dodała go do znajomych na NK ale ja nigdy nie widzialam zeby ona mu cześć powiedziała, wlepiła mu nawet jakiegoś komenta.
No to niech was pozna.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
maniana04 napisał/a:
dodała go do znajomych na NK ale ja nigdy nie widzialam zeby ona mu cześć powiedziała, wlepiła mu nawet jakiegoś komenta.
No to niech was pozna.
Wielu dodaje, bo znają "z widzenia".
Oska [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 14:06
Aleixadra napisał/a:
Hmm...
Skoro jesteś nieśmiała.. Forma podejścia do tego kolegi odpada ale jednak... ;]
Może dowiedz się czym on się interesuje i PRZYPADKIEM przy nim gadaj o tym z koleżanką i zacznijcie się sprzeczać o załóżmy wynik meczu .. (jeśli interesuje go Nożna) I spytajcie się go czy nie oglądał..:P I przy okazji się przestaw..
PS.- Z Koleżanką Łatwiej...
Durne, Wiem ^^
dobrze, że wiesz,
to najdurniejszy pomysł jaki dotąd był w temacie.
--
ja już posłałem pw, to chyba powinno dać Ci zarys tego, o co w chodzi.
Pomogła: 3 razy Wiek: 16 Dołączyła: 10 Cze 2008 Posty: 138 Skąd: z garnka ;D
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 14:06
clbsPrawda napisał/a:
Pszczoolka napisał/a:
maniana04 napisał/a:
No to niech was pozna.
Wielu dodaje, bo znają "z widzenia".
Co jest według mnie bez sensu.
A ta koleżanka przypadkiem nie leci na niego, bo czasem tak się zdarza, że dziewucha się zakocha i wlepia jakieś durne komentarze chłopakowi, chociaż nie jest z nim nawet na cześć
Biedni chłopcy....
_________________ Look at the stars, look how they sine for you
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 30 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: z Doliny III Życia
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 12:13
wiesz... miałam to samo! identycznie... i tak samo ja jak i on byliśmy nieśmiali... wiesz... kiedyś on do mnie napisał... ale wtedy mu chyba byłam jeszcze obojętna, nie patrzał się na mnie tak często, praktycznie w ogóle... ale napisał na gg do mnie i tak wiesz, chwilkę gadaliśmy ale jakoś nie mogliśmy się dogadać.. tak było kilka razy aż w końcu przestaliśmy. później, jakieś pół roku zaczął mi się przyglądać ^^ wiesz.. to już było dość częste więc napisałam do niego na gg: a pan co tak często na mnie zerka?
i wiesz.. rozmowa się rozkręciła... kręciliśmy pół roku. mogliśmy być ze sobą ale ja wiedziałam, że jak byśmy byli razem to już by nie było tak cudownie ^^ do dziś utrzymujemy kontakt ) ale już nie kręcimy ) zwykły kumpel ^^
hmm coś sie zaczęło dziać siedziałam sobie na takim przystanku z kumpelą która łapała dołka to myślę sobie, że jak sie lubię wydurniać to ją rozbawię ;p Więc wyciągam plajera śpiewam i głupio tańczę ;D to trwało jakieś 20 minut, w końcu popatrzyłam na przejeżdżające auto z "L" na dachu i kto za kółkiem? moje szczęście jedzie i śmieje do mnie. Ochrzaniłam kumpele ze ona widziała ze on tu jedzie i mi nie powiedziała a ona na to że on tu jedzie już któryś raz i któryś raz sie do mnie uśmiecha a ja tańczyłam jak ten osioł ;D w każdym razie moja towarzyszka stwierdziła, że on aż odwracał głowę w trakcie jazdy i chyba obojętna mu nie jestem.Teraz odnośnie tej sytuacji chyba napiszę mu komentarz albo wiadomość tylko się zastanawiam nad treścią ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia jeszcze raz dziękuję za wszystkie odpowiedzi ;*
Oska [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 15:44
jasne, że się odwracał, skoro robiłaś z siebie błazna^^
No tak jak nie było jak zagadać to teraz masz pretekst ale mimo wszystko uważam że to Ty powinnaś pierwsza zagadać bo jemu jakoś się nie śpieszy (eh ta nieśmiałość)