_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1234 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 22:16
haha xD Akurat nie zwróciłam uwagi jak miałam 666 postów ale wiem, ze niedawno miałam 69 xD
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 516 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 09:22
ZeuS, a jak cie na prawde opętał ?
wczoraj jechałam z ankamal samochodem i kolo miał w rejestracji "666" a jak sie na niego spojrzałam, to mi posłał takie spojrzenie, z taką pogardą i miną.. jakby koleś był opętany normalnie ! xD
[ Dodano: Czw Sie 23, 2007 09:23 ]
czy jest na sali egzorcysta?
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1012 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 10:56
hmm co do takich dziwnych znaków.. zaczynam sie obawiac bo przez jakis rok zauwazylam ze budze sie zawsze w godzinach np. 3.33 albo 4.44 ... jak za dnia spojrze na zegarek to jest np. 23.23 albo 15.15 smsy od chlopaka zawsze dostaje 22.22 ...
i tak jest coraz czesciej
Nie bój się Nesca, to ylko oznaka, ze ktoś Cię kocha
Szeche
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc