forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Najlepszy dowcip 2007 ;)

Najbardziej podoba mi się dowcip...
Levasque
10%
 10%  [ 3 ]
Monia*
3%
 3%  [ 1 ]
Morituri
0%
 0%  [ 0 ]
Mała_Pe
3%
 3%  [ 1 ]
patryk15
6%
 6%  [ 2 ]
Bloody
3%
 3%  [ 1 ]
splash
6%
 6%  [ 2 ]
rozkołysz świat
3%
 3%  [ 1 ]
Evqa
0%
 0%  [ 0 ]
bellamuerte
13%
 13%  [ 4 ]
Pan Marcin
6%
 6%  [ 2 ]
BadGirl
24%
 24%  [ 7 ]
wraith
10%
 10%  [ 3 ]
Wazelina
6%
 6%  [ 2 ]
paruchowa
0%
 0%  [ 0 ]
atos
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 29
Wszystkich Głosów: 29

Autor Wiadomość
Levasque 
Nowicjusz
The Icon

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 15:31   

Pewien facet miał przerąbane w żytciu. Praca wisi na włosku, samochud do kasacji, żona go zdradza, dzieci nie lubią. Poszedł do lasu i spotkał żąbę:

Żaba- Znam twoje życie, mogę je jednak zamienić tak aby było innaczej, cudownie !
Facet- Okey

Mężczyzna wrócił do domu, a tam nowiutkie porshe, telefon od prezesa w sprawie awansu, kochająca żona i dzieci. Facet wraca do żaby.

Facet- Jak mam ci się odwdzięczyć ?
Żaba- Zróbmy to tu i teraz
Facet- Ale jak ty jetseś taka mała !
Żaba- Nop nie mam możliwości zamienić się w długonogą blondi, max co moge zrobić to zamienić się w dwunastolatke.

Facet się zgodził i zrobili to.

- I tak było wysoki sądzie, a nie to co ta gówniara opowiada !

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Czw Gru 27, 2007 20:50   

Dobra... kto miał zamieścic swój dowcip - zrobił to. Każdy ma do dyspozycji 1 głos. Głosowanie czas zacząc ;)

[ Dodano: Czw Gru 27, 2007 20:50 ]
Głosowania trwa do końca bieżącego roku ;)
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

Levasque 
Nowicjusz
The Icon

Wysłany: Pią Gru 28, 2007 10:29   

Chiciałem tu zamieścić kolejny dowcip, naturalnie po za konkursem, ale nie moge się powstrzymać aby tego nie zrobić.

TO NIE JEST DOWCIP KONKURSOWY !

Pięciu Rosjan wbija się na dyskotekę w Rumunii. Jeden z nich ma koszulkę z napisem:"Rumuni mają trzy problemy". Mija trochę czasu, imprezka trwa, Ruscy się bawią. Nagle podchodzi do nich jeden Rumun i mówi:" Ej słuchaj koleś - chcesz w łeb za tą koszulke? O co ci chodzi?" Rosjanin spokojnie odpowiada:" No tak... To właśnie jest wasz pierwszy problem... Zawsze szukacie zaczepki, nie potraficie się nigdy opanować...". Rumun jeszcze chwilke się pokręcił po czym odszedł. Nie minęło nawet 10 min a do pięciu Rosjan podchodzi 15 Rumunów:"I co? Jeszcze tu jesteście? Widać wyraźnie chcecie dostać wpierdol!". Rosjanin w "zaczepnej" koszulce znów odpowiada spokojnie:"No właśnie... Tu macie swój drugi problem. Nas jest pięciu - was piętnastu. Zawsze tchórzycie i przychodzicie większą grupą na mniejszą...". Rumuni już wkurzeni ale trochę upokorzeni odeszli i tym razem. Jednak znów nie minęło 10 min i wracają jeszcze większą grupą, tym razem z nożami w dłoniach. Rosjanin patrzy na nich ze stoickim spokojem i mówi:"To jest właśnie wasz ostatni problem... Że na strzelanine zawsze przychodzicie z nożami..."
IF YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING!!!!

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Wto Sty 01, 2008 22:42   

Wszem i wobec ogłaszam, że mimo moich wszelkich starań, aby to nie była Ona, wygrała Badgirl z 5 głosami. W nagrodę otrzymuje jakże zaszczytny tytuł Zwycięzcy oraz stawia piwo organizatorom plebiscytu. Dziękuję za uwagę ;)
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

Aniołek 
Maniak
Optymistka xD

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 17:04   

atos napisał/a:
Wszem i wobec ogłaszam, że mimo moich wszelkich starań, aby to nie była Ona, wygrała Badgirl z 5 głosami.

Och, ach!! Aż sie popłakałam ze wzruszenia. Jak miło. Dziękuje Wam i przy okazji chciałabym pozdrowić moją mamusię, tatusia, siostrzyczkę i psa. Kocham Was.. muuua:*

atos napisał/a:
W nagrodę otrzymuje jakże zaszczytny tytuł Zwycięzcy oraz stawia piwo organizatorom plebiscytu.

a nie czasem odwrotnie?? Organizator stawia zwycięzcy :)
„Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”

Odpowiedz do tematu