Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:20
fajnie jest kiedy chlopak mowi "kocham cie" ale tak sam z siebie bo moi eks, tak sami z siebie tego nie poiedzieli ;( Fajnie tez jest wtedy jak od czasu do czasu chlopak da jakis prezencik np. mala roze
_________________ "...Jest taki dzien i kazdy tak ma, ze czasem jest zle, ze jakos nie tak. Lecz potem jest noc i znowu jest dzien i uwierz mi ze usmiechniesz dzis sie..."
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 30 Cze 2008 Posty: 25 Skąd: z Doliny III Życia
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 12:07
mów jej komplementy ^^ "śliczne masz oczy" "ładnie dziś wyglądasz" "kocham twój uśmiech" ale wiesz... nie mów jej tego, jeśli ten uśmiech Ci się w ogóle nie podoba...
Kup jej kwiatka ^^
Zaproś ją na romantyczny spacer do parku, lasu, na plażę
Przygotuj piknik na jakiejś ładnej łące. Zerwij jej tam kwiatka i czule włóż za ucho ) delikatnie je przy tym muskając
Wybierzcie się na rowerki ^^ albo czuły spacer ^^
ajć... milcząc ) ah.. to jest dopiero ROMANTICO
Bądź szczery, a miejsce spotkania wybieraj z prawdziwą skrupulatnością. Na pewno oczarował by mnie spacer przy zachodzie słońca nad przepięknym jeziorem.... Ostatnio strasznie tęsknię za typem 'romantyków'... Chłopcy, sprawcie bym w jakikolwiek sposób uwierzyła, ze jakiekolwiek ideały chodzą po tym świecie ;') Bierzcie te dziewczyny na wycieczki, czarujcie je, kochajcie. Niech na świecie będzie kolorowo
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Maj 2008 Posty: 10 Skąd: z Księżyca
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 00:19
Ugotuj coś specjalnie dla niej! To dopiero będzie poświęcenie! Tylko żeby ona chociaż dotrwała do deseru, a nie że padnie po pierwszym kęsie. xD
Jak na razie chyba najromantyczniejsza rzecz, która mnie spotkała, to ta gdy chłopak zabrał mnie na spacer "w niezwykłe miejsce" i nad malutkim, leśnym jeziorkiem przeczytał mi wiersz, który napisał specjalnie dla mnie, a później dał mi bukiet polnych! kwiatów:) cudowne uczucie, aż się rozmarzyłam na samo wspomnienie...
Przede wszystkim spędzajcie ze sobą dużo czasu!!!
Zabierz ją na spacerek w jakieś romantyczne miejsce, mów jej komplementy (TYLKO SZCZERZE!), czasem mały prezencik... i często mów jej, że ją kochasz, ale pierwszy (sam z siebie) a nie czekając aż ona Ci to powie!!!
POWODZENIA!!!
jak spotykasz sie z dziewczyną .. mozesz powiedziec ze Fajnie wygląda ... powiedziec ze ja kochasz ale to wtedy gdy naprawde to czujesz nie żucaj słw na wiatr ....