Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 16:49
mr.Radek, hehe;D
to na serio chyba ci z redakcji to wymyślają...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 09:44
aż żal mi takich ludzi, co w ogóle piszą listy do redakcji...
A.Camus
nie no jakieś 90%tych listów to fake i się nie ukazały w bravo tak naprawdę... Zresztą może ktoś kto czyta bravo sie wypowie i da skan jakiegoś prawdziwego smiesznego listu?
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 07:55
hehe znalazłam ostatnio jak sprzątałam stare gazetki bravo za czasu, kiedy miałam 12 lat i kochałam takie gazetki;p
I co dalej?
Postanowiłam powiedzieć pewnemu chłopakowi, że go kocham i pragnę z nim chodzić. Ale... o chodzeniu wiem tylko tyle, że chodzi się razem na miasto trzymając za rękę oraz obdarza uczuciami...
Skąd ta krew?
Niedawno zaczęliśmy współżyć. Dla obojga był to pierwszy raz. Wiedzieliśmy, że może polecieć krew i tak było. Kiedy zrobiliśmy to ponownie, krew znowu poleciała. Bardzo się przestraszyliśmy. Gdy chcieliśmy zrobić to trzeci raz, bardzo mnie bolało i leciała krew. Za każdym razem się zabezpieczaliśmy. Nie wiemy co mamy robić. Tylko nie piszcie żebym poszła do ginekologa albo porozmawiała z mamą bo to jest niemożliwe.... Marta
Pierwszy raz
Czy podczas pierwszego razu u dziewczyny zawsze pojawia się trochę krwi? Zrobiliśmy to z moim chłopakiem, ale nie krwawiłam. Czy wszystko ze mną OK? Dodam, że tak normalnie jestem zdrowa, tzn regularnie miesiączkuję, a współżyliśmy bez zabezpieczenia.
Nogi w kropki
Mam problem! Chodzę do 1 klasy gimnazjum i od niedawna golę nogi żyletką. Zauważyłam, że po jakimś czasie od tego zabiegu na nogach pojawiają się czarne kropki. Moja siostra mówi, że to od golenia żyletką i że powinnam usuwać włosy, stosując krem do depilacji. Czy to prawda? Jak pozbyć się kropek? Ewa 14 lat.
Niebezpieczne pieszczoty
Ostatnio całowałam się ze swoim chłopakiem, leżąc na nim. Nie rozbieraliśmy się, byliśmy w ubraniach. Te czułości bardzo go podnieciły, boję się że mogło dojść do wytrysku. Czy to możliwe, że sperma trafiła do mojej pochwy i czy mogłam zajść w ciąże? Julka 16 lat
trochę to śmieszne, ale przynajmniej na realu ukazały się w gazetkach;D
jak coś to mogę później skany wykonać;p
A.Camus
Niebezpieczne pieszczoty
Ostatnio całowałam się ze swoim chłopakiem, leżąc na nim. Nie rozbieraliśmy się, byliśmy w ubraniach. Te czułości bardzo go podnieciły, boję się że mogło dojść do wytrysku. Czy to możliwe, że sperma trafiła do mojej pochwy i czy mogłam zajść w ciąże? Julka 16 lat
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 14:43
Bęsik napisał/a:
nie no jakieś 90%tych listów to fake i się nie ukazały w bravo tak naprawdę...
tez tak myślę.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 14:53
ale te co ja dodałam to na serio było;D zrobię wam skana jak nie wierzycie;p
A.Camus
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 16:19
jest taki S.:) piszemy ze soba jakies 9 miesiecy juz, ale malo sie widzimy bo on chodzi juz do liceum a ja jeszcze w gim:| no ale jest fajniutki:)) chyba sie zakochalam:D on we mnie tez:)) ale nie mowimy sobie o tym bo mowimy ze to lepiej na zywo takie wyznania:D
tylko chodzi o to ze jak tylko sie widzimy to zzera nas cos... wstydzimy sie siebie jak nie wiem co:| stoimy tak i usmiechamy sie tylko:D to mile nawet;)
ale wracajac do tematu...
on byl w niemczech na wymianie jakies 2 tygodnie pisal mi eski i maila codziennie....
ale jak wrocil napisal ze mnie bardzo lubi i chce zebym wiedziala o ni wszystko... i powiedzial ze na jakiejs imprezie jakas niemka siedziala mu na kolankach i on ja cmoknal kilka razu ale tylko w policzek...
bylam strasznie zla...
ale nie gniewalam sie, a koncu nie moglam nawet , bo nie chodzimy ze soba, a wlasciwie sama odmowilam tego wczesniej....
ale mielismy jeden cichy dzien...
potem zgadalismy sie na gg...
i ja taka zla spytalam po co w ogóle mi to napisal....
a on ze to dlatego ze mnie kocha:)) i ze przeprasza bardzo ale wtedy na sekundke o mnie zapomnial ...
to bylo szczere ale jakos mi lzej bylo
a on czy chce sie zobaczyc... a ja ze nie wiem co chce bo mi strasznie glupio...
no i znowu ciche dni:|
potem napisal zebym zapomniala o tym co napisal czyli o tym ze mnie kocha i mi bylo jeszcze gorzej:|
a dzisiaj mielismy sie zobaczyc... znaczy widzielismy sie ale tylko w kosciele... slicznie wygladal i ja znowu nie moge o nim zapomniec... i chce sie z nim spotkac ale mam wrazenie ze mnie troszke olewa...
ale go kocham...
i mi glupio bo wczeniej ja go tak olewalam:|
chociaz nie wiem...
mowi ze jest zly... nie wie co o wszystkim myslec...
ja tez nie wiem.....
zamierzam mu powiedziec... ze musimy cos zrobic z ta nasza znajomoscia... ze albo zaczniemy sie spotykac normalnie albo skonczyc calkiem to glupie pisanie... bo ile mozna ciagle pisac...? i tylko pisac?
co ja mam zrobic? moghe mu tak powiedziec?? prosze... pomozcie:(
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.