Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 11:07 pierwsze spotkanie
Moze ktos mi poradzic jak nalezy postapic przy pierwszym spotkaniu z dziewczyna?
np. jesteśmy umówieni że idziemy na spacerek po miescie, pozniej porozmawiać do kawiarni. itp itd.
czy jak sie umowimy w konkretnym miejscu to mam od razu dać kwiatka? (pozniej Ona by caly czas z nim chodzila...) .... czy dopiero na koniec spotkania powiedzieć "poczekaj" i szybko kupić?
ja uważam że lepiej od razu dać dziewczynie kwiatka ;p
_________________ '- Kłapousiu - rzekł uroczyście.
- Przyrzekam Ci, że ja, Kubuś Puchatek, odnajdę Twój ogon.
A na to Kłapouchy:
-Dziękuję Ci Puchatku.
Prawdziwy z Ciebie przyjaciel.'
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 13:57
A ja myślę ' po co Ci ten kwiatek na 1 spotkaniu,tak od razu ? ' :p Daj jej jak na to zasłuży i jak nie będzie się tego spodziewała - bardziej się ucieszy
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Skoro chcesz od razu jej w ten sposób zrobić przyjemność to daj jej na początku Skoro idziecie na spacer to może sobie yo trzymać i nie będzie jej przeszkadzało. Gorzej gdybyście się gdzieś indziej wybierali i najzwyczajniej by jej ten kwiatek w ręce uwierał
_________________ "Wiedzieć, że się wie, co się wie, oraz że się nie wie, czego się nie wie- oto prawdziwa wiedza"
Konfucjusz
A ja na Twoim miejscu poczekałabym wręczając kwiatka na koniec randki bo po co ma dziewczyna całe spotkanie chodzić z kwiatkiem, jeszcze może się zniszczyć przez przypadek. A tak dostanie go na pożegnanie.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
A ja na Twoim miejscu poczekałabym wręczając kwiatka na koniec randki bo po co ma dziewczyna całe spotkanie chodzić z kwiatkiem, jeszcze może się zniszczyć przez przypadek. A tak dostanie go na pożegnanie.
wlasciwie to nie randka tylko spotkanie... chociaż dziewczyna wie że bardzo mi się podoba.
Agentka - Myślę tak samo jak Ty.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 22 Sie 2008 Posty: 273
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 12:42
Nie wiem czy dziewczynie przez całą randkę by się chciało w ręce kwiatka nieśc. Może na koniec spotkania(spaceru) pójdźcie do kwiaciarni i wtedy jej wręcz tego kwiatka.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość !
Tak właśnie Ciebie Gość !
A dlaczego? A tak bez powodu.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sro Wrz 03, 2008 17:59
Cytat:
czy jak sie umowimy w konkretnym miejscu to mam od razu dać kwiatka? (pozniej Ona by caly czas z nim chodzila...) .... czy dopiero na koniec spotkania powiedzieć "poczekaj" i szybko kupić?
Tak na odwidzenia od razu? Poczekaj z tym, choćby do końca spotkania. Tak jak mówi Agentka.
Zadnych kwiatkow. Zadnych Kawiarni, restauracji kina czy cos tam :] IDziesz na spacer, masz w glowie ciekawe tematy, jestes soba. JEzeli podarujesz pannie kwiatka(prezent), zabierasz ja gdzies, dla niej to sygnal ze nie jestes dosc wartosciowym facetem, aby tylko w oparciu o swoja osobowosc, ja oczarowac i szukasz sposob jak to zrobic. Glupie to, ale nie ja ulepilem kobiete.
Powyzsze przemyslenia dotycza mniej wiecej pierwszej randki ;]
_________________ Poczujesz zapach kwiatow ale nie bedziesz wiedziala, ze to odemnie.