Wysłany: Sob Sie 23, 2008 14:12 Moja eks chce do mnie wrócić- co byście zrobili?
Sprawa wygląda w ten sposób że moja była dziewczyna nagle się odezwała i teraz prawdopodobnie chce do mnie wrócić. Ja oczywiście jestem na tak, raz się już spotkaliśmy. Nie wiem tylko czy powinienem ją "oficjalnie" zapytać czy chce być ze mną (po raz drugi). Ale z drugiej strony jest to oczywiste skoro się do mnie odezwała i byłą ciekawa czy kogoś mam. Co Wy byście zrobili?
Przede wszystkim nie znamy okoliczności zerwania itp. itd. i wielu innych dupereli, które są w tej sytuacji istotne. Pytasz się nas o poradę co masz zrobić? A jak powiemy, że tak - zapytasz się jej, a jak nie - to nie? Ech, sam musisz zadecydować. Postąp według własnego sumienia tym bardziej, że
KLIK napisał/a:
Ja oczywiście jestem na tak
Ja Ci proponuję byś się zapytał bo inaczej będziesz się zadręczał, że nie spróbowałeś, a mógł by to być fajny związek - mimo wcześniejszego zerwania.
_________________ "Vinum et musica leatificant cor."
Przeczytaj regulamin a dowiesz się, czemu dla Ciebie ten podpis, Gość.
Nie wiem tylko czy powinienem ją "oficjalnie" zapytać czy chce być ze mną (po raz drugi). Ale z drugiej strony jest to oczywiste skoro się do mnie odezwała i byłą ciekawa czy kogoś mam. Co Wy byście zrobili?
No nie wiem czy to jest to takie oczywiste, może zagadała po prostu jako koleżanka, z ciekawości lub coś takiego. Chyba, że daje Ci wyraźne sygnały, że chciałaby z Tobą być.
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
Nie wiem tylko czy powinienem ją "oficjalnie" zapytać czy chce być ze mną (po raz drugi). Ale z drugiej strony jest to oczywiste skoro się do mnie odezwała i byłą ciekawa czy kogoś mam. Co Wy byście zrobili?
No nie wiem czy to jest to takie oczywiste, może zagadała po prostu jako koleżanka, z ciekawości lub coś takiego. Chyba, że daje Ci wyraźne sygnały, że chciałaby z Tobą być.
No raczej dała mi do zrozumienia że chce być ze mną....
Wiek: 15 Dołączyła: 01 Mar 2007 Posty: 316 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 16:47
To zalezy od tego jak doszlo do zerwania, bo jak jakas zdrada czy cos takiego to jak bym sie w to nie mieszala, bo to sie moze powtorzyc .
Ale jesli z byle powodu to ja bym byla na tak.
_________________ Jeśli nie stać Cię na pochwalę drugiego, nie wspominaj o sobie [Rene Descartes]
Zapytaj się, czy się z Tobą prześpi (i inne rzeczy, typowe dla łóżkowych spraw). Jeżeli tak - jest Twoja. Jeżeli nie... w sumie i tak się w końcu znowu rozejdziecie, więc chyba nie warto.
_________________ Mówią Ci ciągle: "ustąp głupszemu" i dlatego ten świat wygląda, jak wygląda.