_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Dziewczyno, czy ty wiesz, co to jest miłosc? Bo z tego co widze, to nie ;/ Zerwij z nim ale nie po chamsku, bo ty się nieźle bawisz a on może cierpieć. Najlepsze rozwiązanie. Widać, że go nie kochasz i chodzisz z nim, żeby mieć chłopaka, nic więcej.
DOROŚNIJ!!!
_________________ Czas nie leczy ran, a przyzwyczaja do bólu...
To do mnie? . Przeczytałam.
Napisałam że, on powinnien ją zostawić bo, dziewczyna chyba nie wie na czym polega miłość. I nie dziwie się że, jest zazdrosny jak ona nie przebywa z nim tylko z innymi kolegami. I raczej tylko się w nim zauroczyła..
_________________ _.ej , zaciągam się Tobą choć nie palę ! < 3
To do mnie? . Przeczytałam.
Napisałam że, on powinnien ją zostawić bo, dziewczyna chyba nie wie na czym polega miłość. I nie dziwie się że, jest zazdrosny jak ona nie przebywa z nim tylko z innymi kolegami. I raczej tylko się w nim zauroczyła..
Zupka napisała to samo, tylko z trochę innej perspektywy ; ] Ale zamysł jest ten sam.
Ohh ale normalnie powiem tak żal.pl dziewczyno weź się opamiętaj poszłaś do kina z innym chłopakiem a swojego zostawiłaś bo? bo nie chciałaś z nim iść?! przecież to żenujące.. Jesteś jeszcze bardzo nie dojrzała Lepiej zerwij z nim jak On ma się przez Ciebie męczyć..
_________________ "Wolność - to oddech życia." - Alfred Delp
Martynkaa14 napisał/a:
clbsPrawda napisał/a:
Może zamiast chodzic do kina z kolegami, idź z chłopakiem? -.-
A może nie chce .? hęę.. .?!.
Skoro nie hccesz z nim wychodzić, albo wstydzisz się go tak bardzo, że nie chcesz z nim wychodzić to przepraszam bardzo ale dlaczego Ty z Nim w ogóle jesteś? A po za tym, jeśli się ma chłopaka to chyba nie powinno się bardzije myśleć o kolegach niż o nim? Ja nie mogłabym teraz iśc z jakimś kolegą do kina, kiedy mam swojego chłopaka z którym mogę tam iść.
Ty jesteś strasznie niezdecydowana chyba i sama nie wiesz co chcesz a chodzisz z nim chyba tylko dlatego żeby mieć chłoapka. Co za egoizm.
_________________ Zabierz mnie ze sobą, Ja umrę przy Tobie.
Jesli jest zazdrosmy to nie znaczy nic innego jak to ze Cie na prawdę kocha ! Wiem bo sam kocham moja dziewczyne i jestem o nia zazdrosny, nieraz az za bardzo ale nic na to nie poradze. Jesli wolisz sie spotykac z innymi chłopakami to twoje uczucia do niego raczej szczere nie sa, wiec zostaw go lepiej bo mu łamiesz serce albo zmien zachowanie w stosunku do niego