Wysłany: Pią Lip 04, 2008 14:38
-charakter
troche mniej szalony niż ja żeby mnie hamował xD
-sylwetka-
wyższy od mnie, im wyższy tym lepszy. nie może sie garbić! nienawidze jak chłopak sie garbi!
-wyglad itp ;d
patrz wyżej
Na pewno powienien był miły, uprzejmy, a przede wszystkim wierny. Jeśli chodzi o sylwetkę to na pewno częściej zwracam uwagę na wysportowanych facetów, a wygląd tak naprawdę nei ma znaczenie. Tak naprawdę, jeśli dziewczyna sie zakocha, to jej chłopak staje sie dla niej ideałem, wszystko sie jej w nim podoba etc.
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Pomogła: 6 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 926 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 19:05
little_devil napisał/a:
wysoki (ok. 175cm)
commercially . napisał/a:
180 cm {max.}
Skad Wy takich chlopakow bierzecie. Znam moze z dwoch co maja ponizej 180. Dla mnie powyzej 180 cm, sama mam 170. Aby byl szczery i wierny, a reszta to juz zalezy.
barszcz napisał/a:
A ja bym chciala chudrlaka... Nie wiem dlaczego, ale zawsze tacy mi się podobają I żeby był nie ogarnięty, tak jak ja
Znam takiego, musze z Nim teraz siedziec 8 godzin dziennie, wez Go sobie, bo ja mam dosysc
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1276
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 19:54
Monia* napisał/a:
little_devil napisał/a:
wysoki (ok. 175cm)
Toć to ja jestem wyższa! ;p
Chłopak nie może mnie wyglądem odstraszać, ale na mistera tez nie czekam. Raz mi się podobają blondyni, innym razem bruneci. Więc kolor włosów obojętny, Wysoki musi być, zadbany...
No i musi mnie w nic coś przyciągać.
A tak poza tym, jest już temat o ideałach.
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
NIE MA IDEAŁÓW!!!! Takie coś naprawdę nie istnieje. Jeżeli się zakochasz to koniec - i to będzie Twój ideał Chyba że chodzisz po mieście z narysowanym ideałem i porównujesz
Ja tam już "swój ideał" znalazłam chociaż moim skromnym zdaniem nie ma na świecie ideałów. Mój wybranek ma wady, ale te też kocham, jak i mojego wybranka. Pozdro
_________________ Ja, stoję w ciszy wszechświata
Zmarnowany płomyk dnia
Za mgłą wiecznej niemocy
Wokół tylko blask nocy
Załamany w świetle świec
Opuszczony w ciszy sens
Jak kometa spadam w dół
Zagubiony w locie słów
Ideał nie istnieje i dobrze ze nie ma idealnych ludzi. Świat byłby wtedy strasznie nudny i w ogóle co to by był za chłopak bez wad?! hmmm... no a jesli chodzi o to jaki powinien byc według mnie facet, napewno nie mam wymagan co do sylwetki, byleby nie był grubą kluseczką, reszta ujdzie:) hmmm.... najwazniejsze to szczerosc i milosc z jego strony, wazne jest równiez to zeby mnie szanował i zebym była dla niego najważniejsza.