Mi mama opowiadała ze lunatykując siadłem na szafce i mówiłem "Dżdżownica, dżdżowniacaaa" xD
Albo ostatnio przymulony siedziałem w pociągu, przychodzi konduktor ja mu daje bilet i legimke a on bierze tylko bilet...Ja czekam az odda ten bilet a po chwili on wystawia ręke z tym automacikiem co bilety nim podbijał ( chciał legimke ale ja byłem tak przymulony ze nie kojarzyłem) i chwyciłem ten automacik myślą ze mi go daje xDDD mina gościa mnie dobiła a kuzyn sie brechtać zaczął
I jeszcze mamie opowiadałem o mojej nauczycielce od polaka jaka to siksa jest...I w pewnym momencie opisując pewien incydent z nią związany powiedziałem: No i tak sie wkur*iłem...
A mama taki bulwers jak mi sie cos przypomnie to napisze
_________________ O w morde. Jestem podobny do Jokera z "Mrocznego Rycerza"!
-------------------------------------------------------
No! No more sorrow!
I've paid for your mistakes!
Your time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 17:44
Ostatnio to hmmm... niecały miech temu nie miałem co robić to wpadłem na pomysł żeby podczepić się do motocyklu kumpla i jechać za nim na hulajnodze, takiej co się nogą odpycha, i tak podczepiam się (ręką chwyciłem tył) i jadziemy 40 km to mówie żeby zwolnił i w tym momencie mnie chyba osa upierdzieliła w ramię i się puściłem, na asfalt, wszędzie skóra zdarta a na dłoni to kości widziałem bo w ogóle skóry nie było tak że mam na dłoniach niezłe blizny ale na szczęście się goją.
W Tym roku we wrześniu byliśmy w Krakowie z klasą.. i mieliśmy 3 h wolnego czasu na Rynku.. xD no i stoję sobie z koleżanką gadamy.. no i w pewnym momencie zaczęłyśmy śpiewać.. Ja jeszcze miałam w ręku moją skate czape .. no i na dodatek to wyglądało jakbyśmy spiewały dla kasy.. patrzymy a ludzie wrzucają po 1, 2 zł.. ;d nawet jakiś chłopak 10 zl wrzucił.. taki miałyśmy polew.. ale do tego uzbierałyśmy 126,87 zl xD ahahah
hmm... ostatnio z kumpelka wyslalysmy smieszny list do domu takiej debilki. Dla zwaly.
U mnie w klasie jest taki gremlin wiecie taka laska co jej usy odstawja to zesmy z kolezanka zrobily sobie takie koszulki z napisem ; Gremlin uszy do góry xDD
Nie dawno bylismy na szkolnej wycieczce w niemczech. Klasa jak to klasa sie rozdzielili i pani nie widziala co robia. No chodzi mi o chlopakow.Ja z paroma dziewczynami lazilysmy z nimi. No i oni zaczeli do tych luudzi cos tam gadac w stylu : Co sie lampisz, wp****ol chcesz? No a ze niemcy nie rozumieja to se gadali. Ida, ida gadajac tak ciagle trafili na polaka xDee No i polecialy tyry...
hmm... ostatnio z kumpelka wyslalysmy smieszny list do domu takiej debilki. Dla zwaly.
U mnie w klasie jest taki gremlin wiecie taka laska co jej usy odstawja to zesmy z kolezanka zrobily sobie takie koszulki z napisem ; Gremlin uszy do góry xDD
pomysłowe i dwocipne, szczegolnie to drugie -.-
Cytat:
Nie dawno bylismy na szkolnej wycieczce w niemczech. Klasa jak to klasa sie rozdzielili i pani nie widziala co robia. No chodzi mi o chlopakow.Ja z paroma dziewczynami lazilysmy z nimi. No i oni zaczeli do tych luudzi cos tam gadac w stylu : Co sie lampisz, wp****ol chcesz? No a ze niemcy nie rozumieja to se gadali. Ida, ida gadajac tak ciagle trafili na polaka xDee No i polecialy tyry...
Ale beeeeka...... ;\
_________________ "Popatrz jak wszystko szybko się zmienia..."
W Tym roku we wrześniu byliśmy w Krakowie z klasą.. i mieliśmy 3 h wolnego czasu na Rynku.. xD no i stoję sobie z koleżanką gadamy.. no i w pewnym momencie zaczęłyśmy śpiewać.. Ja jeszcze miałam w ręku moją skate czape .. no i na dodatek to wyglądało jakbyśmy spiewały dla kasy.. patrzymy a ludzie wrzucają po 1, 2 zł.. ;d nawet jakiś chłopak 10 zl wrzucił.. taki miałyśmy polew.. ale do tego uzbierałyśmy 126,87 zl xD ahahah
A wtedy obudziłaś się z palcem w pochwie?
Pamiętam jak byłem mały, zabarykadowałem się w pokoju, w ramach buntu przeciwko rodzicom...Może dla was nie jest śmieszne, ale teraz, gdy mam już swoje lata, bardzo mnie to śmieszy
_________________ Nie widziałam cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 10:26
Podczas wigilii bodaj w '99 roku, po kolacji zrobiliśmy razem z kuzynem ognisko w pokoju na dywanie.
Śmiechu co nie miara, szczególnie gdy babcia się skapowała, że dywan służył za podpałkę.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
nieznana1111, Ty, Twoja koleżanka i koledzy jesteście ograniczeni?
Kiedyś jakoś na jesień podpaliliśmy rozłamaną wierzbę, a od niej zapaliła się druga i tak się paliły że aż straż przyjechała bo było to około 10 metrów od jakiejś stodoły
_________________ Stand and Fight,
Live by Your Heart,
Always one more try.
Manowar - Heart of Steel
Sorencia [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 11:29
wypiłam troche płynu chłodzącego do samochodu bo brat powiedział mi że teraz jest nowa pepsi taka zielona i to było w tym opakowaniu i było czuć kolą
nie polecam bo niedobre
Hmmmmmm byłooooooo tego trocheeee baaaardzo duzo ale jedno bylo najlepsze ;D dyrektor odchodzi ze szkoly ( oczywiscie imprezka u kolegi ;D ) to postanowilismy my go pozegnac osobiscie na samochodzie na pisalem mu markerem "PA" a moj kolega (troche głupi ) na przodzie mojego "PA"napisal "DU" i co wyszlo "DUPA" hahahha
Maziar, huhu, ale się uśmiałem. To nie było śmieszne tylko żałosne. Jesteś przykładem człowieka-flagi, który idzie tam gdzie wiatr zawieje. Fajnie jest być wandalem w dzisiejszych czasach, nie?
_________________ "Jedna radość przepędza wiele trosk."