Wysłany: Wto Cze 24, 2008 15:19 Nie mam pojęcia co zrobić
Podoba mi się pewien koleś ze szkoły. Bardzo. Hmm bardzo często się na mnie patrzy nawet prosto w oczy nawet kumpela mi już zwróciła uwagę, że na mnie lampi próbowałam się z nim jakoś poznać ale lipa, jakoś nie było okazji w dodatku w każdej klasie mam po kilku znajomych, a u niego jak na złość zero, czyli wspólni znajomi też odpadają. Chcę również zaznaczyć,że jest on nieśmiały, niestety. Mam jego numer gg, komórki nie ale myślę, że poprzez osoby trzecie dałoby się załatwić Myślałam, że może narazie napiszę z innego numeru tylko co? bo pomyłka to moim zdaniem beznadziejny pomysł.Pozatm ja też należę do osób wstydliwych i nie mogę dać plamy bo będę się u mnie w Lo jeszcze dwa lata widywać i chyba bym płonęła ze wstydu.
UAAAA ale sie spisałam;D mam nadzieję, że coś mi doradzicie bo widzę,że macie rady na wszystko więc może i dla takiej beznadziei jak ja coś się znajdzie z góry dziękuję za każdą pomoc
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 15:28 ]
Buuuu niezła sklerotyca jestem. To był mój pierwszy post więc Witam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że będzie się miło dyskutowało
Jeżeli patrzy się na Ciebie, to na pewno a raczej pewnie, nie jesteś mu zwyczajnie obojętna.
Normalnie napisz do niego na gg w celu poznania się. Nie ma sensu kombinować z innymi numerami, pomyłkami tudzież czymś innym takim, najlepiej od razu spróbuj po prostu się z nim zapoznać
Ulalala... Dwoje nieśmiałych się zebrało.. Co by tu poradzić Może po prostu spontanicznie do niego podejdź i zagadaj.. Albo przypadkiem na niego wpadnij na schodach, ładnie się uśmiechnij...
tylko ja się boję, że to mi się tylko wydaje i nie mam pomysłu jak zagadać ale tak jest zawsze- komuś wymyśle a sobie zawsze nemo ;p juz tydzien chyba kombinuje ;D
Napisz tak: ,,Czemu mi się tak przyglądasz w szkole?".
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomogła: 4 razy Wiek: 16 Dołączyła: 06 Cze 2008 Posty: 93 Skąd: Z Gór:P
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 17:14
Może poszukaj jakiś pretekst żeby do niego zagadać, albo napisać. Zapytasz o coś, on odpisze/odpowie i myślę że zacznie się jakaś "rozmowa" po której powinnaś być pewna czy mu sie na serio podobasz
Pozdrawiam :*
_________________ ...:::: ŻYJ- krzyknęła nadzieja.... Życie odparło cicho- BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ::::::.......
~~~~~~~~~~~~
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 24 Cze 2008 Posty: 15 Skąd: Z domciu :D
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 17:23
gdy na ciebie patrzy uśmiechaj się do niego. Musisz się kiedyś po prostu zebrać na odwagę i z nim pogadać choćby o najgłupszych rzeczach takich jak pogoda czy głupia matematyczka.... wybadaj czy masz u niego szanse
[ Dodano: Wto Cze 24, 2008 17:25 ]
A zachowanie pana maybachmastera wystraszyłoby kolesia więc odradzam
hmm z tą matematyczką to racja ale tak poważnie rzecz biorąc nie zdarzyło mi sie zebym po zawarciu znajomosci na necie nie miala o czym gadac w realu, tylko wręcz przeciwnie-ciągle któreś chciało coś mówić, a pozatym ja jestem pogadaną osobą i ciszy się raczej nie obawiam nie wiem tylko jak się przełamać żeby nie wyjść na głupka i móc mu we wrześniu spojrzeć w oczy myślałam zeby tak zagadac zeby nie wyszło na to,że go podrywam tylko jest jakaś sprawa i bardziej w tym kierunku kombinuje ale bardzo dziękuję za każdą wypowiedź
Oska [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 20:00
Pszczoolka napisał/a:
Napisz tak: ,,Czemu mi się tak przyglądasz w szkole?".
ja bym odpowiedział "spierdalaj" i więcej nie spojrzał na nią.