forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
prawie 18 lat i bez chlopaka- wy tez?
Autor Wiadomość
dominika17
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lip 02, 2008 23:38   prawie 18 lat i bez chlopaka- wy tez?

hej, mam prawie 18 lat a nigdy nie mialam chlopaka, nie jestem strasznie brzydka, nie jestem jakas zamknieta na nowe znajomosci, jestem przyjacielska itd (sorry ze w samych superlatywach xD chce po prostu pokazac ze jestem normalna dziewcyna :P )

nigdy nie mialam chlopaka, tak jakos wyszlo, obejrzalam sie a ja mam juz 18 lat i jakos jest to normalne dla mnie, nie szukam chlopaka, bo nie wiem jak to jest "szukac kogos"

czy wy tez tak macie?
napiszcie co o tym sadzicie

dziekuje i pozdrawiam wszystkich :glad:

kryptos 
Amator
Pan Sarkazm

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 01:14   

Nie każdemu dana jest młodzieńcza miłość.
Może od razu znajdziesz "tego jedynego", heh.

Woody Allen

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 06:42   

Wystarczy, że każdego nowo poznanego faceta zaczniesz lekko kokietować, dawać znaki zainteresowania, a zobaczysz, że nie będziesz się mogła opędzić ;) . Wbrew pozorom wiele nie potrzeba żeby wzbudzić w facecie zainteresowanie ;) .

magda15 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:15   

heh... ja mam 15 lat. no niby mam chłopaka, ale nie traktuje 'tego' chodzenia poważnie. jest bo jest. nie czuje do niego nic wielkiego. jestem z nim, żeby po prostu nie być sama, koleżanek dużo nie mam(hmm... może ze 2 z którymi moge o wszystkim pogadać) więc chlopak mi tak troche je zaspępuje. z nim moge pogadać jak z przyjacielem (wiadomo nie o wszystkim), ale rozumie mnie. myśle, że na takie poważne związki mam jeszcze czas. ślubu szybko nie planuje (hmn... 25 najwcześnie, bo po co wcześniej się wiązać. chce się jeszcze troche wyszaleć, nie mieć takiej kontroli).
Ty masz już 18 lat. heh... to juz najwyższy czas, żeby zacząć myśleć o związkach. ale jak to w Twoim wypadku było?? chłopcy składali Ci jakieś propozycje a ty je odrzucałaś, czy raczej zawsze Cię omijali, nie zwracali na Ciebie uwagi. jak Cię omijają to może sprubuj jakoś przykuć na siebie ich uwage. ładnie się ubierz, umaluj. chodź zawsze uśmiechnięta (chciałabyś chodzić z jakimś smutasem??). licze, że znajdziesz kogoś wartościowego. powodzenia

madzia7881 
Amator

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:20   

no spokojnie przyjdzie czas i na miłość na chłopaka w Twoim życiu :) kto wie może to juz jutro spotkasz swojego księcia z bajki ehh chyba sie trochę rozmarzyłam ale co tam nic nie wiadomo miej sie na baczności .. przyjdzie niespodziewanie zauroczy i już:) będzie dobrze .. musi być :)

Kocham i jestem szczęśliwa..

rozkołysz świat 
Uzależniony
żonka Coelho :*

Pomogła: 17 razy
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:23   

Cytat:
Nie każdemu dana jest młodzieńcza miłość.
Może od razu znajdziesz "tego jedynego", heh.

Ja myślalam że znalazlam.. no cóż chyba sie mylilam.
Tez mam 18 lat i nie mam chłopaka..fakt miałam ale od tamtej pory odkąd nie jesteśmy razem cisza...nie mam kompletnie pomysłu gdzie znaleźć chłopaka,sam przecież nie przyjdzie (takie rzeczy to tylko w filmach)
No nie wiem,może porozglądaj się w okół i pomyśl czy któryś chłopak nie wpadł Ci w oko,jak już bedziesz miała tego 'wybrańca' to mozesz zacząć działać :] Chociaż ja z reguły nigdy nie robie 1 kroku,jakoś tak nie potrafie,no ale skoro mówisz ze jestes otwarta to powinno Ci to jakos pójść :] Tylko nie siedź w domu i nie czekaj,że jakis przystojny dostawca pizzy zakocha sie w Tobie od 1 wejrzenia w Ty w nim bo jak mowilam takie rzeczy to tylko w filmach :]
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~

dominika17
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:31   

tzn ja nie prosilam o rady(nie zrozumcie mnie zle) tylko bylam ciekawa czy inni tak maja :)
ale bardzo wdzieczna jestem za wszystkie odpowiedzi i z rad pewnie skorzystam :)

wydaje mi sie ze jestem fajna kolezanka i tyle,

ooo :pukpuk: :hura: teraz moge sprecyzowac pytanie i powiedziec o co mi chodzilo

bo ja nie umiem "zachecac" czy cos takiego, starac sie bardzo, bo jakos takie to glupie i glupio sie czuje- wlasnie o to mi chodzilo! ale moze tak nie robie bo nie spotkalam nikogo kto bym mnie jakos bardziej zainteresowal niz jakis znajomy!

ooo o to mi chodzilo :D

a i jeszcze: ja nie cierpie z tego powodu xD

dzieki za odpowiedzi :*

Mrówka 
Przyjaciel forum
Z aparatem

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:37   

Po prostu nie szukaj na siłę i nie dopatruj się w każdym nowo poznanym facecie tego, co "Cię zechce" (sorry za okreslenie, bo głupio brzmi, ale nie umiałam inaczej tego ująć). W końcu przyjdzie samo.

Wizzard 
Moderator

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 05:28   

rozkołysz świat napisał/a:
.nie mam kompletnie pomysłu gdzie znaleźć chłopaka,sam przecież nie przyjdzie

Daj ogłoszenie w internecie, ewentualnie wyślij mi swój numer telefonu :P .

Indywidualista; 
Praktykant

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 08:22   

Mi osiemnastka w przyszłym roku stuknie i też nigdy w życiu nikogo nie miałem.

Hush 
Początkujący

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 08:38   

dominika17 napisał/a:
czy wy tez tak macie?

Nie.

dominika17 napisał/a:
napiszcie co o tym sadzicie

Według mnie to troche dziwne, ale ciiii, to tylko moje zdanie.

---

[*]

misjafiolek 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 10:52   

e tam ja mam 17lat tez nigdy nikogo nie miałam.samotnosc mi wcale nie przeszkadza.mam jeszcze czas :peace:

kaSs
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 12:09   

Ja też nigdy nie miałam chłopaka. I wcale mi to nie przeszkadza. Choc każdy znas zapewne chciałby miec taką bliską osobę, nie mówię tu o przyjaciółkach, ale o chłopaku :) ja też bym chciała, ale specjalnie mnie do tego nie ciągnie. Bo na każdego przyjdzie czas. :) Pozdrawiam :*

dominika17
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 14:56   

Wizzard napisał/a:
rozkołysz świat napisał/a:
.nie mam kompletnie pomysłu gdzie znaleźć chłopaka,sam przecież nie przyjdzie

Daj ogłoszenie w internecie, ewentualnie wyślij mi swój numer telefonu :P .

jeju ja przeciez nie szukam chlopaka, napisalam ze jestem ciekawa czy inni tak maja;
tak jak napisala kaSs - nie specjalnie mnie do tego ciagnie i jestm mi dobrze z tym

ja nie prosze o rade: pooomozcie mi! jestem samotna!

redlips
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lip 04, 2008 15:56   

Ja mam 15 lat. Też nie miałam chłopaka, chociaż kilku już uganiało się za mną. Ale na razie nie znalazłam tego jedynego i jakoś z tego powodu nie jest mi smutno.

Odpowiedz do tematu