Wysłany: Wto Sie 26, 2008 19:48 Nie potrafie o NIM zapomnieć... czy to tak zle...? ;|
Muszę się podzielić czymś, bo już nie potrafię...;|
Rok temu w wakacje zaczęłam chodzić z X Było miło i w ogóle aż coś się popsuło między nami (plotki). Przez ten czas, już potrafiłam o nim zapomnieć aż tu nagle zaczął się odzywać ;| No i znowu wszystkie wspomnienia przybyły z daleka ;((
Wybaczcie ale musiałam to napisać, może będzie mi lżej, bo nie wiem czy miłość nadal istnieje na tym świecie
pozdrawiam
[ Dodano: Wto Sie 26, 2008 20:48 ]
sorki za błędy...;|
Kapeć: Błędy można poprawić. Przeprosiny zbędne. Na ten wielokropek przymknę oko.
My, skromni użytkownicy tego forum nie możemy w tej sprawie nic zrobić.
Porozmawiaj z nim na spokojnie, bez emocji, na luzie.
Nie ekscytuj się tak bardzo tym, że się odzywa.
Zawsze się możecie pogodzić, ale... ja bym nie ryzykowała.
Skoro głupie plotki mogły zniszczyć Wasz związek, to najwidoczniej nie byliście sobie pisani.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Jedynym wyjściem jest szczera rozmowa. Zapytaj się go co on do ciebie czuje, powiedz mu co czujesz Ty, może coś z tego wyniknie.
_________________ Są chwile których z pamięci wyrzucic nie mogę,
było to dawno, a wciąż siedzi w mej głowie.
To dobrze czy źle? Już się w tym gubię.
Pomimo wszystko czasem powspominac lubię
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 09:32
Wiesz co Sokrates i Platon wynosi ponad wszystko? Rozmowę.
Porozmawiaj z nim.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Ja miałam podobny problem ;( nagle ze mną zerwał nie mówiąc dlaczego i co się stało a po 2 miesiącach wrócił i znów chciał być ze mną, ja mu powiedziałam, że już Go nie kocham( wcale tak nie myślałam, ale nie chciałam,żeby ta sytuacja znowu się powtórzyła;() i że możemy zostać dobrymi znajomymi, ale nic więcej, myślę, że ty też tak powinnaś zrobić;(
Ja miałam podobny problem ;( nagle ze mną zerwał nie mówiąc dlaczego i co się stało a po 2 miesiącach wrócił i znów chciał być ze mną, ja mu powiedziałam, że już Go nie kocham( wcale tak nie myślałam, ale nie chciałam,żeby ta sytuacja znowu się powtórzyła;() i że możemy zostać dobrymi znajomymi, ale nic więcej, myślę, że ty też tak powinnaś zrobić;(
ja mialam podobny problem... i do twojego i do tego wyżej... ale lepiej mu powiedziec ze nie chcesz z nim byc... bo jesli znowu bedziecie razem to wszystko moze sie powtorzyc...
nie radze wracac do kogos z kim sie juz kiedys bylo... bo wiadomo ze ludzie zawsze beda popelniac te same bledy...
powodzenia
podzrawiam
Ograniczaj ilość wielokropków.//Mroczna Sadystka.
_________________ `Facet jest jak auto - chwila nieuwagi i już pod nim leżysz .!` :p
Ja miałam podobna sytułacje pisałam z chłopakiem przez 2 lata gadalismy ze soba itp traktowałam go jak kupla bo uwazałam ze nie był dlaa mnie bałam sie co powiedza ludzie bo nikt go prawie nie lubił a tu w pewnym momecie BUUUUU i koniec w tedy zrozumiałam ze go kocham i jak wiele dla mnie znaczy ale nie dalo sie w tedy nic zrobic W TEDY ZROZUMIAŁAM ZE WOLE COS ZROBIC I ZAŁOWAC NIZ NIC NIE ZROBIC I TEZ ZAŁOWAC A TAKZE ZE TRZEBA SIE KIEROWAC GŁOSEM SERCA A NIE OPINIA LUZI WIEC W GŁEBI SERCA PEWNIE SAMA ZNAJDZIESZ ODP CZY ZASUGŁUJE NA TWA MIŁOSC I ZAŁUFANIE. (nikt nie powiedzac ci co bedzie dla ciebie lepsze w takiej sytulacji musisz sama podjac decyzje )
nie pisz Caps Lockiem, przeczytaj regulamin.//Mroczna Sadystka.
_________________ Nieważne kim będzie dla innych! Najważniejsze, jest to kim bedzie dla mnie!