Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 18:05
Parcy napisał/a:
Gdyby Ci zależało tak naprawdę, to chwilę po tym kiedy dowiedziałeś się, że wylądowała w szpitalu, poleciałbyś tam.
prawda. Dziewczyna moze mowic/pisac wiele, ale kazda lubi jak chlopak za Nia lata, ja Mu zalezy. Na pewno byloby Jej milo jakbys Ja odwiedzil. Kup kwiaty i jedz do Niej pogadac. Nie wymyslaj juz roznych przeszkod.
_________________ "Sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę.
Podstawowe wartości spłonęły jak papier"
No tak, ale nie każdy uświadamia sobie że druga osoba jest dla niego ważna w tym momencie co trzeba. Życie już takie jest. Zwykle widzimy ile ten ktoś dla nas znaczy jak go stracimy.... Znam to na własnym przykładzie....
Ja bym wybaczyła ale ja to się ostatnio bardzo wyrozumiała zrobiłam... Ale ona? tego Ci żadna z osób odpowiadających nie zagwarantuje bo my nie wiemy co ona czuje...
...mogłeś zapytac dlaczego nie chce tej znajomości...w koncu chociaż Ty w penym sensie zawiniłeś zapomnajac o neij na pewien czas,ale kazdemu mogło się zdarzyć... tak czy inaczej odpowiedź Ci sie należy zapytaj "why?"
[ Dodano: Sob Lip 05, 2008 19:40 ]
...mogłeś zapytac dlaczego nie chce tej znajomości...w koncu chociaż Ty w penym sensie zawiniłeś zapomnajac o neij na pewien czas,ale kazdemu mogło się zdarzyć... tak czy inaczej odpowiedź Ci sie należy zapytaj "why?"
...spróbuj się domyślić co moze być powodem... np. nie wiem spytaj sie jej czy to dlatego,ze kiedys przez pewien czas ze soba w ogóle nie rozmawialiście? wiem, że domyślać to można się wielu rzeczy...ale pogłówkuj troszeczke....
Ja główkowałem nad tym ze dwa tygodnie...
Byc może ona wczesniej czuła coś do mnie, potem zawiodła sie na mnie i pomyslała ze dalsza znajomośc nie ma sensu...
To tylko takie przypuszczenia... Prawdę zna tylko ona...
A wy na jej miejscu wybaczyłybyście mi i spróbowały jeszcze raz?
to .. jakby mi bardzo zależało.. wybaczyłabym. Czemu nie.
W końcu miłośc nie przychodzi od tak. I każdy szczerze mówiąc mógł sobie to uświadomic za późno. Pogadaj z nią szczerze to dobrze zrobi Wam obojgu.
Po pierwsze, zawsze docenia się kogoś po jego utracie.
Po drugie, dziewczyna ywraźnie powiedziała ` nie`. Nie powiedziała ` tak`, tylko `nie`.
Więcnie narzucaj się i daj spokój.