Wysłany: Pon Sie 25, 2008 18:24
Anonimie, ja z własnego doświadczenia wiem, że dziewczyna nie lubi, jak chłopak do niej od tak pisze (i to jeszcze nie osobiście!), że ją kocha. Płoszysz ją tym. A jeszcze gorzej jest, kiedy stoisz przed nią, kolana ci się trzęsą, jąkasz się, i jakoś próbujesz to powiedzieć. Wychodzisz na lalusia. Trzeba być odważnym. Poza tym, znasz ją na tyle dobrze, że możesz stwierdzić, że ją kochasz? W rzeczywistości może być zupełnie inną osobą niż myślisz. Ja raczej wolę pogadać z dziewczyną. Zawsze próbuję jakoś się dowiedzieć, kiedy i gdzie będzie na imprezie, i sam próbuję się tam wkręcić. Wtedy zabieram ją do tańca, a jak dobrze pójdzie, delikatnie całuję. Widzę, kiedy jej się to podoba, a kiedy nie. Jeśli nie, daję sobie spokój i nie rozpaczam, bo co to da? Jeśli daje mi znaki, że jej się to podoba, umawiam się z nią, potem spotykam. Jeśli zobaczę, że to to, wtedy mówię, że ją kocham, ale nie ot tak walę w prost, tylko kiedy jest odpowiedni moment. Staraj się też narzucać odpowiednie tematy, kiedy już ze sobą rozmawiacie. Nie dopuść, żeby stała przy tobie zażenowana czy znudzona!
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 273
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 18:37
Anonim1 napisał/a:
Wiele razy mówiłem jej o tym, (przez GG czy kome), jednak nie mam odwagi powiedzieć jak z nią się widzę. Za każdym razem gdy jej pisałem o tym, odpychała mnie, czyli po prostu mówiła, NIE.
Ona wie, że ją kochasz, więc po co chcesz jej to powiedzieć prosto w oczy, skoro Cię odpycha? Moim zdaniem to nic nie zmieni.
Anonim1 napisał/a:
Ale sądzę, że ona coś do mnie chyba też czuje, bo przecież na darmo nie pisała by ze mną sms czy rozmawiała.
Z grzeczności. Inaczej nie odpychałaby Cię, gdy wyznajesz jej miłość.
Ale jeżeli już tak bardzo chcesz, to podejdź do niej i jej to powiedz.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.