Wys³any: Czw Sie 28, 2008 11:21 Mi³o¶æ do imprezowego ch³opaka.
Moja przyjació³ka ma taki problem, ¿e zakocha³a siê w ch³opaku, który ¿e tak to nazwê nie jest ¶wiêty. Korzysta z ka¿dej okazji ¿eby "odpa¶æ" sobie z dziewczyn±. Rozmawiaj±c z nim powiedzia³ mi ¿e on jednak do mojej przyjació³ki co¶ czuje... jakom¶ s³abo¶æ. Nie raz odprowadza³ j± do domu ca³owa³ dba³ o ni±. Ale by³a okazja to szala³.I teraz pytanie. My¶licie ¿e mo¿e siê zmieniæ czy w ogóle jest sens go zmieniaæ??
Ps. po tej rozmowie \wydawa³o siê szczerej\ by³a kolejna. ;/
Juz nie wiem.
_________________ Mamy toczyæ ten epicki bój do czasu kiedy zabrzmi± tr±by s±du ostatecznego?
*~~*~~*~~*~~*~~~*
I miss you:*
On ju¿ siê nie zmieni.
Kole¿anka niech zacznie siê rozgl±daæ za nowym obiektem westchnieñ.
Co zrobiæ, taki typ . (znienawidzony przeze mnie, swoj± drog±. Taki ³amacz serc).
_________________ Wszystko co czarnobia³e w cz³owieku jest piêkne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest bia³e.
To czyni go wyj±tkowym. W duszy ka¿dego z nas biel miesza siê z czerni±. Zale¿nie od sytuacji. Wolê byæ czarnobia³a.
Jasne, ¿e siê mo¿e zmieniæ, ale przede wszystki musi tego chcieæ.
JAko¶ nie widaæ po jego zachowaniu ¿eby chcia³.
Szczerze mówi±c to Twoja przyjació³ka powinna daæ sobie spokój, bo ta mi³o¶æ mo¿e jej przynie¶ wiele cierpieñ, bo skoro mówi, ¿e:
Cytat:
Rozmawiaj±c z nim powiedzia³ mi ¿e on jednak do mojej przyjació³ki co¶ czuje...
a potem:
Cytat:
po tej rozmowie \wydawa³o siê szczerej\ by³a kolejna. ;/
To to nie ma sensu.
Mo¿liwe, ¿e ten kole¶ mówi, ¿e co¶ czuje do Twojej przxyjació³ki, bo je¿eli nie natrafi mu siê nowa dziewczyna to zawsze zostanie ona, takie ko³o ratunkowe.
Znam tgen typ kolesi, nie warto traciæ na nich czasu je¿eli nie widaæ chêci poprawy z ich strony.
Pomog³a: 1 raz Wiek: 17 Do³±czy³a: 01 Sie 2008 Posty: 70 Sk±d: zgadnij:)))
Wys³any: Pi± Sie 29, 2008 06:55
Cytat:
On ju¿ siê nie zmieni.
Kole¿anka niech zacznie siê rozgl±daæ za nowym obiektem westchnieñ.
Co zrobiæ, taki typ . (znienawidzony przeze mnie, swoj± drog±. Taki ³amacz serc).
ca³kowicie popieram
_________________ "Aby byæ szczê¶liwym w mi³o¶ci nie trzeba byæ ¶lepym, lecz od czasu do czasu przymykaæ oczy..."
Jest szansa, ¿e gdy siê zakocha to ca³kowicie zmieni swój tryb ¿ycia.
Tylko czy warto ryzykowaæ, staraæ siê, nara¿aæ na cierpienie i nerwy? Bo ¿adnej pewno¶ci nie ma.
Korzysta z ka¿dej okazji ¿eby "odpa¶æ" sobie z dziewczyn±. Rozmawiaj±c z nim powiedzia³ mi ¿e on jednak do mojej przyjació³ki co¶ czuje... jakom¶ s³abo¶æ.
no dobra ale jesli cos do niej czuje to czemu takie swinstwajej robi .!? wedlug mnie ona powinna z nim zerwac... bo ludzie sie nie zmieniaja i nie zmieniaja swoich starych nawykow...
powodzenia ;]
pozdrawiam
_________________ `Facet jest jak auto - chwila nieuwagi i ju¿ pod nim le¿ysz .!` :p
Pomog³a: 17 razy Wiek: 18 Do³±czy³a: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Sk±d: Marchewkowe pole ^^
Wys³any: Pi± Sie 29, 2008 21:39
A ile ma lat? ;p bo jak jest w wieku dojrzewania (14-16) to w±tpie ¿e co¶ zmieni :p ale jak powy¿ej 17 i zakocha siê w niej tak 'naprawdê' to ona bêdzie mia³a na niego wp³yw Przyk³ad;moja przyjació³ka i jej ch³opak.Kiedy¶ tworzy³ysmy z dziewczynami zgran± imprezow± paczkê,u¿ywki te sprawy :] Od k±d pozna³a jego z u¿ywek zosta³y jej papierosy ;p
[ Dodano: Pi± Sie 29, 2008 22:40 ]
Zapominalska napisa³/a:
Ale by³a okazja to szala³.I
szala³ to znaczy ? chodzi³ na dyskoteki szkolne czy na mega wielkie dyskoteki,zakrapiaj±c ostro imprezy ? :] jakie¶ mocniejsze u¿ywki ?
_________________ ~~ Zanim w popió³ siê zmieniê
Chcê byæ wielkim p³omieniem
Chcê siê wzbiæ ponad ¶wiat
Hen, do gwiazd
Ogrzaæ niebo marzeniem~~
Pomog³a: 1 raz Wiek: 17 Do³±czy³a: 15 Lip 2008 Posty: 127 Sk±d: Zadupie Wielkie
Wys³any: Sob Sie 30, 2008 17:06
Widzisz mi³o¶æ zmienia ludzi. mo¿e warto spróbowaæ, zobaczyæ czy on jest w stanie siê zmieniæ... je¶li nie no to trudno, ale je¶li zmieni siê to co¶ mo¿e z tego byæ
_________________ Nie pójdê do nieba bo mam lêk wysoko¶ci...
Pomóg³: 11 razy Wiek: 18 Do³±czy³: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Sk±d: Od mamy
Wys³any: Nie Sie 31, 2008 10:09
Cytat:
Moja przyjació³ka ma taki problem, ¿e zakocha³a siê w ch³opaku, który ¿e tak to nazwê nie jest ¶wiêty.
Jak ja lubiê kiedy inni mówi± o sobie w trzeciej osobie.
Cytat:
Korzysta z ka¿dej okazji ¿eby "odpa¶æ" sobie z dziewczyn±. Rozmawiaj±c z nim powiedzia³ mi ¿e on jednak do mojej przyjació³ki co¶ czuje... jakom¶ s³abo¶æ.
Jak±¶, furiê dostanê.
Cytat:
Nie raz odprowadza³ j± do domu ca³owa³ dba³ o ni±. Ale by³a okazja to szala³.
Wygodne ¿ycie, dlaczego mia³by z niego rezygnowaæ? Na jego miejscu nic bym nie zmieni³.
P.S
Cytat:
My¶licie ¿e mo¿e siê zmieniæ czy w ogóle jest sens go zmieniaæ??
On mo¿e, wy nie. Czy jest sens? Sens jest zawsze, najwy¿ej skoñczy siê na m±dry Polak po szkodzie.
    Najlepsza rozrywka dla m³odzie¿y w sieci!. Super w³osy i fryzury tlyko u nas. Wybierz najlepszy telefon komórkowy, odtwarzacz mp4, prezent. Odchudzanie, jak szybko schudn±æ?. Do³adowania online, gry online. Najlepsze forum m³odzie¿owe w sieci. zarabianie przez internet, konkursy internetowe. gry, tapety, dzwonki na telefon, komórkê, java. Super muzyka, filmy, telefony za ma³e pieni±dze. M³odzie¿owe kosmetyki i uroda. Super ubrania, ciuchy, obuwie, buty. Za³ó¿ sobie forum, bloga. Wszystko dla nastolatków i m³odzie¿y na naszym forum m³odzie¿owe .