Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:06
lila18 napisał/a:
Ciekawią mnie wasze opinie.Czy uwierzylibyście facetowi który ma np. 29 lat ze jeszcze nigdy się nie kochał???Mój stwierdził że jestem jego pierwszą kobietą itd podchodze do tego z pewnym dystansem..może i jest to prawda ale który facet wytrzymałby tyle czasu bez takiej przyjemności??
a co Ci szkodzi nie wierzyć?
Szukacie problemów na siłę.
Chyba masz swój rozum i Cię do seksu nie zmusi.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:57
Cytat:
Dziwne to troche(bardzo), ale skoro tak mówi, to dlaczego mu nie uwierzyć? Po co miałby kłamać?
Mnie też to dziwi,teraz mało który nastolatek jest prawiczkiem.. takie czasy.
Może chciał wywrzeć na Tobie dobre wrażenie,że nigdy się nie kochał i nie jest z tych co szukają dziewczyny tylko po to by uprawiać z nią seks.Ja bym na Twoim miejscu go zapytała jeszcze raz,albo porozmawiała tak szczerze
[ Dodano: Sro Sie 27, 2008 10:01 ]
lila18 napisał/a:
sama juz nie wiem ale odniosłam wrażenie ze to że jeszcze tego nie robił było dla niego czymś kłopotliwym i niechetnie mi się z tego wierzył.
No to może rzeczywiście jest tym prawiczkiem.. sama już się pogubiłam
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
Gdzie to wyczytałaś?
W "Bravo" ?
Słuchaj, nie każdy chłopak jest taki, że od razu idzie z dziewczyną do łóżka.
Niby masz 18 lat, a takie farmazony wygadujesz.
Boże, jak ja nie lubię kiedy chłopaków sprowadza się do jednego ;P ... (tak, tak, panowie, możecie czuć się zaszczyceni- bronię Was. ;] ) .
Cytat:
Może nie wiedział do czego służy wacek.
Sia la la.
Wiesz, istnieją też inne powody ;D.
Może nie spotkał po prostu odpowiedniej kobiety? ^_^
Jak dla mnie... to piękne.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 10:17
Lady_Hate napisał/a:
Gdzie to wyczytałaś?
W "Bravo" ?
Pudło. w 'Dziewczynie'
A Ty masz 15 lat i myślisz że pozjadałaś wszystkie rozumy,jak nie wiesz w czym rzecz to po co się odzywasz?
Nie chodziło mi o 12-13 latków,ale 16-19.
[ Dodano: Sro Sie 27, 2008 11:18 ]
Lady_Hate napisał/a:
Słuchaj, nie każdy chłopak jest taki, że od razu idzie z dziewczyną do łóżka.
A gdzie ja napisałam że kazdy chłopak chodzi z dziewczyną do łóżka?Problem z czytaniem ze zrozumieniem się pojawia,a przydało by Ci się nad tym popracowac w koncu testy gimnazjalne przed tobą
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
łuchaj, nie każdy chłopak jest taki, że od razu idzie z dziewczyną do łóżka.
Cytat:
Bez komentarza. Twoi rówieśnicy zapewne nie. Ale poczekaj aż będziesz miała gdzieś 17 lat. Wtedy nas poprzesz.
rozkołysz świat napisał/a:
A Ty masz 15 lat i myślisz że pozjadałaś wszystkie rozumy,jak nie wiesz w czym rzecz to po co się odzywasz?
O.
Wiem, że wiek nie jest wyznacznikiem w ocenianiu ludzi, ale odnoszę wrażenie, że nawet nie wiesz o czym mówisz.
Co do tematu. Ja znam 22letniego prawiczka. I jakiś nieteges jest. Nie wiem czy bym mu wierzyła. Czy ten Twój to całkiem normalny facet?
I muszę się zgodzić z sorencią.
sorenta napisał/a:
dla mnie facet który ma już 29 lat i jest prawiczkiem albo wczęsniej był gejem i mu sie odmieniło albo jakiś felerny jest no nie wiem
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Mogę Cie zapewnić że jest jak najbardziej normalny...
Lady_Hate napisał/a:
Wiesz, istnieją też inne powody ;D.
Może nie spotkał po prostu odpowiedniej kobiety? ^_^
Jak dla mnie... to piękne.
Właśnie tak mi powiedział..wsumie rozmawiałam z nim i nie mam powodu żeby mu nie wierzyć..a jednak niepewność jest ale jej chyba nigdy się nie pozbedę..
Aguś napisał/a:
Chyba masz swój rozum i Cię do seksu nie zmusi
Owszem nie zmuszal mnie to była nasza wspólna decyzja i wspominam te chwile bardzo miło;)
_________________ "Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść
To przecież dobrze, dobrze o tym wiem
Chciałbym umrzeć przy Tobie"
Ciężko stwierdzić, chociaż ja nie wiem czy wierzyłabym, że 29 letni facet nie uprawiał jeszcze seksu. Chociaż może mówi prawdę, może czeka na tą jedyną.
_________________ Gdy patrzę w lustro widzę egoistkę-
Widzę siebie...
Mówią że jesteś Boże-
Więc modlę się do Ciebie ...
Może to typ wrażliwca, który nie zrobił tego z jakąkolwiek dziewczyna tylko dlatego, żeby nie być prawiczkiem, może czekał na wielką miłość, którą jesteś Ty
są jeszcze tacy ??? .może mam troche feministyczne podejście ale dla mnie facet który ma już 29 lat i jest prawiczkiem albo wczęsniej był gejem i mu sie odmieniło albo jakiś felerny jest no nie wiem . ja mysle że w wieku 25 już nie ma prawiczków a Ty mówisz że 29 .. nie wiem zresztą tego nie sprawdzisz
To zależy jeszcze w jakim towarzystwie się obraca,ale podejrzewam że niebawem jej zdanie się diametralnie zmieni :p życie jest brutalne niestety :]
No, może, nie wiem.
Chodziło mi o to, że nie masz wrzucać każdego chłopaka do jednego wora.
Może nie jestem jeszcze dorosła i nie wiem prawie niczego w tych sprawach, ale to nie zmienia faktu, że nie wszyscy są tacy sami.
lila18 napisał/a:
Właśnie tak mi powiedział..wsumie rozmawiałam z nim i nie mam powodu żeby mu nie wierzyć..a jednak niepewność jest ale jej chyba nigdy się nie pozbedę..
Obserwuj go.
Jeśli zachowuje się niepewnie, to znaczy, że mówi prawdę.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.