hej słuchajcie mam do was małe pytanko jestem z facetem kltórego bardzo kocham nasze zycie intymnie jest bez zarzucenia heh ale obojgu nam wydaje sie ze nasz związek robi sie nudny ... robimy wyoady do pubu, chodzimy na spoacerki, pikniki robimy ... ale ee nadal to samo. moze Wy macie jakieś pomysły ? z własnego doświadczenia
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 15:26
Każdy związek po jakimś czasie staje sie rutyną Może nic nie planujcie.Róbcie sobie wzajemne niespodzianki.Powiedz mu, że raz w tygodniu Ty będziesz wymyślać coś zaskakującego a następnego tygodnia on Pojedźcie choćby na wspólną wycieczke rowerową.Są wakacje.Może na tydzień.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 15:28
Umówcie się ze znajomymi, idźcie na kręgle, na bilard, na ściankę, do parku na spacer zabierzcie ze sobą aparat i róbcie mnóstwo zdjęć, kino, jakieś kursy, są wakacje, macie na nie czas. Jest tyle możliwości spędzania wolnego czasu...zakupy (też może być śmiesznie), ugotujcie razem obiad, zróbcie ciasto, jedźcie na wycieczkę rowerami...
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 8 razy Wiek: 22 Dołączyła: 06 Lip 2008 Posty: 264 Skąd: sama nie wiem:P
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 16:52
Ja jestem zfacetem prawie 4 lata i co mamy powiedzieć o nudzie ?:D Gdyby to ona decydowała o związku zamiast uczucie , to juz nie bylibyśmy razem. Do każdego związku wkrada się nuda ale trzeba starać się ją zabijąć na każdy mozliwy sposób W sumie my lubimy się nawet czasem ponudzić i poleżeć przed tv Prawdziwa miłość potrafi pokonac wszystko :D:D
_________________ There's No Star In Heaven That We Can't Reach If We Tryin'
THEY DON'T KILL ME, THEY ONLY CAN MAKE ME STRONGER!!!
no i jeszcze ..I can be sweet dreams or a beautiful nightmare ..choć zdecydowanie wolę to pierwsze
Oska [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 11:15
Cytat:
Każdy związek po jakimś czasie staje sie rutyną
no chyba Ty.
Cytat:
Ty będziesz wymyślać coś zaskakującego a następnego tygodnia on
taaa, umówcie się jeszcze, że na przemian będziecie do siebie przychodzili^^
BUHAHA!
koteczekochany, trochę kreatywności. Nie trzeba się wysilić, żeby wymyślić coś niespodziewanego.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 11:23
To normalne, jestes z kims miesiąc to wszystko jest fajne i nowe. Pierwszy raz do kina idziecie razem, pierwszy raz w jakiestam miejse na spacer.. a po jakims czasu juz wszystko to samo robicie, bo ile mozna?
To normalne wiec nie masz sie czym przejmowac. A kiedy zaczyna sie nuda w zwiazku to warto poprzebywac w towarzystwie znajomych
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Umówcie się ze znajomymi, idźcie na kręgle, na bilard, na ściankę, do parku na spacer zabierzcie ze sobą aparat i róbcie mnóstwo zdjęć, kino, jakieś kursy, są wakacje, macie na nie czas. Jest tyle możliwości spędzania wolnego czasu...zakupy (też może być śmiesznie), ugotujcie razem obiad, zróbcie ciasto, jedźcie na wycieczkę rowerami...
Całkiem ciekawe pomysły
próbujcie coś innego niż dotychczas. : ))
tak jak wspomniało kilka osób przede mną wymyślcie coś nowego. xD
a jak nie, to po prostu zróbcie sobie krótką przerwę.
nie widujcie się przez jakiś tydzień... może jesteście już zmęczeni tym ciągłym przebywaniem ze sobą ? xD
_________________ `` nic nie jest wieczne,
stałe, niezmienne,
inna byłam a inna będe...
wszystko powoli kończy się,
traci sens``
################
jaaaa.! xX
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 13:57
koteczekochany napisał/a:
obimy wyoady do pubu, chodzimy na spoacerki, pikniki robimy
To mój związek w takim razie to kompletne dno.Ba ! Dno dna..
Mokate napisał/a:
To normalne, jestes z kims miesiąc to wszystko jest fajne i nowe.
Pierwsze miesiące są bajkowe to fakt Później zaczynają się schody :]
Nuda często gości w związkach,wiem bo sama to przechodziłam
Może poznajcie lepiej druga stronę miasta tzn.odwiedźcie nieznane wam miejsca,urządzajcie sobie wieczorki we dwoje xD albo po prostu rzadziej się spotykajcie :]
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
zróbcie coś szalonego, niedozwolonego i... pociągającego, przy okazji Zaskakujcie sami siebie, wciąż na nowo się odkrywajcie... Nie pozwólcie, by monotonia zabiła ten najlepszy smaczek w związku. Powodzenia;)
_________________ Szczescie nie ucieka przed nami jak kolorowy motyl. Szczescie jest jak cien-podaza za nami nawet, gdy o nim nie myslimy...
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 21:36
Polecam szachy
Rozstańcie się i zejdźcie za jakiś czas. Ja pojmiecie idee uczucia to nuda przestanie być groźna.
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 23:11
Uważam, że nie należy na siłę wymyslać niczego nowego. Trzeba raczej nauczyć się dostrzegać przyjemności z tego, że się popełnia taką rutynę. Pamięta koś "jak wszyscy są super, to nikt nie jest"? Doskonale. Modyfikując z deka tą myśl można stwierdzić, iż "jak każdy dzień jest inny, to żaden nie jest". Jakieś nowe wydarzenia i nietypowe rozrywki urozmaicają nam życie, a jeśli będziecie stale próbowac nowych rzeczy, w końcu się wyczerpią. Nuda wyjdzie wam na zdrowie, a sporadyczne eventy typu "film w kinie" albo "nietypowa przygoda" będą znacznie bardziej satysfakcjonujące