forum młodzieżowe  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Pomóżcie!!! Nie wiem co robić....
Autor Wiadomość
Włodek 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:17   Pomóżcie!!! Nie wiem co robić....

Witam.
Jestem nowym na forum więc chciałbym z góry przeprosić za błędy...
Już na samym mam początku mam problem z którym chciałbym sie z wami podzielic...
A więc...
W ostatnie ferie zimowe będąc na koloniach poznałem bardzo fajną dziewczynę. Spędzaliśmy razem duzo wolnego czasu, sporo rozmawialiśmy... Wydawało mi sie że mamy się ku sobie. Kolonie zleciały, ferie tez... Potem troche o niej zapomniałem(ale byłem głupi..) :( . Nastepnie zebrałem sie i zacząłem z nią pisac, z rozmową było gorzej... wstydziłem sie trochę... Czas leciał, kontakt znów ograniczył sie tylko do "cześć". Postanowiłem więc ze spróbuje ponownie... Starałem sie nawiązac kontakt. Zaczynałem rozmowę... Niestety czułem że cos jest nie tak... Wydawało mi sie że mnie unika... Czym bardziej czułem że znajomośc sie oddalo to coraz bardziej mi zależało.Pomyślałem ze następnego dnia w szkole porozmawiam z nią szczerze na temat naszej znajomości... Pech chciał ze wylądowała w szpitalu... Do końca roku nie pojawiła sie w szkole. Gdy dowiedziałem sie ze miała operacje strasznie sie przejąłem jej sytuacją... Było mi jej szkoda, że cierpi w szpitalu. Doszedłem nawet do wniosku, że gdyby było to mozliwe to dałbym sie pokroić za nią... Napisałem jej esa ze jest mi smutno, że zależy mi na tej znajomośći i takie tam badziewia. Zapytałem też czy ona chce tej znajomości. Odpowiedziała że nie... Dopiero wtedy zobaczyłem co straciłem, teraz chodz mineło od tego sporo czasu to dalej troche myślę o niej... Dziś np mi sie sniła...
Przepraszam za te wypociny, napisałem je tak bez większego namyślania więc może być w nich sporo błedów...
Pomóżcie... Nie wiem co zrobić.. Osobiście chciałbym zeby ta znajomosc trwała...
Piszcie..

Edzi 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:33   

Byc może było tak, ze jej na Tobie zależało. Ale jak tu napisałeś .. zapomniałeś o niej.
I przyszedł czas, żeby ona zapomniała o Tobie. Teraz jak sam mówisz rozmowy sie nie kleją, i ograniczyło się do `czesc` . Napisała Ci, że nie chce tej znajomości z Tobą. Przeważnie jest tak, że jak już nic zrobic nie można, to dopiero wtedy widzimy co straciliśmy. Niestety albo ją straciłeś, albo i nie. Spróbuj może pogadaj z nią ..

Luiza 
Nowicjusz
Ważka

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:38   

jakby o mnie chłopak tak zapomniał... nawet ją w szpitalu nie odwiedziłeś :( nic. sam jesteś sobie winny. mi było by strasznie przykro nawet jeśli coś bym czuła na początku

Włodek 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:40   

Pogadaj... Łatwo powiedzieć...Nie dość że mieszkam spory kawałek ode mnie to jeszcze nie chce mnie znac i wogóle nie chce mieć ze mną stycznosci, poza tym troche sie boję... A jak sobie to wyobrażasz? Pojadę do niej i powiem czesc a ona zamknie mi przed nosem drzwi...?

Luiza 
Nowicjusz
Ważka

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:44   

i co z tego? ale choć raz pokarzeż że coś dla ciebie znaczy a nie tylko słodkie słówka i "jak mi bardzo zależy".... czyny, nie-słowa Włodek! mi tako jeden od 2 lat miłość wyznaje a nigdy nie pamięta o moich urodzinach, nigdy mi nawet kwiatka nie kupił a jak były urodziny koleżanki na których byłam to uciekł po pół godzinie.

Włodek 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 13:44   

Luiza napisał/a:
jakby o mnie chłopak tak zapomniał... nawet ją w szpitalu nie odwiedziłeś :(

Własnie gdy była w szpitalu to dowiedziałem się że nie chce mnie znac... Nie chciała mnie chyba widziec...
Luiza napisał/a:
mi było by strasznie przykro nawet jeśli coś bym czuła na początku

I to mnie najbardziej boli...

[ Dodano: Pią Lip 04, 2008 13:47 ]
Ona miała juz w tym roku...
A co do moich urodzin... Pamiętała... Nie było wtedy między nami dobrze a życzenia złozyła przez esemesa... Ale jestem głupi że nie kułem żelaza póki gorące...

[ Dodano: Pią Lip 04, 2008 17:28 ]
Jak myślicie( tutaj zwracam sie w szczególności do dziewczyn) jest realna szansa na to że bedzie kiedyś między nami ok? Macie może jakies pomysły jak wybrnąc z takiej sytuacji?

Edzi 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 18:42   

Luiza napisał/a:
ale choć raz pokarzeż że coś dla ciebie znaczy a nie tylko słodkie słówka

Dokładnie.

A co do ...
Włodek napisał/a:
Nie dość że mieszkam spory kawałek ode mnie to jeszcze nie chce mnie znac i wogóle nie chce mieć ze mną stycznosci

No to sorry, dziwisz się, że znac Cię nie chce ? ja się jej wcale nie dziwię. Co do tego `sporego kawałku` to akurat było żałosne, bo jakbyś bardzo chciał i by ci zależało to byś nie patrzał na to ile was dzieli.

____
Nie chcesz, nie gadaj z nią, ale nie dziw się potem czemu jest tak a nie inaczej. W inny sposób niż rozmowa się tego nie dowiesz. ;]
A co do Ciebie, to nie patrz na to, że się boisz tylko stań prawdzie w oczy. Czasem to jest najlepsze wyjście. ;)

Matis14 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 19:17   

Napisałeś jej esa ale owiele lepiej gdybyś jej to powiedzial w osobiście mimo że byla w szpitalu mogłeś ją odwiedzić. Spróbuj moze jeszcze uda ci się odnowić waszą znajomość.

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 20:57   

Zapomnij i weź się za inne laski ;) .

Włodek 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 21:28   

Z tym sporym kawałkiem to troche błahy powód...Gdybym sie zmobilizował to odległosć nie stanowiłaby problemu...
Tutaj chodzi mi że nie wyobrażam sobie tej rozmowy... Przyjeżdzam i......?
Może i dobrze byłoby zapomnieć ale jakoś się to za mną ciągnie... Wspomnienia i tak dalej...

Edzi 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 12:35   

Włodek napisał/a:
Przyjeżdzam i......?

I próbujesz z nią porozmawiac. Jeśli nie będzie chciała gadac, to daj sobie z nią spokój. [nie przyjemnie sie pisze `daj sobie z nią spokój` ale to chyba w tym przypadku będzie najlepsze rozwiązanie.. wiadomo, nie będzie łatwo.] A jeśli będzie chciała pogadac, może się zdecyduje.. Nigdy nic nie wiadomo. Nie dowiesz się jeśli nie spróbujesz. SMs`y w takim przypadku nic nie zmienią, warto porozmawiac, zastanów się. :)

Włodek 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 13:34   

Boję sie tej rozmowy... Nie chcę zrobić z siebie błazna... :/
Cóż ale innego wyjścia chyba nie ma. Zastanowie sie... Trzymajcie za mnie kciuki jesli sie odważe.

Edzi 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 13:40   

Wiadomo, nie chcesz wyjśc na natrętnego błazna.. ale cóż. Jeśli Ci zależy zrób to.
Na pewno będę trzymac kciuki. : )

`Im prędzej to zrobisz, tym lepiej. I pamiętaj.. co ma byc to będzie nic i nikt tego nie zmieni.
POWODZENIA życzę.

Livka 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 18:45   

No właśnie jeśli coś może zmienić to co jest między Wami to tylko osobista rozmowa... Więc jeśli Ci naprawdę na niej zależy to zawalcz o nią i postaraj się by ona to dostrzegła że to nie są puste słowa... Trzymam kciuki i życzę powodzenia...

Parcy 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Lip 05, 2008 18:58   

Gdyby Ci zależało tak naprawdę, to chwilę po tym kiedy dowiedziałeś się, że wylądowała w szpitalu, poleciałbyś tam. Może oczekiwałeś, że sama będzie Cię zapraszać?

Jej pewnie zależało na Tobie, ale jak zobaczyła Twoje podejście to zrezygnowała. I się nie dziwię.

Odpowiedz do tematu