Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 14:46
Cytat:
Jeśli bym go kochała i on mnie zapewne dla mnie by rzucił
Rzucił, ale być może rzuciłby Ciebie.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Palenie jest teraz tak popularne, że chłopak niepalący to `skarb`.
Każdego palacza namawiam do rzucenia, ale nie każdy potrafi.
Nie chciałabym mieć chłopaka palącego, ale pewnie gdybym kochała, wytrzymałabym .
Raczej nie.Jestem bardzo wrażliwa na papierosowy dym,łzawią mi oczy i kaszlę.
A ponieważ widziałam jak się kończą skutki palenia papierosów,nie toleruję ich.
Także wątpię,aby taki chłopak miał u mnie szansę.
_________________ If you don`t aim at anything you achieve nothing...!
Ma, ale kiedy jedzie od niego fajkami, w życiu go nie pocałuję
_________________ Przedstawienie Michela, ojca, jest dziełem Cesara, syna.
Pierwszy zrodził drugiego, stworzył swego ojca.
Jeśli ojciec zrodzony jest z syna, to syn jest także ojcem ojca.
Bogowie śmieją się z tego niezwykłego przeznaczenia.
Zawsze można dogadać się z chłopakiem, co do papierosów:) mnie osobiście to nie przeszkadza, że chłopak pali, w końcu każdy ma prawo decydować o swoim życiu... no ale jeżeli naprawdę jakiejś dziewczynie przeszkadza np. zapach dymu papierosowego w ustach chłopaka, to od czego są miętówki:P
_________________ "Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są najsilniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać."
Paulo Coelho
ja mam chłopaka ktory pali i zastrzegłam mu ze ma nie pali c dla mnie i on żucił to:) Bo mnie kocha. Ja nienawidze papierosow i tego samego zapachu.. Wszystko zalezy od ciebie i twoich upodobań:)
Mi to nie przeszkadza jak chłopak pali sama przebywam często w towarzystwie palaczy i większością z nich są również dziewczyny. Zdarza się, że palę razem z chłopakiem .