Wysłany: Wto Sie 26, 2008 18:10 Wiek faceta a sex???
Ciekawią mnie wasze opinie.Czy uwierzylibyście facetowi który ma np. 29 lat ze jeszcze nigdy się nie kochał???Mój stwierdził że jestem jego pierwszą kobietą itd podchodze do tego z pewnym dystansem..może i jest to prawda ale który facet wytrzymałby tyle czasu bez takiej przyjemności???
_________________ "Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść
To przecież dobrze, dobrze o tym wiem
Chciałbym umrzeć przy Tobie"
Ale, że co? Geje nie uprawiają seksu, czy mówisz o przypadku lila18?(o tą pierwszą kobietę) ;] A zresztą, co by mu się tak nagle odmieniło? :F (ofkoz no off, czysto teoretycznie mówię ;])
_________________ I hate people. But I love gatherings.
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 18:30
Cytat:
który facet wytrzymałby tyle czasu bez takiej przyjemności???
Mła. Podobno do zakonu idę.
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 18:44
Cytat:
Po co miałby kłamać?
Wszyscy kłamią.
[ Dodano: Wto Sie 26, 2008 19:46 ]
Po co? Bo to wygodne.
Konfucjusz
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 19:14
Szeherezada napisał/a:
Może to typ wrażliwca, który nie zrobił tego z jakąkolwiek dziewczyna tylko dlatego, żeby nie być prawiczkiem, może czekał na wielką miłość, którą jesteś Ty
są jeszcze tacy ??? .może mam troche feministyczne podejście ale dla mnie facet który ma już 29 lat i jest prawiczkiem albo wczęsniej był gejem i mu sie odmieniło albo jakiś felerny jest no nie wiem . ja mysle że w wieku 25 już nie ma prawiczków a Ty mówisz że 29 .. nie wiem zresztą tego nie sprawdzisz
Mógłby się bać, że gdy wyjawi prawdę, to dziewczyna go zostawi
Hmm...sama juz nie wiem ale odniosłam wrażenie ze to że jeszcze tego nie robił było dla niego czymś kłopotliwym i niechetnie mi się z tego wierzył..wiem też że przede mną spotykał sie chyba tylko z dwoma dziewczynami...faceci to skomplikowane istoty ale mogę zapewnić że on gejem napewno nie jest;)
_________________ "Jeśli muszę i wybrać będę mógł jak odejść
To przecież dobrze, dobrze o tym wiem
Chciałbym umrzeć przy Tobie"
.może mam troche feministyczne podejście ale dla mnie facet który ma już 29 lat i jest prawiczkiem albo wczęsniej był gejem i mu sie odmieniło albo jakiś felerny jest no nie wiem .
Głupio gadasz.
Po pierwsze: nic bym nie powiedziała, gdybym spotkała 29- letniego prawiczka.
Jego życie seksualne lub jego brak to nie moja sprawa.
Każdy dba o siebie.
A ktoś kto wtrąca swoje szanowne cztery litery do cudzego życia jest dla mnie żałosny.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 19:55
a ja znam 29-o letniego prawiczka, a nawet starszych...;p
a tak na serio, wszystko w tym świecie jest możliwe. Może facet jest głębokiej wiary i czeka na swoją żonę?
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 20:25
Lady_Hate napisał/a:
nic bym nie powiedziała, gdybym spotkała 29- letniego prawiczka.
ja też bym mu nic nie powiedziała a co myślałaś że go bym wyśmiała ??
Mnie też nie obchodzi życie seksualne innych ziemian tylko o tym jest temat po prostu