Wysłany: Czw Sie 14, 2008 18:18 Nie mam odwagi powiedzieć na żywo dziewczynie, że ją kocham.
Witam serdecznie.
Mam problem
Kocham jedną dziewczynę już od dłuższego czasu. Ba! Wiele razy mówiłem jej o tym, (przez GG czy kome), jednak nie mam odwagi powiedzieć jak z nią się widzę. Za każdym razem gdy jej pisałem o tym, odpychała mnie, czyli po prostu mówiła, NIE. Jestem w niej zakochany już dobre 2 lata, jednak nie umiem po prostu pójść do niej i z nią pogadać. Zawsze jak mnie odrzuci czuje się jakby coś złego się przytrafiło. Proszę o pomoc, bo jest naprawdę ciężko.
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 18:58
Ja jednego chłopaka Kochałam Ponad Rok Nazywa sie Łukasz...On O tym nie wiedziel ani nie wie do tej pory....strasznie przezywalam jego kazda dziewczyne cale noce przeplakane itd ...nawet juz sie ze wszystkimi zegnalam i sie chcialam ciac ale mi przeszlo z tym cieciem....za to wyrylam sobie na nodze serduszko...On był jedyna osoba na jakiej w zyciu mi tak zalezało a teraz ja on moja psiapsiula i jego kumpel) jestesmy najlepsza ekipa w sumie to sie z tego ciesze ...a teraz kiedy moj chlopak ze mna zerwal to napewno znowu w moich marzeniach bedzie Łukasz
Anonim 1: teraz przestan tak Otwarcie mówic jej o swoich uczuciach...daz do celu powoli...zagaduj do niej...podrywaj ja mozesz ja nawet zaprosic do kina (np. ....hey sluchaj mam dwa bilety do kina na taki i taki film..a osoba z ktora mialem isc sie rozchorowala czy pojdziesz ze mna czy cos) jakos zblizaj sie do niej powoli Moze macie jakis wspolnych zanajomych...i bedziecie mogli gdzies razem wyskoczyc...ale pamietaj nie wszystko odrazu bo mozna wszystko spiepszyc...
Nie wiem czy moje rady sa dobre ale chcialam pomóc
3 mam kciuki ...powodzenia
_________________ Szklanka jest do połowy pełna ^^
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 18:59
Cytat:
Bo wyznaję zasadę, że lepiej od razu wiedzieć niż potem wielce przeżywać to, jednak w tym przypadku jest inaczej.
Jeżeli bez randek, spotkań mówisz dziewczynie od razu, że ją kochasz to wychodzisz jedynie na niepoważnego człowieka, który nie potrafi powstrzymywać emocji
Cytat:
Ale sądzę, że ona coś do mnie chyba też czuje, bo przecież na darmo nie pisała by ze mną sms czy rozmawiała.
To co ona do Ciebie czuje to najwyżej przyjaźń bądź koleżeństwo.Dziewczyny trochę inaczej to postrzegają od nas.My rozmawiamy z laską, piszemy z nią sms-y mając w tym głębszy cel taki jak bycie z nią.Dziewczyny jednak najczęściej chcą sie zaznajomić z Tobą, ale nie pakować w żadne głębsze związki Takie zycie.Sam mam niejedną taką znajomą.
[ Dodano: Czw Sie 14, 2008 20:02 ]
Cytat:
On był jedyna osoba na jakiej w zyciu mi tak zalezało
No to jeszcze, uwierz mi, nie raz sie zawiedziesz
Cytat:
podrywaj ja mozesz ja nawet zaprosic do kina
Jeżeli on już jej powiedział o tym, że coś do niej czuje a ona mu wyraźnie powiedziała, że do niego nic to na pewno sie nie zgodzi.Schrzaniłeś sprawę niestety chłopie
Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 264 Skąd: sama nie wiem:P
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 19:06
Anonim1 napisał/a:
Ale sądzę, że ona coś do mnie chyba też czuje, bo przecież na darmo nie pisała by ze mną sms czy rozmawiała.
ja pisze smsy i rozmawiam na gadu z kumplami i to nie znaczy ze coś do nich czuję Trochę chyba źle interpretujesz oznaki czyjegoś zakochania , bo takie cos na pewno nie świadczy o uczuciu.
Anonim1 napisał/a:
iele razy mówiłem jej o tym, (przez GG czy kome), jednak nie mam odwagi powiedzieć jak z nią się widzę.
Aj te gadu i smsy - niedługo zapomnimy jak się posługiwać językiem ludzkim. Jakbyś ją kochał naprawdę to nic by nie stanęło na przeszkodzie wyznania jej miłości w cztery oczy.
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 19:36
O i słuchaj kolego Maybacha, bo dobrze Ci radzi.
Po pierwsze tak jak reszta sądzę, że teraz już za późno, żeby coś zmienić. Po drugie naprawdę nie możesz tak od razu wyskakiwać z "kocham cię" do dziewczyny...na to przychodzi czas...zresztą jesteś młody, za kilka lat będziesz wiedział co to znaczy kochać kogoś, tym bardziej, że tak jak piszesz nie miałeś jeszcze dziewczyny
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 10 Sie 2008 Posty: 93
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 19:38
Albo to nie ta i tyle. A poza tym wątpie żebys ją kochał naprawdę. Kochać to akceptować osobę z jej zaletami i WADAMI. Zastanów się czy nie zraziłoby Cię do niej jak byś widział/słyszał jak np. beka ;p sika ;p etc. ;p
_________________ ...Cos kosztem czegosc...
..To zyciem zwana gra..
...Jak sie nie ma co się lubi...
..To się lubi co się ma...