wiele problemów wynika ze zwykłej nieumiejętności rozmowy.
Naprawdę łatwiej jest zmyślać, niż normalnie zapytać..?

monia429
Nowicjusz

Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 14:48   

ale nie kazdy potrafi tak w prost cos powiedziec...

Angelika 
Początkujący

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 19:18   

monia429 napisał/a:
w prost

wprost

no tak nie każdy ale trzeba pytać jak chcesz wiedzieć czy masz coś z tym dalej robić

Tigra
Nowicjusz

Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 14:37   Re: Ma chłopaka?

Bez nazwisk ^^ napisał/a:
Witam, mam problem mianowicie poznałem dziewczynę (chodzimy do jednej klasy) wydaje mi się że coś do niej czuję (nazwijcie to jak chcecie). Miałem dużo okazji żeby się lepiej poznać (i na szczęście lub nieszczęście wykorzystałem je). Kumpel (któremu się częściowo zwierzyłem) zapytał się mnie ostatnio czy wiem czy ona ma lub nie ma chłopaka, ponieważ po co mam się przemęczać jeśli jest "zajęta" (zdanie kumpla). Ostatnio postanowiłem to sprawdzić, pożyczyłem od niej telefon na przerwie żeby przesłać sobie kilka piosenek, ona na chwile odeszła a gdy wróciła powiedziałem że dzwonił jej chłopak (nie grzeszę śmiałością więc nie miał bym siły żeby zapytać się jej czy z kimś jest) i tu jest pies pogrzebany ponieważ gdy to powiedziałem była trochę zdezorientowana (być może nie dowierzała mi) ale wyglądała na spokojną tak jak by naprawdę kogoś miała. Kolega mówi że już mogę sobie odpuścić ale do mnie jeszcze nie doszła taka opcja. Nie wiem co mam robić, czy kogoś ma, pomóżcie.

Przede wszystkim nie kłam, nawet nie zaczynaj. Można tak się zapętlić, że nie ma potem wyjścia.
Powiedz jej wprost - ej Kotku masz chłopaka?
Jak powie nie, to powiedz. A ja nie mam dziewczyny, bądźmy ze sobą.
A jak powiedz - tak - odpowiedz.
No to teraz będziesz miała mężczyznę.
:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Widzę, że lubisz ryzyko więc możesz się jej tak spytać :D :D:D
Ale tak serio, pospędzaj z nią czasu, poumawiaj się i zaraz pytaj się wprost czy ma chłopaka. Postępuj intuicyjnie, ale NIE KŁAM, bo nie warto kłamać gdy się kochać chce - miłość potrafi być bardzo gorąca! :)
Nie wiem np. na którejś randce (powiedzmy 3ciej :D ) spytaj się czy ma, jak nie ma, to zacznij się bawić jej włosami, powiedz, że Ci się podoba i pocałuj! Jak ucieknie przyciągnij ją do siebie i pocałuj. Jak tutaj się nie da, to znaczy, że na serio chyba nie chce.
A jak powie, że ma - to powiedz - ale szczęściarz z niego, szkoda, że zaniedbuje taką ładną dziewczynę i ja muszę go zastępować, ale widzę, że ty chyba nie żałujesz. I powiedz jeszcze jakiegoś bajera (chyba, że się rozmarzy i otworzy usta) i pocałuj! - Ryzyko to jest to co my mężczyźni kochamy, jak się nie uda to next ;)
Pozdrawiam i powodzenia!!! :)

Odpowiedz do tematu