Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1123 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 22:20
Patryk392 napisał/a:
Jak w temacie, wasze szalone pomysły z dzieciństwa
Miałam ich z koleżanką mnóstwo. Kiedyś chciałyśmy wybudowac budę, ukryć ją gdzieś w krzakach, złapać jakiegoś bezdomnego psa i go hodować;D Zaczęłysmy nawet budowac tą bude z gałęzi i taśmy, ale potem nam się nie chciało i nic nie wyszło z naszego pomysłu.
_________________ Za obietnice męża mego
Który zwodził kolorami
Ludnego świata, gwarem jego
Piosenką z okna, psem zza ściany:
Że nigdy nie będziecie sami
W mroku i w ciszy i bez tchu
- odpowiadać nie mogę
Noc, wdowa po Dniu.
Lunatykowałam i wyniosłam pierzynę moją i siostry do łazienki ;P Po czym wróciłam na łóżko i poszłam spać.
Wstałam w nocy, usiadłam na łóżku i zaczęłam śpiewać. xD (podobno)
Włożyłam mokre kapcie taty do piekarnika. Niestety ktoś go potem zamknął. ;P Aromat niesamowity, tak samo jak wkurzony tata, gdy upiekłam jego ulubione buty xD Nikt się nie poczęstował. Ciekawe czeemu??
_________________ "Minione chwile już nie wrócą. Mamy tylko wspomnienia"
"Związek serc nie ma granic"
"Miłość to nie jest pstryczek, który mogę wyłączyć, ot tak" ("Salaam Namaste")
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 507 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:29
Rozdepnełam rybke, ktora wyskoczyła z akwarium, później przez jakiś rok omijałam je szerokim łukiem.
I jeszcze sadziłam sobie tabletke do nosa, nie pamiętam już jak mi ja wyciągnięto.
Kurcze dużo było takich akcji, ale nie pamiętam tak na szybko.
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:43
Kiedyś chciałyśmy z koleżanką hodować biedronki i nazbierałam ich z 50 do słoika, w którym było trochę trawy(bo ja wtedy myślałam, że one trawą się żywią). Trzymałam je jeden dzień za kanapą, ale potem mi się znudziły i je wypuściłam:D
Który zwodził kolorami
- odpowiadać nie mogę
Noc, wdowa po Dniu.
Ostatnio zmieniony przez KinKa Sob Kwi 05, 2008 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 17:13
Patryk392 napisał/a:
KinKa napisał/a:
Kiedyś chciałyśmy z koleżanką hodować biedronki
To ja tak miałem ze ślimakami na szczęście nie w domu ale pamiętam że miałem jednego w domu na parapecie w pojemniku po maśle go trzymałem
O, a kiedyś chciałam hodować kota w kartonie na strychu w mojej klatce. Kotkę sobie załatwiłam(koleżance akurat kotka się okociła), karton też, ale jak ojciec dowiedział się o moim "wspaniałym" pomyśle to wziął tę kotkę do babci na podwórko.
Który zwodził kolorami
- odpowiadać nie mogę
Noc, wdowa po Dniu.
Bawiłam się w nieustraszonych i zjadłam dżdżownice
Śmieszne?
Nie mogę sobie nic ciekawszego przypomnieć
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
1. oojejjuu pamiętam jak byłam w 2 klasie to coś ciągnęło mnie żeby sobie zapalić papierosa;] No i zapaliłam, tylko tyle, że przed kościołem. I zobaczyła mnie moja nauczycielka od muzyki. do dzisiaj mi to wypomina.
2. Poszłam do kiosku i spytałam się : "co to jest kiosk?"
3. Nasikałam do kosza na śmieci i wywaliłam jego zawartość przez okno.
dużo tego było:)
_________________ Patryk392 FreeStyle
'Czym sukces i czym wielka sława, gdy w życiu nie ma się miłości'
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 18:10
1. jak mialem jakies 5 lat zjadłem z 4 guziki.
2. Kiedy miałem 10 lat zaprosilem kumpli na chata i wypalulismy z 10 papierosow ( bylo ich 10 ) . Moja mama wbila na chate i nas zobaczyla.
1) Gdy po szkole, przyjechal moj pks, wsiadlam do niego standard...:D Ale zapomnialam o jednym... Moja torba z ksiazkami zostala na przystanku;/
2) Pewnego razu gdy wracalam z nad zalewu (troche podpita) wwalilam sie do czyjegos domu... Myslalam ze to qmpla ktory z nami jechal...:/ heh ale to nie jest najgorsze...:/ To byl innego qmpla... A czego sie dwiedzilam?:/ Iz zrobilo mi sie tam nie dobrze... i... ''zwrocilam'' wszystko co jadlam tego dnia na plytki. Mama kolegi kazala mi to sprzatac...:/ A sprzatnelam to i brudna szmatke wtarlam w ta starsza pania... I wyszlam...
3) Robilam dolki w pisku... I wsadzalam tam swinki morskie... A nastepnie je odkopywalam... I tak w kolko...