Wysłany: Sro Maj 28, 2008 15:54 Romantyczne i nie tylko sposoby aby oczarowac dziewczyne :)
Jakie znacie romantyczne i nie tylko sposoby, aby dziewczynie zrobiło sie miło, zeby wiedziała, iz naprawdę nam na niej zalezy(nie tylko słowa), moze jakies przyklady co ozywiają związek, aby nie bylo monotoni - cos nietypowego po czym dziewczyna bedzie oczarowana. Prosze podawajcie własne przyklady
Trochę głupio jest udawac kogoś...;p Albo mieć przygotowane jak byś czytał rozmówki/tematy Najlepiej jest, aby dziewczyna zaakceptowała chłopaka takiego, jakim jest(i na odwrot). A jak jej/jemu coś sie nie podoba, to już inna para kaloszy :O
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Trochę głupio jest udawac kogoś...;p Albo mieć przygotowane jak byś czytał rozmówki/tematy Najlepiej jest, aby dziewczyna zaakceptowała chłopaka takiego, jakim jest(i na odwrot). A jak jej/jemu coś sie nie podoba, to już inna para kaloszy :O
Tu chyba nie chodzi o całkowitą zmianę, lecz jakieś romantyczne przebłyski Przecież chyba każda dziewczyna lubi jak facet da jej od czasu do czasu jakiś dowód miłości. Kwiaty czy upominki to standart, ale jest wiele innych sposobów. Wcale nie musi być to coś materialnego. Czasem dla niej najcenniejszy jest czas spędzony razem z ukochanym, po prostu. Czasem, że pomożesz jej, zrobisz coś za nią lub dla niej. Innym razem, miły gest, czuły dotyk, komplement. Kobieta lubi poczuć się kochana...
Do diabła, ależ się rozmarzyłam
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Wyczuj co jej przeszkadza, a co sprawia radość i doprowadza ją do szaleństwa Wtedy zacznij coś działać. Zrób coś bardziej oryginalnego niż podarunek kwiatka, zaskocz ją One lubią niespodzianki, chociaż niektóre się do tego nie przyznają i twierdzą, że jest wręcz odwrotnie
Wiek: 16 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 13 Skąd: Z kosmosu
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 19:45
Np. jak przyjdą Walentynki (urodziny, dzień kobiet itp.) podaruj jej coś zrobionego własnoręcznie, włóż w to serce ;d Ja osobiście ucieszyłabym się z czegoś takiego bo wiedziała bym, że chłopak robił to specjalnie dla mnie, a nie poszedł do sklepu i po sprawie ;p
_________________ na koniec świata mogę iść, z kimś takim jak Ty.
Pewnie, ze już dałem jej róże bez okazji mysle nad jakimś szalonym pomysłem cos takiego fajnego, na luzie, co bardzo ale to bardzo jej sie spodoba, bedzię wręcz zachwycona
Najlepiej, to bym radziła mym prawiekobiecym instynktem, być sobą i dawać ładne prezenty. Jednak nie przyzwyczajać kobiet do tego, bo potem będą dziwne sprawy. I w zasadzie, brać pannę w fajne miejsca, kobiety to lubią.
_________________ I lie awake watching your shoulders
Move so softly as you breathe
With every breathe you're growing older
But that is fine if you're with me
I pledge to wake you with a smile
I pledge to hold you when you cry
I pledge to love you till I die
Till I die
Bądź oryginalny, ta dziewczyna już na pewno wie, że zabierzesz ją do kina/restauracji/spacer po parku... nie wiem jak wy, ale gdybym ja był dziewczyną to na pewno więcej bym się z takim chłopakiem nie umówił, zróbcie coś szalonego, fajnego o czym będzie pamiętała do końca życia.