Jestem w dołku! :,( Mam pewien następujący problem: Moja koleżanka z klasy, w moim wieku bardzo mnie lubi tzw. siedzi ze mną na chemii,matematyce,historii i innych, a gdy mój kolega chce abym z siadł(oczywiście chodzi tu o przedmioty z których on nic nie kapuje) to ona mu mówi, że nie da mnie. ostatnio(teraz jestem chory) gadalismy i powiedziałem ze nie wiem czy bede we wtorek na lekicjach bo jestem przeziebiony, a jej bardzo zalezało abym był... Czuję, że ją kocham, ale nie wiem czy ona też. Jak to sprawdzić? Proszę o pomoc...
_________________ Kto prawdziwie kocha,
ten nie troszczy się o
nagrodę za swą miłość,
lecz tylko o to,
by kochać coraz lepiej...
Co Wy dziewczyny chciałybyście usłyszeć od chłopaka? proszę o info, bo najprawdopodobniej pojde z nia 24.X na High School Musical a potem na pizze... ale komplementy? proszę o radę.
[ Dodano: Sro Paź 01, 2008 16:18 ]
Tylko.Ja93 dzięki za pomoc! a co Wy myslicie, czy cos z tego będzie?
ten nie troszczy się o
nagrodę za swą miłość,
lecz tylko o to,
Pomogła: 17 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Marchewkowe pole ^^
Wysłany: Sro Paź 01, 2008 19:37
bartezbb14 napisał/a:
najprawdopodobniej pojde z nia 24.X na High School Musical a potem na pizze... a
No i pozytywnie Tak trzymaj
Powiedz jej że ładnie wygląda,praw jej komplementy podczas rozmowy to samo wyjdzie :p
Ważne żebyś się nie wstydził,ale był sobą
_________________ ~~ Zanim w popiół się zmienię
Chcę być wielkim płomieniem
Chcę się wzbić ponad świat
Hen, do gwiazd
Ogrzać niebo marzeniem~~
jestesmy na maxa zaprzyjaznieni...;D po prostu spytam się czy ma czas lub czy nie ma ochoty na film w kinie itd. chyba zapytam po lekcjach..;D albo na przerwie.. zobaczę .. spadam dzięki za info
ten nie troszczy się o
nagrodę za swą miłość,
lecz tylko o to,