Widzę, że temat nie odszedł całkowicie w zapomnienie, tak więc postanowiłam napisac "co i jak", bo czuję się Wam to winna.
Sytuacja między nami ruszyła znacznie do przodu, właściwie teraz jest to jedyny chłopak na kórym mi zależy. Skąd wiem? Potrafię przez Niego płakac, nie mogę znieśc widoku dziewczyny, która chocby pisze Mu coś miłego. Źle znoszę nieporozumienia między nami, ostatnio nie mogliśmy się dogadac, bałam się, że relacje między nami się pogorszą. Zwyczajnie nie wyobrażam sobie teraz, że mogłoby Go nie byc. Właściwie nic między nami nie zaszło, ale póki co wystarcza mi jako przyjaciel.
Nie jestem pewna, czy mu bardzo na mnie zależy. W jakiś sposób na pewno, bo przecież nie każdy zwyczajny kolega zagaduje codziennie na gg. Prawda? I nie byle jakis stara się troszczyc o drugą osobę.
Jeszcze chciałabym skomentowac wypowiedz Pana powyżej.
Nie, nie szukałam chłopaka na siłę.
Chociaż, może? Nie potrafię na dłuższą metę życ sama, bez kogoś bliskiego w postaci partnera jestem zwyczajnie nieszczęśliwa.
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 09:19
Ciesze sie że coś poszło do przodu,warto zainwestować w te znajomość.Widać że zależy Ci na nim.Ja spotykałem sie z jedną dziewczyną,świetnie nam sie spędzało czas ale miłosć?myślałem że nie.A kiedy ją pocałowałem to wszystko sie zmieniło,motyle w brzuchu,myślenie całymi dniami o niej itd...Powodzenia,daj sie ponieść uczuciu,i nie bój sie pokazać że Ci na nim zależy
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Lip 2008 Posty: 367
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 09:32
Rozumiem Cię kochana doskonale.
I moja rada jest taka- walcz o to ,dopóki jest między Wami dobrze, daj mu do zrozumienia, że jest dla Ciebie ważny.
Czekanie na cud, który nagle wszystko zrobi za Was nie pomoże.
Później może okazać się, że jest za późno , a uwierz, nic nie boli bardziej niż zmarnowana szansa...
Ja też miałam przyjaciela, do którego z początku nic nie czułam, pisaliśmy całymi dniami, spotykaliśmy się, troszczył się...ale tak naprawdę każde z nas bało się zrobić prawdziwy krok.
Wybrałam coś innego. Teraz pytania w głowie nie dają mi spokoju .
Wiesz, miłość nie zawsze przychodzi gwałtownie, często spokojnie, cicho, jako przyjaciel...
Próbuj... Może przyjdzie, może nie. Sama się przekonasz. (:
Jeżeli go lubisz i fajnie wam się spędza czas to chyba nie będziesz miała czego żałować.
Wizzard napisał/a:
Żałuj tylko tego czego nie zrobiłaś .
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Nie wiem jak to wyrazic, ale... cholera, carpe diem! Zrezygnowanie z tej znajomości byłoby największym błędem jaki dotychczas udałoby mi się popełnic. Dziękuję raz jeszcze, kierujcie się sercem, jak ja.