A teraz tak. Kochasz ją? Tak szczerze i prawdziwie? Jeśli ta miłość jest faktycznie miłością to daj dziewczynie spokój.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
pojechałem do kwiaciarni podałem im jej adres zapytałem czy jest możliwość w nocy zeby ktos podjechał i pocichutku cały chodnik od dzwi wyjsciowych az do furtki ozdobili różami tak zeby niemożna było przejść naprawde pięknie to wyglądało (jak kogośinteresuje cena to za 470czerwonych róż
oooooooo jaaaaaaaa Cieeeeeeeee .. tez tak chce nio nie wiem porozmawaj z nia , np. przy kawie
Może i jest do dupy , bo problem jest trochę do dupy. Nie dotyczy nas tylko Ciebie i przypuszczam, że każdy załatwia takie problemy sam o ile jest to prawdziwy problem. Bo jak widzę ile wydałeś na kwiaty, to ja Ci mówie że mi było szkoda jak wzialem dziewczyne na hamburgera za 5 zł ...
No ale mniejsza o to, do rzeczy ja bym spróbował z nią pogadać w 4 oczy, jeśli nie chciała by Cie wpuscic do domu czy w ogóle spotkac, to uzyj do pomocy jakiejs jej kolezanki, niech sie z nia ustawi w ustronnym miejscu a zamiast niej przyjdziesz Ty. Potem pogadaj z nia i powiedz jej jak bedzie chciala od Ciebie uciec czy cos, zeby chociaz Cie wysluchala a potem nie bedziesz juz jej wiecej zawracal tylka. Powiedz jej to co nam, ze jest calym Twoim zyciem, ze ciagle jest w Twojej glowie, ze nie pozwala Ci to normalnie zyc, ze zalujesz swojego bledu i powiedz jej, ze zgubila Cie ta pewnosc siebie w pewnym momencie, czules sie tak dowartosciowany, myslales ze mozesz miec kazda lecz wszystkie, ktore mogles miec mialy tylko fajne opakowanie ( wygląd ) ale pusto w srodku. Jedyną która miała obie cechy była tylko ona i ze tylko z nia mozesz byc szczesliwy. Powiedz jej takze, ze gdybys tylko mial taka moc bogatszy w dzisiejsza wiedze, cofnalbys czas i ugryzl sie w jezyk bo w momencie, ktory to powiedziales runelo cale Twoje zycie. Zapytaj jej po tym wszystkim czy jest szansa, ze Ci to wybaczy - wiadomo nie bylo by latwo ale czas leczy rany, a w niektorych sprawach czlowiek zasluguje na druga szanse. Przepros tez za te kwiaty, powiedz ze glupio postapiles myslales, ze zaimponujesz jej efektem wizualnym podczas gdy ona pewnie wolalaby uslyszec cos prosto z Twojego serca, cos znacznie wartosciowszego niz roze. Popros ja aby zadecydowala i obiecaj jej, ze jesli tylko kaze Ci odejsc tak zrobisz i nie bedziesz jej juz wiecej nekał, ale niech wie ze Ci bardzo na niej zalezy.