forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zrobiłem błąd 2 lata temu ciągle załuje mych słów
Autor Wiadomość
Szehe 
Moderator
Bomba czuła na dotyk

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 18:46   

bellamuerte napisał/a:
PS - może i masz 20 lat, jak pomnożysz przez 2...

Chyba podzielisz ;-)

A teraz tak. Kochasz ją? Tak szczerze i prawdziwie? Jeśli ta miłość jest faktycznie miłością to daj dziewczynie spokój.
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania...

HEY

Angelika 
Początkujący

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 18:47   

Smyq20 napisał/a:
pojechałem do kwiaciarni podałem im jej adres zapytałem czy jest możliwość w nocy zeby ktos podjechał i pocichutku cały chodnik od dzwi wyjsciowych az do furtki ozdobili różami tak zeby niemożna było przejść naprawde pięknie to wyglądało (jak kogośinteresuje cena to za 470czerwonych róż

oooooooo jaaaaaaaa Cieeeeeeeee .. tez tak chce nio nie wiem porozmawaj z nia , np. przy kawie :)

Narcyz
Nowicjusz

Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 20:28   Re: Zrobiłem błąd 2 lata temu ciągle załuje mych słów

Smyq20 napisał/a:

[ Dodano: Wto Wrz 23, 2008 23:05 ]
wszystko dzieje sie jak w filmie.

masz odpowiedz zrob jak w filmie

Smyq20
Nowicjusz

Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 22:22   

MM super ta strona jest do dupy:) dzieki za pierdoły widze ze same dzieci tutaj sa co sie wywyższajaortografia haha:D powodzenia

Baltimore 
Amator
Baltimore 4 ever

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 01:11   

Może i jest do dupy , bo problem jest trochę do dupy. Nie dotyczy nas tylko Ciebie i przypuszczam, że każdy załatwia takie problemy sam o ile jest to prawdziwy problem. Bo jak widzę ile wydałeś na kwiaty, to ja Ci mówie że mi było szkoda jak wzialem dziewczyne na hamburgera za 5 zł ... :)

No ale mniejsza o to, do rzeczy ja bym spróbował z nią pogadać w 4 oczy, jeśli nie chciała by Cie wpuscic do domu czy w ogóle spotkac, to uzyj do pomocy jakiejs jej kolezanki, niech sie z nia ustawi w ustronnym miejscu a zamiast niej przyjdziesz Ty. Potem pogadaj z nia i powiedz jej jak bedzie chciala od Ciebie uciec czy cos, zeby chociaz Cie wysluchala a potem nie bedziesz juz jej wiecej zawracal tylka. Powiedz jej to co nam, ze jest calym Twoim zyciem, ze ciagle jest w Twojej glowie, ze nie pozwala Ci to normalnie zyc, ze zalujesz swojego bledu i powiedz jej, ze zgubila Cie ta pewnosc siebie w pewnym momencie, czules sie tak dowartosciowany, myslales ze mozesz miec kazda lecz wszystkie, ktore mogles miec mialy tylko fajne opakowanie ( wygląd ) ale pusto w srodku. Jedyną która miała obie cechy była tylko ona i ze tylko z nia mozesz byc szczesliwy. Powiedz jej takze, ze gdybys tylko mial taka moc bogatszy w dzisiejsza wiedze, cofnalbys czas i ugryzl sie w jezyk bo w momencie, ktory to powiedziales runelo cale Twoje zycie. Zapytaj jej po tym wszystkim czy jest szansa, ze Ci to wybaczy - wiadomo nie bylo by latwo ale czas leczy rany, a w niektorych sprawach czlowiek zasluguje na druga szanse. Przepros tez za te kwiaty, powiedz ze glupio postapiles myslales, ze zaimponujesz jej efektem wizualnym podczas gdy ona pewnie wolalaby uslyszec cos prosto z Twojego serca, cos znacznie wartosciowszego niz roze. Popros ja aby zadecydowala i obiecaj jej, ze jesli tylko kaze Ci odejsc tak zrobisz i nie bedziesz jej juz wiecej nekał, ale niech wie ze Ci bardzo na niej zalezy.

bellamuerte 
Przyjaciel forum
te dejo Madrid

Pomogła: 37 razy
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 07:40   

Szehe napisał/a:
bellamuerte napisał/a:
PS - może i masz 20 lat, jak pomnożysz przez 2...

Chyba podzielisz ;-)

10 x 2 = 20.
pomnożysz. :DD

Jurik 
Początkujący

Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 11:47   

Ja bym lasce nie powiedział że jest głupia, a Ty jej z takim tekstem ;/. Zero szacunku, zero !! Wątpie żeby z Toba była ;) .

Angelika 
Początkujący

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 19:48   

Cytat:
MM super ta strona jest do dupy:) dzieki za pierdoły widze ze same dzieci tutaj sa co sie wywyższajaortografia haha:D powodzenia

wez sie zastanow moze masz te 20 lat ale kazdy idiota wie ze jest " kurwo " to dziewczyny nie mowi :/

jestes nie dojrzały jak na swoj wiek

Odpowiedz do tematu