Sądzę, że na razie to Ty jesteś co najwyżej zauroczony, bo nie wierzę w takie nagłe zakochiwanie się : ).
Kiedy zaakceptujesz wszystkie jej wady i zalety i będziesz chciał spędzać z nią każdą wolną chwilę, wtedy możesz śmiało stwierdzić, że jesteś zakochany.
Z resztą, serduszko samo Ci to da znać : ).
rossik07 napisał/a:
a jeszcze mam pytanie? czy sa jakies w ogóle szanse jezeli ona jest o glowe wyszsza ode mnie?
Oj, wysoka dziewczyna .
To może wyglądać śmiesznie, ale nie przejmuj się tym .
Jeśli jest spoko, nie będzie jej to przeszkadzać.
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.
a jeszcze mam pytanie? czy sa jakies w ogóle szanse jezeli ona jest o glowe wyszsza ode mnie??
To zalezy. ja bym cię z miejsca skreśliła. Ale mozę ona jest inna
Rok różnicy nie gra roli, sama jestemz młoidszym chłopakiem.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Również u mnie nie miałbyś szans. Ale mam koleżankę, która ma 18 lat, a spotyka się z 16latkiem. I jest od niej niższy. Co prawda nie o głowę, ale jednak.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!