Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pią Sie 10, 2007 20:49
Niezłe kawały. Dawno się tak nie uśmiałam xD
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Idzie facet i całuje wszystkie nadjeżdżające tramwaje. Policjant pyta "czemu pan całuje tramwaje ?!" a on odpowiada " bo wczoraj jeden przejechał mi teściową i zapomniałem, który..."
Do domu wpada uradowany mąż.
Mówi do żony:
- Kochanie wygrałem w totka.
Żona siedzi cicho i nagle mówi:
- Mamusia nie żyje.
Na to mąż krzyczy z radości:
- Ja [automat-cenzura] kumulacja.
Wchodzi Kowalski do domu teściowej i widzi ją z miotłą w ręce. Po chwili pyta:
-mamusia sprząta czy odlatuje????
Matka mówi do córek:
- Oj, oj coś mi się wydaje, że macie złych mężów! Chyba ich sprawdzę.
- Dobrze mamusiu! - odpowiedziały córki.
Teściowa idzie do pierwszego zięcia,
wchodzi do studni i krzyczy:
- RATUNKU! NA POMOC! TOPIE SIĘ!
Zięć przybiega, ratuje teściową, a ona mówi: - Dostaniesz nagrodę!
Nazajutrz zięć patrzy, a tam FIAT 126p z tabliczką na której jest napisane:
- Kochanemu zięciowi - Teściowa!
Idzie do drugiego wchodzi do studni i krzyczy:
Zięć przybiega, ratuje teściową, a ona mówi:
- Dostaniesz nagrodę!
Nazajutrz zięć patrzy, a tam także FIAT 126p z tabliczką na której jest napisane:
- Kochanemu zięciowi - Teściowa!
Teściowa pewna siebie idzie do trzeciego wchodzi do studni i krzyczy:
Jednak zięć, zamiast pomóc, krzyczy:
- To się top!
Nazajutrz zięć patrzy, a tam
nowiutki MERCEDES najnowszej klasy z wszystkimi bajerami i tabliczką
-KOCHANEMU ZIĘCIOWI - TEŚĆ!
Mam nadzieję że się podoba
_________________ Wygląd się nie liczy, a skoro powstała sugestia, że podpis jest za długi, to lepiej go skrócić, by nie przeszkadzać w przeglądaniu forum!
rodzina pawianów je obiad. Nagle mama (pawianica) zwraca się do synka:
- Synku, jedz tego banana kulturalnie, nożem i widelcem, a nie tak jak ludzie - łapami!!!
[ Dodano: Sob Gru 22, 2007 14:25 ]
Jak się mówi na babcię w Unii??
- babUNIA
A jak powiedzieć dziecku aby szybko poszło spać??
- HonoLULU ;D
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Diabeł zaprowadził Polaka, Ruska i Niemca przed jaskinię, kazał każdemu wziąść jedną rzecz i wejść do środka.
Niemiec wziął karabin, Rusek hełm, a Polak latarkę.
Niemiec wchodzui pierwszy do jaskini i po chwili wybiega z krzykiem.
Z Ruskiem stało się tak samo.
Polak wchodzi do jaskini, wszędzie jest ciemno i słychać tylko głos "Zjem Cię i połknę w całości. Zjem Cię i połknę w całości." Zapala latarkę, patrzy, a tam pijak znęca się nad ogórkiem.
_________________ Nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest ich wart nigdy nie doprowadzi Cię do płaczu!
Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 96 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 19:38
autentyk:
"Jadąc dzisiaj do huty tramwajem miałem za zadanie przekazać pewnej bojowniczce jej przenośny dysk twardy na który nagrałem jej swoje akty, jak prosiła, i kilka filmów w których występowałem jako statysta, znaczy się od Anal Terror od 5 do 8 i nasz wspólny projekt z Gracjanem Roztockim pt. "Taplajmy się w błotku"...
Umówiliśmy się, że ona będzie czyhać na przystanku, a ja jej rzeczony dysk przekażę przez drzwi jak się tylko w tramwaju otworzą...
I tak zrobiłem... z okrzykiem:
ZAŁÓŻ TO NA SIEBIE!!! I PAMIĘTAJ DETONUJESZ SIĘ NA 2 PĘTRZE W SMYKU W DZIALE ZABAWKOWYM!!! MUSI BYĆ DUŻO LUDZI! WYŚLĘ CI SYGNAŁ SESEMESEM! LEĆ! ALLAH AKBAR !!!"
_________________ Człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły.