forum młodzieżowe  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 
 Ogłoszenie 
Z powodu ataku DDOS na serwer, mogą występować w najbliższym czasie problemy techniczne z działaniem forum. Przepraszamy.

Poprzedni temat :: Następny temat
Najśmieszniejsze głupstwa jakie zrobiliście xD
Autor Wiadomość
Fiorentino 
Nowicjusz

Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 08:56   

To ja sięgnę pamięcią głęboko do dzieciństwa:D
hehe pamiętam jak byłem bardzo mały na środku pokoju leżał taki słomkowy kapelusz. Powiedziałem:
-mamo nasikam Ci do tego kapelusza;D
ona była tyłem odwrócona, zaśmiała się i powiedziała żebym się nie wygłupiał, ale potem trochę zmieniła wyraz twarzy jak już z kapelusza się wylewało :hihi:
Innym razem urządziliśmy wyścigi ślimaków po dywanie:DZostały tylko takie dwie smugi, których się doczyścić nie dało:D
Albo wielkie ognisko ze zurzytych dezodorantów i aerozoli , które pół dnia zbieraliśmy-ludzie się bali przechodzić, a my nie wiedzieliśmy gdzie się schować:D
No mógłbym wymieniać i wymieniać:DD

wegietka
Nowicjusz

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 20:57   

Ja tylko pamietam jedno ;D
Jak bylam mała wpadła do szamba : załamka :
xD

Mawak 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 18:00   

Raz jak jadłem jogurt to potem łyżka do śmieci a kubek do umywalki.

Raz wrzuciłem skórki od bananów do kosza na brudną bielizne

Wypaliłem pół paczki szlug i poszedłem spać, paczka została na biurku, nikt w domu nie pali

Ubrudziłem sie cały tuszem z pióra i umyłem sie zmywaczem do paznokci, potem nalałem tam wody żeby lipy nie było, polewka była jak mama rozmawiała z sąsiadką że taki mocny utwardzacz kupiła do paznokci że teraz zmyć nie może :hihi:

Lady_Hate 
Dyskutant
Słodki diabełek.

Pomogła: 7 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:11   

Największe głupstwo... A czemu z dzieciństwa? ;P Mi się głupstwa zdarza popełniać niemal na każdym kroku, he he :D a tak serio, to pamiętam jak kiedyś, gdy chodziłam do przedszkola rzuciłam kamieniem w koleżankę :peace: {tak, że potem miała szyty łuk brwiowy}.
Ogólnie to kiedyś byłam straszną rozrabiarą ;) . Biłam się, wchodziłam na drzewa, itd :D
to moja udręka, to jej sedno

Sofia 
Zaawansowany
Wyrwijrączka

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Nie Cze 15, 2008 11:41   

Kiedyś w szkole, podczas lekcji niemieckiego (siedziałam w pierwszej ławce), usłyszałam jak nauczycielowi wibruje telefon w szafce. Nie słyszał tego, bo szukał czegoś w regale, który stał na końcu klasy. No to ja szybko odpaliłam na głos:
-Wibrator panu dzwoni.
{miało być oczywiście o telefonie; przejęzyczyłam się}

Jak miałam 16 lat poszłam na skatepark. Kolega chciał mnie nauczyć jeździć na deskorolce. No to ja weszłam i zjechałam z górki(?) i nie wiedziałam jak zachamować i wleciałam do kontenera.

Kiedyś na zielonej szkole poszłam wykąpać się do łazienki. Gdy już miałam wyjść, w łazience było bardzo gorąco i na chwilę oparłam się o drzwi. Chyba zawiasy były kiepskie, bo wyleciałam z łazienki razem z drzwiami. Upadłam na podłogę.
I na dodatek przygniotłam swoim ciężarem i drzwiami kolegę, który mi się podobał.

michal1992
Nowicjusz

Wysłany: Nie Cze 15, 2008 19:03   

hehe w pierwszej klasie miałem takiego stresa że czułem sie jak na hajcu - nie wiedziałem co robie, po co i kiedy - potem kolega mi zeznał że wziąłem mega-kulkę sraj taśmy i zapchałem nią kibel. Potem tam sie odlałem a następnie (kiedyś mieliśmy w szkole taki ,,antyczny" kibel ze spluczką wiszącą na łańcuszku) uczepiłem ten łancuszek do drzwi ;) potem cała łazienka była zalana ;)

atiwoJ 
Nowicjusz
zakochana w życiu;)

Wysłany: Nie Cze 15, 2008 20:07   

Dobre, dobre. Ja pamiętam standardowy wkręt z gruszką - miałam jakieś 5-6 lat, babcia przyniosła gruszki z ogródka, no to ja biorę jedną taką ugryzioną przez babcię i posypuję solą, idę do babci i mówię, że z cukrem są lepsze... Babcia oczywiście ugryzła... Teraz to dość żałosne, ale wtedy pewnie było śmieszne. ;) A niedawno, jak siostra się pytała, który to zasilacz do laptopa to dałam jej kabel USB, pytała potem, gdzie ma włożyć tą drugą część, bo do kontaktu nie pasuje... ^^ Siostra jest ode mnie starsza!

Nat 
Początkujący

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 18:29   

dobre xD

1) weszłam do sklepu i zamiast powiedzieć dzień dobry powiedziałam dziękuję.
2) z koleżanką miałyśmy manie na Czesia i idziemy sobie aleją i zaczęłam mówić Bo ona nie ma wacka, a pani ma? Jakaś babaka szła przed nami i takk się na nas spojrzała, że ło. Pewnie myśłała że to do niej xD
3)w szkole z koleżanką skakałyśmy z parapetu
4)Jak byłam mała i tata chciał mi zdzielić pasem powiedziałam że jak go zdejmie to mu gacie spadna, tak go rozbawiłam że aż uciekł do łazienki xD miałam z 3/4 lata? xD

michal1992
Nowicjusz

Wysłany: Pią Cze 20, 2008 12:26   

Nat napisał/a:
dobre xD

1) weszłam do sklepu i zamiast powiedzieć dzień dobry powiedziałam dziękuję.
2) z koleżanką miałyśmy manie na Czesia i idziemy sobie aleją i zaczęłam mówić Bo ona nie ma wacka, a pani ma? Jakaś babaka szła przed nami i takk się na nas spojrzała, że ło. Pewnie myśłała że to do niej xD
3)w szkole z koleżanką skakałyśmy z parapetu
4)Jak byłam mała i tata chciał mi zdzielić pasem powiedziałam że jak go zdejmie to mu gacie spadna, tak go rozbawiłam że aż uciekł do łazienki xD miałam z 3/4 lata? xD

haha 4 mnie zwalilo z fotela :)
co do 1, 2 i 3 to mialem conajmniej z 10 razy :)

Mawak 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Cze 26, 2008 17:09   

Ja raz sie chciałem piwem zaciągnąć(tak jak papierosem)

Nat 
Początkujący

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 17:12   

za to ja wciągałam sproszkowane cukierki pudrowe :hihi: :lolek:

Hipokryta
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 16:00   

Pamiętam jak byłem młody, to kupiliśmy gumy dla całej klasy i później wszystkie je w jedną wielką i na siedzenie wychowawczyni..Chyba nie muszę opowiadać, co było dalej.

Tak samo ją przykleiliśmy do krzesła...Ehh te czasy podstawówki..

Aparat byłem, niema co.

mumblin'cattle 
Początkujący

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 16:51   

Ja miałam pełno różnych śmiesznych sytuacji,tak dużo,że ich nie pamiętam xD (Chyba zacznę sobie je spisywać..:P)

Jedną z ostatnich śmiesznych sytuacji,którą miałam było to,że z koleżanką poszłam do swojej piwnicy,którą "zajęłyśmy". Wysprzątałyśmy tam i w ogóle cud,miód. Wykombinowałam jakiś większy kawałek materiału i razem z tą koleżanką położyłyśmy na podłodze (że niby taki dywanik) xD Kilka dni później wchodzimy do naszej kwatery i myślimy sobie,że odkurzyć by się przydało. Więc bierzemy owy materiał za rogi (żeby wytrzepać) i nagle z mojej strony martwy gołąb na mnie wylatuje! :lol: Tak się przeraziłam,że zaczęłam wrzeszczeć,że mnie ptaszysko atakuje :lol: Przestać śmiać się z tego nie mogłyśmy przez pół dnia :jezor:

O,albo w tej samej piwnicy,z tą samą koleżanką chciałyśmy sobie ognicho zrobić xD Zbieramy papier,ładną kupkę tworząc i podpalamy XD Niestety papier był kolorowy i to taki z Tele tygodnia,że tylko pełno dymu było. Ja głupia,chcąc zagasić ten "pożar" zaczęłam deptać trampkami papier :lol: Na szczęście buty były już stare,więc nie żałowałam ich i stopionych podeszew XD

Sofia 
Zaawansowany
Wyrwijrączka

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 14:54   

Przyponiało mi się jeszcze coś ;) .
Jak miałam 10 lat jechałam na rowerze ze starszym kuzynem (tzn. on pedałował, a ja siedziałam na bagażniku). Zaczął mnie boleć tyłek i powiedziałam mu, żeby stanął, bo chcę zejść. On się nie zgodził. Wkurzyłam się na niego. Akurat przejeżdżaliśmy obok znaku drogowego - chciałam go zmusić, by się zatrzymał, więc złapałam się tej "nogi" od znaku.
Finał był taki, że rower z kuzynem pojechał, a ja z niego zleciała i przyrżnęłam tyłkiem o beton (ale się wtedy naryczałam).

little_devil 
Początkujący

Wysłany: Wto Lip 08, 2008 17:55   

Miałam podobnie, tyle, że jechałam na bagażniku kumpeli, chciałam się popisać i wstać (ona miała się nie zatrzymywać), prędzej robiłam tak z siostrą, ale tym razem się nie udało. Nie utrzymałam równowagi i całe kolana miałam zdarte.

A z takich śmiesznych historii, to jak na ostatniej fizyce koleżanka zaczęła śpiewać na głos "Kwiaty we włosach potargał wiatr..." fizyk na to "w czyich włosach", a ja bez zastanowienia wypaliłam "w pańskich", a koleś jest totalnie łysy :hihi:
Albo chłopacy w mojej klasie naśladowali głosy zwierząt, jeden zaczął nawoływać łanię i... przyszła dyrektorka :hihi:
A w dzieciństwie raczej nic śmiesznego mi się nie przytrafiło, jedynie zadawałam głupie pytania. Np. siedzi cała moja rodzinka, jemy kolację, a ja ni z tego ni z owego: "Do czego jest margaryna? Do zalepiania dziur w chlebie?" Tak to śmiesznie powiedziałam, że brat prawie się kanapką zakrztusił.

Odpowiedz do tematu