Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:31 summer love ;)
no więc.
wakacji przyszedł czas.
więc temat na czasie :
co sądzicie o wakacyjnych, kolonijnych miłostkach?
macie sposoby na zawieranie kontaktów na obozach? ;}
czy taka historia ma szanse przerodzić sie w coś 'większego'?
ps.
wpisywałam przez 5 minut synonimy słowa : obóz, ale nic nie wyszukało więc mam nadzieje że nie nabiłam tematu
_________________ This will be an everlasting love, babe <3
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:36
Cytat:
Kurczę tu by się Misha przydał. Ja większość ludzi poznaję na stołówce, jedzenie łączy i dzieli.
Tak troszkę poważniej. Poznałem kilka osób, z którymi utrzymuje ciągły kontakt, ale żadnych miłostek nie doświadczałem. Czy one mają szanse na przetrwanie to zależy od kochanków, nie teorii czy statystyk.
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:45
a czy uważacie że niezobowiązujące obozowe czułości są złe?
moja koleżanka wyznaje zasadę że 'przelizanie się' nie jest wcale złe.
a wy co o tym sądzicie?
_________________ This will be an everlasting love, babe <3
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:50
lovely. napisał/a:
Na każdej kolonii,obozie itd nawiązywałam bliższe znajomości z chłopakami :p
Raz pamiętam w 2 gim ( z 2 na 3 klase w wakacje) byłam na obozie :p Poznałam tam takiego fajnego chłopaka.. hm.. Tomek chyba miał na imię latał za mną całe 2 tyg.. ja za nim też heh ale dopiero w ostatni dzień się pocałowaliśmy i to w nocy heh to było niezłe przeżycie później przez jakies 2 miesiące utrzymywaliśmy kontakt a później cisza ale miło to wspominam w sanatorium też paru chłopaków miałam w sumie jak dla mnie wakacje to okres zabawy i nie ma co się przejmować
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Hehe letnie przygody sa bardzo przyjemne i fajne, bardzo miło wspominam kazdą osobe poznaną w wakacje nad morzem, poprzez kolonie za małolata po wyjazdy z kumplami nad morze, zobaczymy co bedzie w te wakacje, jak na razie nie mam planów wiec cholera wie
_________________ żołnierze idealni pod folią wszyscy sterroryzowani
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 29 Maj 2008 Posty: 488
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 08:37
Eeee, zakochać się to nie, żadnych wakacyjnych lowe ani nic.
Za to kontakty mam, nawet międzynarodowe, bo te najfajniejsze trzy siedzą na Ukrainie, i miało mi być dane zobaczyć ich w te wakacje w Niemczech, ale sama zrezygnowałam z wyjazdu tam, więc może kiedy indziej.
A co do tego 'przelizywania się'. No jak musi, to niech się liże. Ale obejdzie się bez tego.
czy taka historia ma szanse przerodzić sie w coś 'większego'?
Ja nie lubie wakacyjnych miłości. Nie kręcą mnei przelotne znajomosci. Jeśli sie zakochuję, to na wieki.
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Miłostki, ale wolę słowo zauroczenia. Nie uważam tego za coś pięknego, ponieważ potem więcej z tego płaczu niż szczęścia.
[ Dodano: Sro Cze 18, 2008 11:15 ]
'a czy uważacie że niezobowiązujące obozowe czułości są złe?
moja koleżanka wyznaje zasadę że 'przelizanie się' nie jest wcale złe.
a wy co o tym sądzicie?'
Jeśli ona się na to godzi, to jej sprawa. Będzie miała tylko spory problem, jeśli uważa,że to nie ejst złe jak bedzie miała chłopaka. Ja uważam takie dziewczyny za.. nie szanujące się, ładnie mówiąc
_________________ 'Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami, otaczani szarymi problemami, osądzani pochopnie..'
Zależy od dziewczyny/chłopaka... i przedziału wiekowego.
Dla "młodszych" takie miłostki kończące się jednym pocałunkiem to fajna sprawa, wspomnienia, itp...
Dla nieco "starszych" tego typu miłości nie są zbytnio pociągające bo przecież różnica np. 100km to niezbyt ciekawa perspektywa na przyszłość, ale taki mały flirt.... czemu nie.
Dla jeszcze innych takie miłości kończą się ciążą.
Różnie to bywa.
_________________ "Nie muszę robić niczego czego nie chcę...
Teraz wszystko jest dla mnie możliwe"