Wysłany: Sro Lip 02, 2008 23:38 prawie 18 lat i bez chlopaka- wy tez?
hej, mam prawie 18 lat a nigdy nie mialam chlopaka, nie jestem strasznie brzydka, nie jestem jakas zamknieta na nowe znajomosci, jestem przyjacielska itd (sorry ze w samych superlatywach xD chce po prostu pokazac ze jestem normalna dziewcyna )
nigdy nie mialam chlopaka, tak jakos wyszlo, obejrzalam sie a ja mam juz 18 lat i jakos jest to normalne dla mnie, nie szukam chlopaka, bo nie wiem jak to jest "szukac kogos"
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 06:42
Wystarczy, że każdego nowo poznanego faceta zaczniesz lekko kokietować, dawać znaki zainteresowania, a zobaczysz, że nie będziesz się mogła opędzić . Wbrew pozorom wiele nie potrzeba żeby wzbudzić w facecie zainteresowanie .
heh... ja mam 15 lat. no niby mam chłopaka, ale nie traktuje 'tego' chodzenia poważnie. jest bo jest. nie czuje do niego nic wielkiego. jestem z nim, żeby po prostu nie być sama, koleżanek dużo nie mam(hmm... może ze 2 z którymi moge o wszystkim pogadać) więc chlopak mi tak troche je zaspępuje. z nim moge pogadać jak z przyjacielem (wiadomo nie o wszystkim), ale rozumie mnie. myśle, że na takie poważne związki mam jeszcze czas. ślubu szybko nie planuje (hmn... 25 najwcześnie, bo po co wcześniej się wiązać. chce się jeszcze troche wyszaleć, nie mieć takiej kontroli).
Ty masz już 18 lat. heh... to juz najwyższy czas, żeby zacząć myśleć o związkach. ale jak to w Twoim wypadku było?? chłopcy składali Ci jakieś propozycje a ty je odrzucałaś, czy raczej zawsze Cię omijali, nie zwracali na Ciebie uwagi. jak Cię omijają to może sprubuj jakoś przykuć na siebie ich uwage. ładnie się ubierz, umaluj. chodź zawsze uśmiechnięta (chciałabyś chodzić z jakimś smutasem??). licze, że znajdziesz kogoś wartościowego. powodzenia
_________________ chcialabym poczuc ze na Ziemi sa dobrzy ludzie, ze nie wszyscy mysla tylko o sobie...
no spokojnie przyjdzie czas i na miłość na chłopaka w Twoim życiu kto wie może to juz jutro spotkasz swojego księcia z bajki ehh chyba sie trochę rozmarzyłam ale co tam nic nie wiadomo miej sie na baczności .. przyjdzie niespodziewanie zauroczy i już:) będzie dobrze .. musi być
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:23
Cytat:
Nie każdemu dana jest młodzieńcza miłość.
Może od razu znajdziesz "tego jedynego", heh.
Ja myślalam że znalazlam.. no cóż chyba sie mylilam.
Tez mam 18 lat i nie mam chłopaka..fakt miałam ale od tamtej pory odkąd nie jesteśmy razem cisza...nie mam kompletnie pomysłu gdzie znaleźć chłopaka,sam przecież nie przyjdzie (takie rzeczy to tylko w filmach)
No nie wiem,może porozglądaj się w okół i pomyśl czy któryś chłopak nie wpadł Ci w oko,jak już bedziesz miała tego 'wybrańca' to mozesz zacząć działać :] Chociaż ja z reguły nigdy nie robie 1 kroku,jakoś tak nie potrafie,no ale skoro mówisz ze jestes otwarta to powinno Ci to jakos pójść :] Tylko nie siedź w domu i nie czekaj,że jakis przystojny dostawca pizzy zakocha sie w Tobie od 1 wejrzenia w Ty w nim bo jak mowilam takie rzeczy to tylko w filmach :]
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
dominika17 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:31
tzn ja nie prosilam o rady(nie zrozumcie mnie zle) tylko bylam ciekawa czy inni tak maja
ale bardzo wdzieczna jestem za wszystkie odpowiedzi i z rad pewnie skorzystam
wydaje mi sie ze jestem fajna kolezanka i tyle,
ooo teraz moge sprecyzowac pytanie i powiedziec o co mi chodzilo
bo ja nie umiem "zachecac" czy cos takiego, starac sie bardzo, bo jakos takie to glupie i glupio sie czuje- wlasnie o to mi chodzilo! ale moze tak nie robie bo nie spotkalam nikogo kto bym mnie jakos bardziej zainteresowal niz jakis znajomy!
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 488
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:37
Po prostu nie szukaj na siłę i nie dopatruj się w każdym nowo poznanym facecie tego, co "Cię zechce" (sorry za okreslenie, bo głupio brzmi, ale nie umiałam inaczej tego ująć). W końcu przyjdzie samo.
Ja też nigdy nie miałam chłopaka. I wcale mi to nie przeszkadza. Choc każdy znas zapewne chciałby miec taką bliską osobę, nie mówię tu o przyjaciółkach, ale o chłopaku ja też bym chciała, ale specjalnie mnie do tego nie ciągnie. Bo na każdego przyjdzie czas. Pozdrawiam
dominika17 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 14:56
Wizzard napisał/a:
rozkołysz świat napisał/a:
.nie mam kompletnie pomysłu gdzie znaleźć chłopaka,sam przecież nie przyjdzie
Daj ogłoszenie w internecie, ewentualnie wyślij mi swój numer telefonu .
jeju ja przeciez nie szukam chlopaka, napisalam ze jestem ciekawa czy inni tak maja;
tak jak napisala kaSs - nie specjalnie mnie do tego ciagnie i jestm mi dobrze z tym
ja nie prosze o rade: pooomozcie mi! jestem samotna!
Ja mam 15 lat. Też nie miałam chłopaka, chociaż kilku już uganiało się za mną. Ale na razie nie znalazłam tego jedynego i jakoś z tego powodu nie jest mi smutno.